​​​​​​​Järjestämässä tapahtumaa

Gatorade Center on monipuolinen areena, jonka tilat soveltuvat jääkiekon ja keikkojen lisäksi niin pieniin kokouksiin kuin suuriin yritystilaisuuksiin. Kun järjestät tilaisuutesi Gatorade Centerissä, saat käyttöösi monikäyttöisten tilojemme lisäksi korkealaatuiset ravintolapalvelut sekä ammattitaitoisen tapahtumatiimimme osaamisen yhden yhteyshenkilön kautta.

Laita meille viestiä sivun alalaidassa olevalla yhteydenottolomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä muutaman arkipäivän sisällä.

Tarkemmat tiimimme yhteystiedot löydätte täältä, mikäli haluat ottaa suoraan yhteyttä.


​​​​​​​Kokoukset

Voimme yhdistää erilaiset ruokapalvelut kokouksiinne tilauksenne mukaisesti. Esimerkiksi helppo ja kustannustehokas yhdistelmä on kokoustila ja herkullinen arkilounaamme. Kokoustila + lounas -paketin hinnat alkaen 17 € / hlö (alv 0%).

Kokoustilat ovat käytettävissä myös tapahtumapäivinä, jolloin voit yhdistää oman tilaisuutesi jääkiekko-ottelun tai konsertin yhteyteen. Areenoiden ruokatarjonnassa olemme puolestaan todistetusti kiistaton edelläkävijä Suomessa, ja meiltä loihditaan jokaiselle kuluttajalle hyvää ruokaa, laadukkailla raaka-aineilla toteutettuna. Tilaisuudet saavat keittiömme puolesta taatusti maukkaan ja herkullisen kokonaisuuden.

Tilat

 • Pop max. 20 hlö
 • Ooppera max. 30 hlö
 • Placido max. 60 hlö
 • Luentosali max. 150 hlö
 • Business Club max. 100 / 200 hlö

Gatorade Centerissä on järjestetty useita kymmeniä onnistuneita ja tyylikkäitä gaalatilaisuuksia sekä yritysjuhlia. Areenamme puitteet luovat arvokkaan ympäristön tilaisuudelle ja korkealaatuinen ravintolamme pystyy loihtimaan vaikka 1 000 henkilön kolmen ruokalajin laadukkaan menun pöytiintarjoiltuna.

Gatorade Centerissä on lukuisia ravintoloita ja baareja, jotka tarjoavat laadukkaita ruoka- ja juomaelämyksiä kattavalla valikoimalla. Kaiken toimintamme ytimessä on oma keittiömme - valmistamme itse ruuat ammattitaidolla ja rakkaudella tapahtumaan kuin tapahtumaan. Meiltä saat halutessasi kaiken valmiina tai voimme laatia juuri teidän tapahtumaanne sopivat konseptit.

Ravintolatilamme toimivat tapahtumissa joko suoraan asiakaskäytössä tai tarjoavat muuntautuvat puitteet yksityistilaisuuksille - etkot, show & dinnerit tai jatkot - kaikki onnistuvat meillä!

Ravintolat

 • 1922
 • Mal's Corner
 • Sport Bar
 • Deli
 • Sky Bar
 • Business Club

​​​​​​​Gatorade Centerin aitiot tarjoavat erinomaiset puitteet esimerkiksi tiimi-iltoihin, työntekijöiden palkitsemiseen tai asiakastilaisuuksiin, sillä omasta aitiosta nautittu ottelutapahtuma on yhdessä jaettu kokemus, josta puhutaan vielä pitkään.

Mikäli haluat varata oman aitiosi tai kysyä lisää, niin voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai olemalla yhteydessä myyntiimme.

Lisätiedot aitioistamme ja aitiotarjoiluistamme löydät täältä.