​​​​​​​Ostamassa elämystä

AIHEALUEET
​​​​​​​
> Istumapaikan valinta ja lipunmyynti
> VIP-palvelut
> Gatorade Centerin katsomokartta
> Gatorade Centerin palvelut ja kerroskartta

Ajankohtaisimmat tapahtumakohtaiset tiedot löytyvät yleensä tapahtumainfosta tai tapahtumaan liittyvästä uutisoinnista, mutta olemme olemme pyrkineet koostamaan alle tärkeimpiä tietoja esimerkiksi tapahtumalipun ostamiseen liittyen.

Parhaan paikan löytäminen on makuasia - arvostatko hyvää näkyvyyttä, edullista hintaa, tunnelmaa vai läheltä löytyviä palveluita - nämä ovat niitä makuasioita, jotka määrittelevät usein parhaan paikan.

Jääkiekko-ottelut

TPS-otteluiden liput ovat myynnissä osoitteessa tps.lippu.fi. TPS-otteluissa ns. poikkeusjärjestelyitä on mm. seuraavien katsomoiden osalta: hinnoiltaan edullisemmat Safire- (F-katsomo) ja Trimet-katsomot (H-katsomo), seisomakannattajakatsomo B4 ja anniskelukatsomoina (K18) toimivat katsomot (C4, D1-D4 ja A1).

Jääkiekko-otteluissa kotijoukkue TPS hyökkää kaksi erää kuvan mukaisesti kohti B-päätyä. Tarkemmat ohjeet TPS-otteluiden lipuista, alennusryhmistä, perhelippupaketeista ja saattajakorteista jne. löytyvät TPS:n sivuilta.

Muut tapahtumat

Muissa tapahtumissa esimerkiksi keikoissa lava on useimmiten D-päädyssä. Etenkin keikkojen osalta kannattaa katsoa tapahtumajärjejstäjän käyttämän lipunmyyntisivun kautta tapahtumassa käytössä oleva katsomokartta. Permanto- eli areenatasolla on tapahtumasta riippuen joko seisoma- tai istumakatsomo sekä mahdollisuuksien mukaan baari lavaa vastapäätä B-päädyn puolella.

E- ja G-yläkatsomoiden osalta kannattaa huomioida, että nämä ovat korkeimpien rivien osalta jo melko korkealla. Suosittelemme valitsemaan paikan muualta, mikäli et pidä korkeista paikoista.

Esteettömät pyörätuolikatsomot löytyvät tapahtumasta riippuen yleensä A1- ja C4-katsomoiden (huom. mahdollisesti K18 tai lavan takana) sekä A5-katsomon takaa. Näille paikoille pääset parhaiten pääsisäänkäynnin luota hissillä. Alakatsomokerros on hallin 3. kerros.

Areenaltamme löytyy erittäin monipuolinen ja kattava valikoima erilaisia VIP-palveluita, kuten show & dinner -paketit, aitiot tai upea Aura Premium Lounge -ravintola, jossa voit nauttia esimerkiksi kolmen ruokalajin illallista pöytiintarjoiltuna sekä samalla seurata tapahtumaa oman pöytäsi ääreltä.

Tarkemmat tiedot areenamme VIP-palveluista löydät täältä tai tapahtuman sivuilta.

Gatorade Centeristä löytyy monipuoliset kioski- ja ravintolapalvelut. Nämä palvelut pyritään aina muokauttamaan tapahtumakohtaisesti tuotevalikoimiltaan ja laajudeltaan. Tarkimmat tiedot löytyvät tapahtumakohtaisista infoista, mutta alla olevasta kartasta näkyy esimerkiksi mitä kaikkea TPS-otteluissa areenalla on tarjolla.