Taitaja2025
​​​​​​​

Taitaja2024 Kuopio -tapahtuma huipentui 23.5.2024 hienoihin päättäjäisiin. Päättäjäisissä tapahtui myös perinteinen kapulanvaihto Taitaja-tiimien välillä, kun Turun Taitaja-tiimi otti kilpailujohtaja Petri Hörkön ja Turun kaupungin kasvatus- ja opetusjohtaja Timo Jalosen johdolla vastaan Taitaja2025-tapahtuman järjestämisen. Ensi toukokuussa Taitajia juhlitaan siis Turussa!

Petri Hörkkö kiitti puheessaan Kuopiota upeasti järjestetyistä kisoista ja lupasi jatkaa ammatillisen koulutuksen ilosanomaa eteenpäin myös Turussa. ”Taitaja2025 Turku ottaa vastaan kunnioituksella tämän Taitaja-kapulan ja lupaa viedä eteenpäin Taitajan voimaannuttavaa viestiä kohti tulevaisuutta avoimesti, reilusti, viisaasti, osaamisesta iloiten ja taitavasti”.

Ensi vuoden Taitaja-tapahtumaa valmistellaan yhteistyössä kahdentoista varsinaissuomalaisen koulutuksen järjestäjän kanssa ja luvassa on lähes 50 lajia sekä 6 ammattinäytöstä. Kaikille maksuttoman ja avoimen Taitaja2025 Turku -tapahtuman odotetaan houkuttelevan Turun Messukeskuksen alueelle noin 70 000 kävijää.

Taitaja2025-tapahtuma järjestetään Turussa 5.-8.5.2025. Tapahtuman sloganina on ammattitaidolla tulevaisuuteen ja se tulee näkymään laajasti ensi vuoden Taitaja-tapahtumassa.

Turussa nähdään!