​​​​​​​VIP-PALVELUT

Astetta parempi elämys?

Haluatko tehdä ikimuistoisesta keikasta tai ottelutapahtumasta astetta paremman? Gatorade Centerin monipuoliset ja korkealaatuiset tilat varmistavat unohtumattomat VIP-palvelut, joilla teet vaikutuksen asiakkaisiisi, luot jaettuja kokemuksia henkilöstön kesken tai takaat muutoin vain upean illan oman seurueesi kanssa.

Vaikutuksen tekeminen on tärkeää uusia asiakassuhteita luodessa, eikä siitä ole haittaa vanhoillekaan asiakassuhteille. Me tiedämme, miten luodaan unohtumattomia kokemuksia ja elämyksiä, sillä sen parissa työskentelemme päivittäin vuoden ympäri.

Gatorade Center tarjoaa erinomaiset puitteet esimerkiksi tiimi-iltoihin tai työntekijöiden palkitsemisiin, sillä ilta sujuu varmasti viihtyisämmin omalla porukalla omassa aitiossa. Nämä illat ovat sellaisia yhdessä jaettuja kokemuksia, joista puhutaan vielä pitkään. Illan voitte myös aloittaa jossain meidän kokoustiloissamme, joista voitte siirtyä ravintolamme kautta nauttimaan itse tapahtumasta

Aitioiden lisäksi palveluvalikoimastamme löytyy upea katsomoravintola Aura Premium Lounge, jossa pääsette nauttimaan tapahtumasta omassa neljän henkilön pöydässä upeissa puitteissa ja tarjolla on tapahtumasta riippuen joko herkullinen pöytiintarjoiltu kolmen ruokalajin illallinen tai korkealaatuinen buffetillallinen.

Business Clubin tilat taas tarjoavat hienot puitteet show & dinner -paketeille, jolloin pääset nauttimaan omasta VIP-sisäänkäynnistä, viihtyisästä ja toimivasta tilasta tarjoiluineen. Itse keikan tai ottelutapahtuman voit seurata parhailta paikoilta katsomosta tai permannolta.

Gatorade Centerissä on järjestetty useita kymmeniä onnistuneita ja tyylikkäitä gaalatilaisuuksia sekä yritysjuhlia. Areenamme puitteet luovat arvokkaan ympäristön tilaisuudelle ja korkealaatuinen ravintolamme pystyy loihtimaan vaikka 1 000 henkilön kolmen ruokalajin laadukkaan menun pöytiintarjoiltuna.

Haluatko järjestää ikimuistoisen yritystapahtuman?

Gatorade Center tarjoaa erinomaiset puitteet suuremmallekin tapahtumalle! Meidän kanssamme järjestät unohtumattomia tykypäiviä siinä missä vaikka lehdistötilaisuuksiakin.

Me räätälöimme tapahtuman sisällön aina yrityksesi näköiseksi. Haluat sitten järjestää gaalajuhlan, leikkimielisen jääkiekko-ottelun tai pitää työntekijöillesi työhyvinvointiluentoja huippuammattilaisten vetämänä, me autamme. Suunnitellaan yhdessä tapahtuma, joka tekee vaikutuksen.