​​​​​​​​​​​​​​TURKU LIVE​​

AIHEALUEET
> Gatorade Center
> Turun Ratapihan monitoimiareena
> Mitä Turku Live ja TPS voivat tarjota
> Gaalatilaisuudet ja yritysjuhlat
> Artukaisten tapahtuma-alue / Knotfest & Rockfest
> EM-kisakatsomo 2021
> Rockstar & Leijonat kisakatsomo
> Ruisrock crew catering 2023, 2024
> Turun Terassikesä 2024

Turku Live vastaa kaikesta ravintola- ja tapahtumatoiminnasta Gatorade Centerillä. HC TPS Turku Oy:n tytäryhtiö, Turku Live, tulee myös toimimaan Ratapihan monitoimiareenan operaattorina. Näiden lisäksi Turku Live vastaa lisäksi Aurinko Golfin Venka-ravintolasta.

Areena on uudistunut merkittävästi tekniikaltaan ja palveluiltaan vuosien aikana. Areenan oman tekniikan ja LED-pintojen lisäksi tapahtumakauden aikana hallissa on merkittävästi tapahtumakumppanimme Rajupajan valo- ja showtekniikkaa, jota pystytään erikseen sovittaessa hyödyntämään myös muissa tapahtumissa.

Ravintolapalveluiden osalta olemme panostaneet paljon asiakaslähtöisyyteen ja pyrimme uudistamaan kausittain tuotteitamme vallitsevan kysynnän mukaan. Ravintolatarjonnastamme löytyy lähes kaikkea pikaruuasta aina pöytiin tarjoiltuun kolmen ruokalajin illalliseen.

Turku Live tulee olemaan areenaoperaattori tulevalla Turun Ratapihan monitoimiareenalla.

Lisää Turun Ratapihasta täältä.

Haluamme, että Gatorade Centerissä kaikki sujuu vaivattomasti niin tapahtumajärjestäjän kuin katsojankin osalta – tämän vuoksi asiakkaan koko polku on meillä yksissä käsissä – liikenteenohjaus, pysäköinti, järjestyksenvalvonta (tapahtumakohtainen) sekä ravintola- ja kioskipalvelut.

Turku Live ja TPS sitoutuvat vahvasti kaikkien Gatorade Centerin tapahtumien markkinointiin. Teemme aktiivista some- ja uutiskirjemarkkinointia eri kohderyhmiimme tapahtumistamme. TPS:n yritysverkosto on yksi Turun alueen suurimmista ja pelkästään kuluttajapuolen rekisterissämme on toistakymmentä tuhatta asiakasta. Yhteisesti somekanavissamme on yli 115 000 seuraajaa.

​​​​​​​Turku Live toimii satunnaisesti myös Gatorade Centerin ulkopuolella isommissa projekteissa, kuten alla olevista referensseistä näkyy.

Gatorade Centerissä on järjestetty useita kymmeniä onnistuneita ja tyylikkäitä gaalatilaisuuksia sekä yritysjuhlia. Areenamme puitteet luovat arvokkaan ympäristön tilaisuudelle ja korkealaatuinen ravintolamme pystyy loihtimaan vaikka 1 000 henkilön kolmen ruokalajin laadukkaan menun pöytiintarjoiltuna.

Knotfest

Vuonna 2022 Artukaisten tapahtuma-alueella järjestettiin Knotfest-festivaali. Tuolloin ensimmäistä kertaa festivaalikäytössä ollut alue tarjosi tapahtumalle soveltuvan ympäristön, joka mahdollistaa jopa 30 000 henkilön yleisökapasiteetin.

Rockfest

Vuonna 2025 Suomen suurin rock-festivaali Rockfest saapuu Turkuun ja Artukaisten tapahtuma-alueelle. Rockfest rakentuu tapahtumapaikalle massiiviseksi tapahtumakokonaisuudeksi, josta löytyy muun muassa kolme festivaalilavaa, joista kaksi isompaa sijoittuvat Artukaisten kentälle ja yksi sisätiloihin Gatorade Centeriin.

Kuvat: Niki Soukkio, Rockfest 2023

Official Heineken UEFA Euro 2020 Turku -kisakatsomo järjestettiin vuonna 2021 Hämähäkki-tontilla Turun keskustassa. Kesän kuumimmalla kisakatsomoterassilla pääsi virittäytymään EM-kisahuumaan seuraamalla otteluita jättiscreeneiltä kylmien juomien ja maistuvien ruokien siivittämänä Suomen pelatessa ensimmäistä kertaa jalkapallon EM-kisoissa.

Kiekkokevään 2023 energisin kisakatsomo löytyi Turun kauppatorilta. Turku Liven ja Tori'on yhdessä toteuttamassa kisakatsomossa päästiin nauttimaan energisestä tunnelmasta ja yhteisöllisestä urheilujuhlan huumasta Turun ydinkeskustassa. Otteluiden lomassa nautittiin viihdyttävästä ohjelmasta, asiantuntijaraadeista sekä laadukkaista juomista ja ruuista.

Turku Live on vastannut Ruisrockin crew cateringistä vuodesta 2023 alkaen.

Sunborn Live ja Turku Live järjestävät yhteistyössä Turun Terassikesä 2024 -tapahtumasarjan, joka ottaa ensimmäistä kertaa Turku Energian vanhan voimalaitoksen sisäpihan keikkakäyttöön. Turku Energian entisellä sisäpihalla järjestettävä Turun Terassikesä tulee tarjoamaan 24.7.-17.8.2024 välisenä aikana lukuisia eri genrejä edustavien tähtiartistien keikkoja.