Haluamme varmistaa, että tarjolla on korkealaatuista ruokaa mahdollisimman laadukkaista ja tuoreista raaka-aineista, jonka vuoksi pystymme julkaisemaan menut noin kaksi viikkoa ennen ottelutapahtumaa.
Pe 25.10. 18.30 TPS-Ilves, ovet 17.00
Karitsatataki
Seesamimajoneesia, pikkelöityä varsiselleriä
ja puffattua perunaa
(L)
***
Paistettua siikaa
Kukkakaalipyrettä, broccoliinia
ja sitrus-voikastiketta
(L, G)
***
Mausteista kurpitsakakkua
Mascarponevaahtoa
(L)
Ke 30.10. 18.30 TPS-Pelicans, ovet 17.30
Sahrami-kukkakaalikeittoa
Rapeaa pekonia ja rakuunaöljyä
(L, G)
***
Iberico porsaan presaa
Jyväsinappi-kermaperunaa, paahdettua
raitajuurta ja portviinikastiketta
(L, G)
***
Vaniljafinancier
Herukkaa
(L, G)
La 2.11. 16.00 TPS-Tappara, ovet 14.30
Katajanmarja-graavattua kirjolohta
Limemajoneesia ja pikkelöityä parsaa
(L, G)
***
Hauhalan hanhenrintaa
Myskikurpitsapyrettä, juuripersiljaa
ja tummaa herukkakastiketta
(L, G)
***
Rosmariini creme brule
Fenkolihilloketta ja mustikkaa
(L, G)
Pe 25.10. 18.30 TPS-Ilves, ovet 17.00
Salaattipöytä
***
Härän briskettiä ja madeirakastiketta (L, G)
Paahdettua palsternakkaa, fetaa ja kikherneitä (L, G)
Västerbotten-kermaperunaa (L, G)
***
Pieni makea
Ke 30.10. 18.30 TPS-Pelicans, ovet 17.30
Salaattipöytä
***
Ylikypsää porsaan kassleria (M, G)
Bbq-punaviinikastiketta (M, G)
Uunijuureksia ja kidneypapuja (M, G)
Skånenperunaa (L, G)
***
Pieni makea
La 2.11. 16.00 TPS-Tappara, ovet 14.30
Salaattipöytä
***
Hoisin-broileria ja misomajoneesia
Kurpitsa-linssipataa
Riisiä
(M, G)
***
Pieni makea