Haluamme varmistaa, että tarjolla on korkealaatuista ruokaa mahdollisimman laadukkaista ja tuoreista raaka-aineista, jonka vuoksi pystymme julkaisemaan menut noin kaksi viikkoa ennen ottelutapahtumaa.
Aura Premium Lounge
Pe 14.2. huom. klo 19.30, ovet 18.00 - TPS-Ässät
Veriappelsiini graavattua lohta
Granaattiomenaa ja piparjuurta
(L, G)
***
Rotukarjan sisäfilepihvi
Provolone-perunaa, paahdettua porkkanaa ja timjamikastiketta
(G)
***
Bataattikakkua
Tuorejuustocremeä
(L, G)
Ke 19.2. klo 18.30, ovet 17.00 - TPS-JYP
Savustettua ankanrintaa
Kimchiä, marinoitua kurkkua ja korianterimajoneesia
(L, G)
***
Paahdettua siikaa
Kukkakaalicremeä, maa-artisokkaa ja ruskistettua voita
(L, G)
***
Brookie
Kanelikermaa ja karamellisoitua omenaa
(L)
La 22.2. klo 17.00, ovet 15.30 - TPS-SaiPa
Bataattikeittoa
Ras el hanout-jogurttia ja rapeaa pekonia
(L, G)
***
Ylikypsää härän chuckrollia
Palsternakkapyrettä, neulapapuja ja salsa verdeä
(L, G)
***
Vaahterasiirappi creme brule
Marinoituja mansikoita ja vohvelicrumblea
(L, G)
Verifone Business Club
Pe 14.2. huom. klo 19.30, ovet 18.00 - TPS-Ässät
Salaattipöytä
***
Paahdettua lohta ja miso-hollandaisea (L, G)
Tillliperunaa (L, G)
Gratinoitua kukkakaalia ja härkistä (L, G)
***
Pieni makea
Ke 19.2. klo 18.30, ovet 17.00 - TPS-JYP
Salaattipöytä
***
Hoisin-kanaa (L, G)
Jasminriisiä (M, G)
Herkkusieni-ratatouillea (M, G)
***
Pieni makea
La 22.2. klo 17.00, ovet 15.30 - TPS-SaiPa
Salaattipöytä
***
Ylikypsää härkää ja viherpippurikastiketta (L, G)
Kermaperunaa (L, G)
Vaahterasiirapilla maustettuja juureksia ja kikherneitä (M, G)
***
Pieni makea