VIP-MENUT
​​​​​​​​​​​​​​

Haluamme varmistaa, että tarjolla on korkealaatuista ruokaa mahdollisimman laadukkaista ja tuoreista raaka-aineista, jonka vuoksi pystymme julkaisemaan menut noin kaksi viikkoa ennen ottelutapahtumaa.

Captain's Club

Laadukkaassa illallisbuffetissa tarjolla mm. runsas valikoima otteluittain vaihtuvia ruokaisia salaatteja, tapaksia ja fingerfoodeja. Lämpimissä ruuissa vaihtuvat liha- tai kala- ja kasvisvaihtoehdot.

Buffetruoka on tarjolla ovien avaamisesta aina ottelun alkuun asti.
​​​​​​​Ensimmäisellä erätauolla tarjolla herkullinen valikoima jälkiruokia, runsas juustotarjotin ja kahvi sekä tee.


TPS-Kiekko-Espoo, ke 3.12. 18.30, ovet 17.30


Illan vieras

Juha Repo

Menu

Tomaatti-mozzarellasalaattia, rucolaa ja basilikaa (L, G)
Chorizo-orzopastasalaattia, paahdettua paprikaa ja cantaloupe-melonia (M)
Paahtopaistia ja napolin salamia (M, G)
Camembert-, Gouda- ja Saint agur juustoa (G)
Seesamigrissinejä
Viikunahilloa (M, G)
Varsikapriksia (M, G)
Koreankurkkua (M, G)
Kylmäsavulohta ja tuorejuustoa (L, G)
Silkentofua ja tomaattia (M, G)
Focacciaa, siemennäkkileipää ja vaahdotettua voita

***

Paahdettua lohta
Miso-hollandaisea ja sitruuna-yrttiperunaa
(L, G)

Gratinoitua kukkakaalia ja edamame-papuja
(L, G)

***

Juustokakkua
Macaroneja
Tuulihattuja
​​​​​​​Mudcake


Aura Premium Lounge


TPS-JYP, ti 9.12. 18.30, ovet 17.30

Härkäpastrami
Valkosipulimajoneesia, pikkelöityä sipulia ja parmesaania
(L, G)

***

Paistettua merilohta
Perunapyrettä, marinoitua broccolia ja hollandaisea
(L, G)

***

Suklaa-hasselpähkinätrifle
(G)


TPS-Jukurit, to 11.12. 18.30, ovet 17.00

Myskikurpitsakeittoa
Fetaa ja pekonia
(L, G)

***

Glaseerattua ankanrintaa
Selleri-omenapyrettä, karamellisoitua sipulia ja karpalokastiketta
(L, G)

***

Porkkanakakkua
Mantelia ja appelsiinia
(L, G)


TPS-Tappara, la 13.12. 16.00, ovet 14.30

Lohichevice
Avokadocremeä, pikkelöityä mangoa ja puffattua riisiä
(L, G)

***

Ylikypsää possunposkea
Maa-artisokkapyrettä, omenachutneytä ja paahdettua kyssäkaalia
(L, G)

***

Moccapannacotta
Mascarponemoussea ja savoiardi-crumblea
(L, G)

​​​​​​​

Business Club

Tervetuloa kaudelle 2025-2026 ja uudistetulle Business Clubille!



TPS-JYP, ti 9.12. 18.30, ovet 17.30

Vihersalaattia
Kirsikkatomaattia ja pikkelöityä kurkkua
(M, G)

Helmicouscous-salaattia
Fetaa, herneitä ja tomaattivinaigretteä
(L)

Maalaissalaattia
Broilerinpaistia, kananmunaa, marinoituja pitkäpapuja ja ranch-dressingiä
(L, G)

Leipää ja levitettä

***

Ylikypsää häränrintaa
Viherpippurikastiketta ja paahdettua yrttiperunaa
(L, G)

Ratatouillea
Härkistä ja tuoreita yrttejä
(V, G)

***

Puolukka-juustokakkua

(L, G)

​​​​​​​​​