Kuvassa uudeksi toimitusjohtajaksi kutsuttu Maarit Hurme (vas.) ja Turku Liveä aiemmin liiketoimintajohtajana johtanut Heidi Aho.

Henkilövaihdoksia Turku Livessä

Heidi Aho jättää paikkansa Turku Liven liiketoimintajohtajana - Turku Liven uudeksi toimitusjohtajaksi on kutsuttu Maarit Hurme. Maarit Hurme, joka aloittaa tehtävässään 1.9.2024.

Heidi Aho jättää tehtävänsä Turku Liven liiketoimintajohtajana. Hallitun tehtävän siirron varmistamiseksi Aho jatkaa tehtävässään syyskuun loppuun saakka. Aho jättää paikkansa haikein, mutta kiitollisin mielin.

”Olen kiitollinen koko Turku Liven ja HC TPS:n loistavalle henkilökunnalle reilun kuuden vuoden matkasta. Maarit saa johdettavaksi taloudellisesti kannattavan ja loistavat kasvumahdollisuudet omaavan tapahtuma- ja ravintolatoiminnan. Odotan innolla, että pääsen seuraamaan Turku Liven kasvua jatkossa yrittäjän roolissa”, Aho toteaa.

Turku Liven uudeksi toimitusjohtajaksi Maarit Hurme

Turku Liven uudeksi toimitusjohtajaksi on kutsuttu Maarit Hurme, joka aloittaa tehtävässään 1.9.2024. Hurme siirtyy tehtävään CBRE Finlandilta, jossa hän on toiminut viime vuodet toimistopuolen kehitysjohtajana ja sitä ennen Kauppakeskus Skanssin kauppakeskusjohtajana. Tätä ennen hän toimi lähes 20 vuotta tapahtumateollisuudessa mm. Logomon myyntijohtajana.
​​​​​​​
”Olen erittäin otettu mahdollisuudesta palata Turkuun ja tapahtumien pariin. On hienoa päästä mukaan kasvattamaan Turku Liven toimintaa ja edelleen kehittämään HC TPS:n ottelutapahtumia tuottaen asiakkaille ensiluokkaisia asiakaskokemuksia Gatorade Centerissä. Lisäksi Ratapihan elämyskeskushankkeen kautta rakentuva potentiaali tuottaa hyvinvointia laajemminkin turkulaisille, on äärimmäisen innostava mahdollisuus”, Hurme kertoo.

Hurme näkee, että hänen kokemuksensa sekä tapahtuma-alalta että kiinteistökehityksen parista on vahvuus tulevassa toimenkuvassa.

”Intohimonani on ollut aina kehittää monialaisten tiimien kanssa ainutlaatuisia asiakaskokemuksia tapahtumien ja tapahtuma-alustojen kautta, joilla ihmiset kohtaavat ja viihtyvät, sekä joista jää vahva positiivinen muistijälki. Uskon, että pitkä ja monipuolinen kokemukseni tapahtuma-alalta sekä viimeiset vuodet kaupallisen kiinteistökehityksen parista antavat erinomaiset eväät Turku Liven kehittämiseen eteenpäin", Hurme taustoittaa.

Hurmeesta tulee yhtiön toimitusjohtaja, Ahon johdettua Turku Liveä liiketoimintajohtajana. Muutoksen taustalla on Turku Liven aseman vahvistaminen konsernissa. Turku Liven toimitusjohtajan tehtävää on hoitanut muiden tehtävien ohella HC TPS:n ja Turku Liven hallitusten puheenjohtaja Kai Koskinen.

”Turku Liveä on kehitetty ja kasvatettu HC TPS:n alla ja se on saavuttanut jo kohtuullisen kokoisen mittakaavan. Haluamme nyt antaa Turku Livelle tilaa kasvaa ja tämän tukemiseksi nostamme sen HC TPS:n rinnalle tytäryhtiöstä sisaryhtiöksi”, Koskinen sanoo.

”Haluan kiittää Heidiä näistä vuosista. Heidi on rakentanut Turku Liveä vuodesta 2018 ja tehnyt erittäin hyvää työtä. Kasassa on osaava ja motivoitunut tiimi, jonka Maarit nyt saa ympärilleen. Uskon, että Maaritin pitkäaikainen kokemus tapahtumatoimialalta ja kaupallisesta kiinteistökehityksestä antaa hänelle erinomaiset edellytykset tehtävään. Hän tuo vahvaa osaamista konseptointiin, kaupallistamiseen ja myyntiin”, Koskinen kiteyttää.

Turku Live (virallinen nimi Turkuhallin Palvelu oy) on HC TPS Turku oy:n kokonaisuudessaan omistama tytäryhtiö, joka vastaa tapahtuma- ja ravintolatoiminnasta. Toiminnan painopiste on monitoimiareena Gatorade Centerissä, mutta toimintaa on myös areenan ulkopuolella.

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:

Kai Koskinen
Hallituksen puheenjohtaja, HC TPS ja Turku Live
Puh. 040 536 3504


Maarit Hurme

Toimitusjohtaja, Turku Live (alkaen 1.9.2024)
Puh. 050 563 4844