TPS-kotiottelut
​​​​​​​

TPS pelaa kotiottelunsa Gatorade Centerissä (Artukaistentie 8, 20210 Turku, Google maps -reittiohje). Alta löydät tiivistetysti yleisiä käytäntöjä TPS:n kotiotteluihin liittyen.

Ajankohtaisimman ja ottelukohtaisen infon löydät parhaiten TPS:n kotisivuilta ennen ottelutapahtumaa.Kaupungin vaikuttavin ottelutapahtuma!

Tule nauttimaan kaupungin parhaasta ottelutapahtumasta - loistava alkushow, laadukkaat ravintolapalvelut ja ennennäkemätön playoffs -tunnelma houkkutelee sinut ja ystäväsi hallille! Saatavilla maukkaat burgerit, texmex-buffet ja kasvisruokaa tarjoileva MUU-kioski!

Kannattaa lisäksi tutustua Gatorade Centerin Sport Bar- ja Mal's Corner -ravintoloihin! Virallisia ottelujatkoja vietetään Proud Maryssa (Aurakatu 3)!

Saapuminen ja ovien aukeaminen

Saavuthan ottelutapahtumaan ajoissa, niin varmistat mukavan sujuvan ottelutapahtuman.

Ovet avautuvat useimmiten Liigan runkosarjan arkiotteluissa 1 h ennen ottelun alkua ja viikonloppuisin (myös iso osa perjantaiotteluista) ovet avautuvat 1,5 h ennen ottelun alkamista. Harjoitusotteluissa ovet avautuvat useimmiten 1 h ennen ottelun alkua.

Pysäköinti

Ilmainen parkki ensimmäiset 30min ovien avaamisen jälkeen. Sen jälkeen pysäköinnin voi maksaa käteisellä tai kortilla. Pysäköinti maksaa 8 euroa.

Joukkoliikenne ja bussit

Saavut otteluun vaivattomimmin Fölillä. Linja 100 kuljettaa ottelukatsojat suoraan Gatorade Centerin oville. Ensimmäinen bussi lähtee keskustasta joko 1 h 50 min tai 1 h 20 min ennen ottelun alkua - riippuen ovien avaamisesta. Seuraavat bussit kulkevat pysäkiltä 5-10 minuutin välein 20 min ennen ottelun alkua asti. Paluukuljetukset noin 45 minuuttia ottelun päättymisen jälkeen. Maksu suoritetaan Fölin normaalien käytäntöjen mukaisesti.

HC TPS:n 2024–2026 kausikortit sisältävät Föli-lipun. Kausikortilla siis ilmainen bussikuljetus Gatorade Centerille ja takaisin kotiottelupäivinä. Bussilippu on voimassa kolme tuntia ennen ottelua ja kaksi tuntia ottelun jälkeen, oikeuttaa myös vaihtoon.

Taksit - Taxidata

Saavuttaessa Turun keskustasta Gatorade Centeriin voit hyödyntää uutta Taxidatan kiinteää hinnoittelua - 22 € (1+4 autot) / 25 € (1+8 autot).

Taxidatan autot kulkevat taksitolpalta Gatorade Centerin pääoven välittömästä läheisyydestä.

Lastenmaailma - Hunajamaailma

Suomen suurin ilmainen sisäleikkipuisto, Hunajamaailma on auki. Hunajamaailman 600 neliön leikkitila on avoinna kaikille alle 7-vuotiaille. Hunajamaailmassa on myös omat ohjaajat, jotka vastaavat lasten turvallisuudesta ja leikkimisen sujuvuudesta. Yli 3-vuotiaat voi jättää ohjaajien valvontaan ilman vanhempien läsnäoloa. Hunajamaailma on auki ovien aukeamisesta aina kolmannen erän alkuun saakka.

TPS SHOP

Uusi upea TPS Shopin myymälä on auennut lipputoimistoon! Myymälään pääset pääsisäänkäynnin aulasta tai ulkoa, lipputoimiston ovesta. Eikä huolta, myös TPS Shopin vanha myymälä palvelee tutulla paikalla Gatorade Centerissä A- ja B-katsomoiden kulmassa.

Ravintolapalvelut

Happy Hour jokaisen kotiottelun yhteydessä! Happy Hour kestää ensimmäiset 30 minuuttia ovien aukeamista. Kaikki kioskit ja ravintolat palvelevat heti ovien aukeamisesta alkaen.

TPS-sovellus

​​​​​​​TPS-sovelluksella saat ruuan ja juomat tilattua suoraan istumapaikallesi ilman lisäkulua! Lisäksi pysyt ajantasalla joukkueen kuulumisista ja kokoonpanomuutoksista. Sovelluksella voit ostaa myös etukäteen parkkilipun, otteluliput ja osallistua erilaisiin vuorovaikutuksellisiin osioihin ottelutapahtumassa! Sovelluksen kautta voit myös saada tarjouskuponkeja. Lataamalla kausikortin sovellukseen, kulkee se aina mukanasi.

Lataa sovellus matkapuhelimeesi App Storesta tai Google Play Kaupasta.


Gatorade Centerin sovellus

Myös Gatorade Centerin sovelluksella voit tilata ruoat, juomat, sekä fanituotteet suoraan omalle paikallesi!

Lataa sovellus matkapuhelimeesi App Storesta tai Google Play Kaupasta.

Gatorade Centerin palvelut ja aktiviteetit

Tutustu kaikkiin palveluihin virtuaalisen kartan avulla; klikkaa kohtia ja lue sisällöistä. Tarkka ottelukohtainen info löytyy TPS:n sivuilta ennen kyseistä ottelutapahtumaa.

MISTÄ MITÄKIN? TUTUSTU KARTTAAN!