Haluamme varmistaa, että tarjolla on korkealaatuista ruokaa mahdollisimman laadukkaista ja tuoreista raaka-aineista, jonka vuoksi pystymme julkaisemaan menut noin kaksi viikkoa ennen ottelutapahtumaa.
Aura Premium Lounge
Ke 20.11. 18.30 TPS-KalPa, ovet 17.30
Myskikurpitsakeittoa
Karitsarilletteä ja kurpitsansiemenöljyä
(L, G)
***
Lohiconfit
Tilliperunaa, pikkelöityä omena
ja beurre blanc - kastiketta
(L, G)
***
Sitruunakakkua
Italialaista marenkia ja lakritsia
(L)
Ti 26.11. 18.30 TPS-SaiPa, ovet 17.30
Siikacheviche
Misomajoneesia ja friteerattua palsternakkaa
(M, G)
***
Ylikypsää karitsanniskaa
Puikulaperunapyrettä, helmisipulia ja rosmariinikastiketta
(L, G)
***
Valikoima kotimaisia juustoja
Viikunaa
(G)
La 30.11. 17.00 TPS-Lukko, ovet 15.30
Lohipastrami
Wasabicremeä ja pikkelöityä kyssäkaalia
(L, G)
***
Rotukarja sisäfilepihvi
Västerbottenperunaa, paahdettua maa-artisokkaa
ja punaviinikastiketta
(L, G)
***
Tyrnipannacotta
Hunajakinuskia
(L, G)
Verifone Business Club
Ke 20.11. 18.30 TPS-KalPa, ovet 17.30
Salaattipöytä
***
Karitsan paahtopaistia, sipulilientä ja aiolia (M, G)
Västerbotten-kermaperunaa (L, G)
Paahdettua punajuurta, fetaa ja mantelia (L, G)
***
Pieni makea
Ti 26.11. 18.30 TPS-SaiPa, ovet 17.30
Salaattipöytä
***
Paistettua kirjolohta ja ruohosipulikastiketta (L, G)
Tilliperunaa (L, G)
Kasvispaistosta ja halloumia (G)
***
Pieni makea
La 30.11. 17.00 TPS-Lukko, ovet 15.30
Salaattipöytä
***
Porsaan sisäfilettä ja bearnaisea (M, G)
Paahdettua yrttiperunaa (M, G)
Kikherne-juurespataa (M, G)
***
Pieni makea