Haluamme varmistaa, että tarjolla on korkealaatuista ruokaa mahdollisimman laadukkaista ja tuoreista raaka-aineista, jonka vuoksi pystymme julkaisemaan menut noin kaksi viikkoa ennen ottelutapahtumaa.
Aura Premium Lounge
Ke 15.1. 18.30, ovet 17.30 TPS-KalPa
Kermaista rapukeittoa
Chilimarinoituja rapuja ja rakuunaöljyä
(L, G)
***
Paistettua maissikananrintaa
Yrttibulguria ja sitruunaruohokastiketta
(L, G)
***
Sahramikakkua
Vaniljakastiketta ja tuoreita marjoja
(L)
La 18.1. 16.00, ovet 14.30 TPS-Pelicans
Blini
Siianmätiä, smetanaa ja sipulia
(L)
***
Ylikypsää härän briskettiä
Savustettua selleripyrettä ja bourbon bbq-kastiketta
(L, G)
***
Kookos creme brule
Ananassalsaa ja korianteria
(L, G)
Verifone Business Club
Pe 24.1. 18.30, ovet 17.30 TPS-Kiekko-Espoo
Salaattipöytä
***
Savustettua porsaan kassleria ja bbq-kastiketta (L, G)
Paahdettuja juureksia ja härkistä (M, G)
Skånenperunaa (L, G)
***
Pieni makea