Tapahtumainfo: TPS-turnaus by John Scott's

TPS-turnaus by John Scott's perjantaina ja lauantaina Gatorade Centerillä.

Turun Palloseuran Preseason-ottelut jatkuu perjantaina ja lauantaina, kun joukkue nähdään ensimmäisen kerran kotikaukalossa! TPS-turnaus by John Scott's turnauksessa mukana ovat TPS:n lisäksi Lukko, Ässät ja HPK. Osta liput heti, tai hanki kauden 24-25 kausikortti, johon kuuluu maksuton sisäänpääsy kaikkiin TPS:n harjoitusotteluihin!

Turnauksen ohjelma

Perjantaina 16. elokuuta ovet avataan klo 14.00 ja päivän ensimmäinen ottelu Ässät-HPK alkaa klo 15.00. Päivän toisessa ottelussa kotijoukkue TPS kohtaa Rauman Lukon klo 18.30.

Turnauksen toisen päivän otteluparit varmistuvat perjantain peliesitysten perusteella - avauspäivän otteluparien voittajat ja häviäjät kohtaavat toisensa lauantaina. Lauantaina ovet avataan klo 12.30 ja klo 13.30 alkavassa päivän avausottelussa pelaa Rauman Lukko vs. Ässät/HPK. Päivän toisessa ottelussa klo 17.00 alkaen TPS kohtaa joko Ässät tai HPK:n.

16.8. - 17.8. TPS-turnaus by John Scott´s - Gatorade Center, Turku

  • PERJANTAI 16. ELOKUUTA, ovet 14.00
    • klo 15.00 Ässät - HPK
    • klo 18.30 TPS - Lukko 18:30
  • LAUANTAI 17. ELOKUUTA, ovet 12.30
    • klo 13.30 Lukko - Ässät/HPK
    • klo 17.00 TPS - Ässät/HPK


LIPUT JA KAUSIKORTIT: Osta liput TPS-turnaus by John Scott'siin Lippu.fi:stä. Kausikorttilaisena et lippua tarvitse, vaan olet oikeutettu vapaaseen pääsyyn kumpanakin turnauspäivänä. Jos sinulla ei ole vielä kausikorttia, niin viimeistään nyt on hyvä hetki suunnata kausikorttiostoksille täällä!

Kausikorttipiste palvelee paikan päällä koko turnauksen ajan lipunmyynnin tiloissa.

Mikäli kausikorttisi ei ole saapunut postitse turnaukseen mennessä, niin voit myös ladata mobiilikausikortin TPS-sovelluksen avulla ennen fyysisen kausikortin saapumista.

TPS:N SEURAKORTTI: Mikäli sinulla on TPS:n Seurakortti, niin voimme ilolla todeta, että kaikki seurakorttilaiset pääsevät seuraamaan veloituksetta Seurakortilla turnauksen otteluita!


PYSÄKÖINTI: Pysäköinti Gatorade Centerin parkkialueella on ilmainen TPS-turnaus by John Scott'sin ajan.

BUSSIT: Saavut otteluun vaivattomimmin Fölillä. Linja 100 kuljettaa ottelukatsojat suoraan Gatorade Centerin oville. Ensimmäinen bussi lähtee keskustasta 1h 20min ennen turnauspäivän ensimmäisen ottelun alkua. Seuraavat bussit kulkevat pysäkiltä 15-30 minuutin välein klo 18.10 asti. Paluukuljetukset noin 45 minuuttia ottelun päättymisen jälkeen.

Aikataulut Fölin sivuilta: PE, LA. Maksu suoritetaan Fölin normaalien käytäntöjen mukaisesti.

HC TPS:n 2024–2025 kausikortit sisältävät Föli-lipun. Kausikortilla siis ilmainen bussikuljetus Gatorade Centerille ja takaisin kotiottelupäivinä. Bussilippu on voimassa kolme tuntia ennen ottelua ja kaksi tuntia ottelun jälkeen, oikeuttaa myös vaihtoon.

TAKSIT: Saavuttaessa Turun keskustasta Gatorade Centeriin voit hyödyntää uutta Taxidatan kiinteää hinnoittelua - 22 € (1+4 autot) / 25 € (1+8 autot).

Taxidatan autot kulkevat taksitolpalta Gatorade Centerin pääoven välittömästä läheisyydestä.

TPS SHOP: Uusi upea TPS Shopin myymälä palvelee lipputoimistossa perjantaina klo 15.00 alkaen aina illan viimeisen ottelun loppuun asti. Lauantaina TPS Shopin myymälä aukeaa klo 13.00 ja palvelee illan viimeisen ottelun loppuun asti.

LOCKER ROOM SALE: Perinteinen Locker Room Sale löytyy tuttuun tapaan Verifone Business Clubin tiloista. Locker Room Sale palvelee perjantaina 16. elokuuta klo 17.00-17.30 välisenä aikana TPS-kausikorttilaisia ja avoinna kaikille klo 17.30-18.30 välisenä aikana. Kulku Locker Roomiin tapahtuu Verifone Business Clubin ulko-oven kautta.

Mikäli tuotteita jää myytäväksi lauantaille, niin Locker Room Sale on lauantaina avoinna klo 16.00-17.00 välisenä aikana.

PUKUKOPPIKIERROS KAUSIKORTTILAISILLE: TPS-kausikorttilaisena sinulla on mahdollisuus päästä tutustumaan Liiga-joukkueen pukuhuonetiloihin perjantaina klo 14.00-14.45 välisenä aikana. Opastettu reitti alkaa pääsisäänkäynniltä.

RAVINTOLAPALVELUT: Happy Hour käynnissä molempina päivinä ovien avaamisesta aina TPS-pelin alkuun asti.

Tarkemman listauksen avoinna olevista ravintoloista ja palveluista näet alla olevista päiväkohtaisista kartoista.

TPS-SOVELLUS: TPS-sovelluksen avulla pysyt ajantasalla joukkueen kuulumisista ja kokoonpanomuutoksista. Sovelluksella voit ostaa myös etukäteen parkkilipun ja ladata TPS:n mobiilikausikortin. Sovelluksen kautta voit myös saada tarjouskuponkeja areenan ravintoloissa ja kioskeissa käytettäväksi.

Lataamalla kausikortin TPS-sovellukseen, kulkee se aina mukanasi. Lataa sovellus matkapuhelimeesi App Storesta tai Google Play Kaupasta. Muistathan tarkistaa, että kirjautuminen sovellukseen onnistuu ennen turnausta.

OTTELUIDEN STRIIMAUS: Turnauksen ottelut ovat nähtävissä TPS:n SolidSport-kanavan kautta.

Koko turnauksen katseluoikeus SolidSportista maksaa 19,90 € ja yksittäinen ottelu 7,90 €.

GATORADE CENTERIN PALVELUT JA AKTIVITEETIT: Tutustu kaikkiin palveluihin virtuaalisen kartan avulla; klikkaa kohtia ja lue sisällöistä.


MISTÄ MITÄKIN PERJANTAINA 16. ELOKUUTA

MISTÄ MITÄKIN LAUANTAINA 17. ELOKUUTA