Lounas

Gatorade Centerin lounas

 

Mausta, terveellisyydestä ja monipuolisuudestaan tuttu lounas saatavilla jälleen Gatorade Centeriltä, Aura Premium Loungessa arkisin klo 11.00–14.00. Muistathan, että lounaan yhteydessä on mahdollista myös seurata Liiga-joukkueen päivittäisiä jääharjoituksia.

 

Lounasbuffet:

Buffetpöytä 12,00€

Lapset alle 12v. 8,00€

Salaatti + keitto 9,50€

 

Sisäänkäynti Gatorade Centerin Business Clubin ovesta, hallin pääovien oikealta puolelta. Ovien edessä reilusti maksutonta parkkitilaa.

 

Muistathan, että Lounaspassi on totta kai käytössä! 

Joka kymmenes leima vaihdettavissa maksuttomaan lounaaseen tai HC TPS:n ottelulippuun.

 

Maksuvälineenä meillä käy myös ePassi sekä Edenredin lounassetelit. 

 

Viikko 48

Maanantai 27.11.

Kalkkuna cordon bleu, jalapeno-aiolia ja yrttiperunaa (L)

Janssoninkiusausta (L, G)

Juurescurrya (V, G)

Intialaista kasvissosekeittoa (M, G)

 

Tiistai 28.11.

Teriyaki-broileria ja riisiä (M, G)

Paneroituja kalaleikkeitä, yrtti-jogurttikastiketta ja perunaa (L)

Paahdettua kesäkurpitsaa ja halloumia (G)

Myskikurpitsakeittoa (M, G)

 

Keskiviikko 29.11.

Inkivääri-possupataa ja riisiä (L, G)

Broileriwokkia (M, G)

Kasviswokkia (M, G)

Chili-porkkanasosekeittoa (L, G)

 

Torstai 30.11.

Lindströminpihvejä, haudutettua sipulia ja perunamuusia (L, G)

Kermaista lohi-rapupastaa (L)

Punajuuripyöryköitä ja vegaanista aiolia (M, G)

Hernekeittoa (M, G) ja pannukakkua lisukkeineen (L)

 

Perjantai 1.12.

Pasta bolognese (L)

Maissipaneroitua broilerinfilettä, chilimajoneesia ja paahdettua perunaa (L, G)

Vuohenjuustoravioleja 

Selleri-omenakeittoa (L, G)

 

Viikko 49

Maanantai 4.12

Kalkkuna cordon bleu, jalapeno-aiolia ja yrttiperunaa 

Tomaattista pulled pork-pastaa (L)

Juusto-pinaatticanneloneja

Mustajuurikeittoa (L, G)

 

Tiistai 5.12

Nduja-broileria ja riisiä (M, G)

Gratinoitua uunimakkaraa ja perunamuusia (L, G)

Paahdettua kukkakaalia ja pähkinää (L, G)

Borch-keittoa (L, G)

 

Keskiviikko 6.12

Itsenäisyyspäivä, ei lounasta

 

Torstai 7.12.

Tempurapaneroitua turskaa, sitruskermaviiliä ja lohkoperunaa (L)

Broilerikiusausta (L G)

Kasviskiusausta (L, G)

Mausteista linssikeittoa (L, G)

 

Perjantai 8.12

Crispy broileria, tzatzikia ja paahdettua perunaa (L, G)

Naudanlihapyöryköitä (M, G), tomaattikastiketta (M, G) ja pastaa (M)

Paneroituja kasvisleikkeitä ja vegaanista aiolia (M, G)

Kermaista lohikeittoa (L, G)

 

Lihojen alkuperämaa Suomi ja EU

 

Artukaistentie 8, 20210 Turku, puh. 029 323 1922

Tietosuojaseloste