​​​​​​​​​​​​​​Tulossa tapahtumaan


​​​​​​​Saapuminen

Gatorade Center sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien saavutettavana Turun keskustasta noin 5,5 kilometrin päässä. Areenalle pääsee keskustasta helposti kevyen liikenteen väyliä pitkin, julkisilla kulkuvälineillä tai autolla.

Osoite: Gatorade Center, Artukaistentie 8, 20210 Turku (Google maps -reittiohje).

Saavuthan ajoissa paikalle, näin sinulla on riittävästi aikaa nauttia areenan palveluista ja virittäytyä illan tapahtumaan. Vaikka yritämme huolehtia mahdollisimman sujuvat järjestelyt, niin isoissa tapahtumissa etenkin lähempänä tapahtuman alkamisaikaa saapumistiet voivat ruuhkautua.


Gatorade Centerin ja Turun Messukeskuksen pysäköintialueille pääsee montaa reittiä. Muissa tapahtumissa kuin TPS-otteluissa on yleensä pysäköintikäytössä ainoastaan Gatorade Centerin pysäköintialue.

TPS-otteluissa suosittelemme käyttämään esimerkiksi (1) kuvassa ylhäällä näkyvää Naantalintietä ja sieltä Ihalan liittymästä Länsikaaren kautta tai (2) kuvassa oikealta alhaalta Suikkilantieltä Messukentänkadulle ja siitä Artukaisten kiitotielle Messukeskuksen parkkiin.

JULKINEN LIIKENNE

Fölin linja 100 liikennöi lähes kaikkiin Gatorade Centerin isompiin yleisötapahtumiin.

Aikataulut julkaistaan sivuillamme tapahtumakohtaisesti tai voit katsoa aikataulun myös Fölin sivuilta.

Fölin käytöstä peritään normaalijoukkoliikenteen maksu.

TAKSI - TAXIDATA

Taxidatan autot liikennöivät Gatorade Centerin edustan taksitolpalta.

Taxidatan takseilla pääset Turun keskustasta Gatorade Centerin kaikkiin tapahtumiin kiinteällä hinnalla:
 • normaalikokoisella taksilla (1-4 matkustajaa) 22 €
 • tilavammalla taksilla (5-8 matkustajaa) 25 €

HENKILÖAUTOT

Gatorade Centerin edustalla on noin 1200 pysäköintipaikkaa.

Pysäköintimaksu kaudella 24-25 on 8 € per tapahtuma. Maksu kortilla, käteisellä tai TPS-sovelluksen kautta.

Viereisen Messukeskuksen pysäköintialue on myös käytettävissä isommissa tapahtumissa.

Gatorade Centerillä pääset liikkumaan esteettömästi. Pääovien läheisyydessä löytyy invapysäköintipaikkoja, joista on helppo kulkea pääsisäänkäynnille. Invataksi ajaa suoraan pääsisäänkäynnin vasemmalla puolella olevan lippupisteen oven eteen.

Sisälle halliin saapuessaan pääsee suoraan hissillä kolmanteen (alakatsomokerros) tai viidenteen (yläkatsomokerros) kerrokseen, josta pääsee katsomoihin. Hallissa on yhteensä noin 30 invapaikkaa ja ne sijaitsevat alakatsomokerroksessa A1-, C4- ja A5-katsomoiden takana. tarkistathan mahdolliset tapahtumakohtaiset rajoitukset esim. lavan suhteen.

Esteettömät wc-tilat löytyvät myös kolmannesta kerroksesta, invapaikkojen läheisyydestä.

Gatorade Centeristä löytyy kattavat ravintola- ja kioskipalvelut, mutta valikoiman laajuus vaihtelee tapahtumakohtaisesti. TPS-otteluiden osalta tarkempi tapahtumainfo julkaistaan yleensä viimeistään pelipäivänä ja muiden tapahtumien osalta pyrimme viimeistään tapahtumaviikolla julkaisemaan kattavan infon niin ravintolapalveluista kuin muistakin aktiviteeteistä tapahtumassa.

VIP-palveluistamme ja niiden valikoimista löydät tarkemmat tiedot täältä.

OIKEAT PÄÄSYLIPUT MUKAAN

Varmistathan, että sinulla on oikeat pääsyliput tai kausikorttisi mukana ja otathan ne hyvissä ajoin ennen lipuntarkastusta esille. Mahdolliset alennuksiin oikeuttavat todistukset tarkistetaan sisäänpääsyn yhteydessä.

Huomaathan, että pelkkä tilausvahvistus ei ole lippu.

KUINKA LÖYDÄT OMAN ISTUMAPAIKKASI

Pääsylippuun on usein merkitty KATSOMOLOHKO - RIVI - PAIKKA esimerkiksi Katsomo A5 Rivi 3 Paikka 1339. Lipunmyynnin yhteydessä on yleensä tarkempi katsomokartta nähtävissä. Löydät areenalta lisäksi valaistut paikkakartat yleensä katsomolohkon sisääntulon yhteydessä ja henkilökuntamme auttaa teitä mielellään löytämään oman paikkanne.

LÖYTÖTAVARAT

Tapahtumien jälkeen löytötavarat toimitetaan Suomen Löytötavarapalvelun Turun toimistolle. Tavarat toimitetaan yleensä tapahtuman jälkeisenä viikolla. Emme vastaa asiakkaiden henkilökohtaisesta omaisuudesta. Löytötavaroita voi tiedustella TPS-toimistolta (arkisin 9.00-15.00, 02 9323 1922).

TAPAHTUMIEN VALOKUVAAMINEN

Kuvaamisen käytännöt vaihtelevat paljon tapahtumien välillä. Tarkistathan tarkemman tapahtumakohtaisen infon lähempänä tapahtumaa. Useimmiten ammattimainen kuvaaminen, videoiminen ja musiiikin taltioiminen on kiellettyä.

VAATESÄILYTYS

Jääkiekko-otteluissa ei yleensä ole vaatesäilytyspalvelua, poikkeuksia on tehty joskus esim. faniristeilyjen yhteydessä, mutta tällöin niistä tiedotetaan tarkemmin kotijoukkue TPS:n toimesta. Muissa tapahtumissa vaatesäilytys on järjestetty, mutta tarkistathan tapahtumakohtaisen infon esimerkiksi sivuiltamme lähempänä tapahtumaa.

VOIKO AREENALLE OTTAA OMIA EVÄITÄ TAI JUOMIA

Yleisesti omien eväiden nauttiminen Gatorade Centerissä ei ole sallittua, sillä ravintola- ja kioskivalikoima pyritään pitämään mahdollisimman laajana, jotta purtavaa löytyisi jokaiseen makuun. Areenatilassa on myös laajalti anniskelualueita, joiden vuoksi omat juomat ovat kiellettyjä.

ONGELMA PÄÄSYLIPPUJEN KANSSA

Mikäli et ole saanut ostamiasi pääsylippuja, maksu ei mene läpi tai lippujen kanssa on ongelmia, niin suosittelemme olemaan suoraan yhteydessä tapahtuman lipunmyyntiorganisaatioon. Gatorade Center toimii useimmissa tapahtumissa ns. vuokranantajana eli emme vastaa itse lipunmyynnistä, vaan vastuu on tapahtumajärjestäjälle sekä heidän lipunmyyntiorganisaatiolla.

VIP-PALVELUT

VIP-palvelut, kuten aitiot tai useimmat show & dinner -paketit voit varata myyntipalvelumme kautta. Tarkemmat lisätiedot yleisistä käytänteistä löydät VIP-palvelut-osiosta ja tapahtumakohtaiset tiedot yleensä tapahtuman sivuilta Tapahtumakalenterista.

KIELLETYT ESINEET JA TAVARAT

Tapahtumakohtaisesti tietyt asiat voivat olla erikseen kiellettyjä, joten suosittelemme tarkistamaan aina tapahtuman sivuilta tai tapahtumainfosta tarkimmat yksityiskohdat myös kielletyistä esineistä. Yleisesti kiellettyjä esineitä ovat mm. seuraavat asiat:

 • Suuret reput, matkalaukut ja urheilukassit
 • Terävät ja vahingoittavat esineet
 • Lasituotteet
 • Alkoholi
 • Huumausaineet
 • Lyömäaseet mukaan lukien kaikki millä voi halutessaan vahingoittaa sivullisia
 • Ponnekaasua sisältävät tuotteet (esim. hiuslakat ja deodorantit)
 • Järjestelmäkamerat (sis. GoPro)
 • Selfie-tikut
 • Metalliset pullot
 • Yli metrin mittaiset pikkusormea paksummat kepit lippusalkoina
 • Onkivapajatkeet lippusalkoina
 • Sekä yleisesti laissa kielletyt esineet ja aineet


LÄMPÖTILA AREENALLA

Areenan lämpötila vaihtelee myös tapahtumakohtaisesti. Jääurheilutapahtumissa sisälämpötila on luonnollisesti viileämpi jään vuoksi, joten tapahtumaan kannattaa varautua sen mukaisesti. Permantotapahtumissa eli keikoissa, gaalatilaisuuksissa yms. jää on peitetty, jolloin sisälämpötila on normaali.

TAPAHTUMAKOHTAISIA ASIOITA

Monet käytänteet vaihtelevat tapahtumakohtaisesti ja nämä kannattaa aina tarkistaa tapahtumasivulta tai tapahtuman infosivulta. Tällaisia asioita ovat mm. ikärajat, myydäänkö lippuja ovella ennen tapahtumaa, minkä ikäinen tarvitsee oman lipun, miten kauan tapahtuma kestää, saako tapahtumassa kuvata jne.