Mökkitien kesäterassi: Uusi artistijulkaisu Turun Terassikesään

Turun Terassikesä muuntautuu perjantaina 9. elokuuta Mökkitien Kesäterassiksi. Maineikkaan Mökkitie Recordsin artisteista lavalla nähdään Suomen kärkinimiin lukeutuva Arttu Wiskari sekä kovassa nosteessa olevat Faija sekä Linda. Lipunmyynti Turun Terassikesän keikalle on käynnistynyt Lippupisteessä.

Elokuussa 2020 viidennen studioalbuminsa, suoraan virallisen albumilistan ykköseksi nousseen Suomen muotoisen pilven alla julkaisseen Arttu Wiskarin viimeisimmät singlet ovat olleet jymymenestyksiä. Arttu rikkoi Leavings-Orkesterin kanssa tehdyllä kappaleella Tässäkö tää oli? henkilökohtaisen ennätyksensä: se on ensimmäinen hänen biiseistään, joka on noussut Spotifyn top 50 -listan ykköseksi! Laulu viihtyi listan kärkisijoilla kuukausitolkulla. Suomen muotoisen pilven alla -single ei kalpene seuraajansa rinnalla: se on striimannut Spotifyssa nelinkertaista platinaa. Kappale oli vuoden 2019 soitetuin radiobiisi Suomessa.

Arttu Wiskari lauloi tiensä suomalaisten sydämiin esikoisalbumillaan Arttu Wiskari. Suuren yleisön artisti on hurmannut muun muassa ohjelmissa The Voice of Finland, Tähdet, tähdet ja Vain Elämää. Arttu Wiskarin tunnetuimpia hittejä ovat edellä mainittujen lisäksi muun muassa Tuntematon potilas, Sirpa, Kahvimaito, Mökkitie ja Meidän biisi.

Faijalla eli tosielämässä Aaron Martikaisella on pitkä tausta musiikin parissa. Pianoa ja klassista kitaraa konservatoriossa soittanut Aaron on Sibelius-lukion kasvatti. Faijan esikoissingle Olutta ja mennyttä (feat. Tauski) julkaistiin vuonna 2018 ja se on striimannut platinaa. Myös muut singlet ovat olleet menestyksekkäitä; muun muassa single Suomalaisen miehen kyyneleet on ylittänyt platinarajan ja sen musiikkivideota on katsottu jo yli 3 miljoona kertaa.

LINDA on artisti, laulaja ja lauluntekijä, jolla on pitkä tausta musiikin parissa, muun muassa rockbändin laulajana ja kontrabasistina. Yhtyeen kanssa hän on keikkaillut laajasti. Viime vuodet LINDA on keskittynyt soolouraansa ja tehnyt musiikkia yhdessä tuottaja Tapio Heinilän ja biisintekijä Joni Rahkolan kanssa. LINDAN musiikissa pop ja rock yhdistyvät vahvaan visuaaliseen maailmaan sekä rock’n roll showhun, mistä syntyy persoonallinen kokonaisuus.

PE 9.8.2024 MÖKKITIEN KESÄTERASSI:
ARTTU WISKARI, FAIJA, LINDA // Turun Terassikesä
Ovet klo 18.00, show’t klo 18.30 alkaen
Liput 35,00e @ Lippu.fi