Maata näkyvissä 2024
​​​​​​​

On hyvien uutisten aika! Maata Näkyvissä -festareiden ohjelma on julkaistu. Tapahtuma järjestetään Turussa Gatorade Centerissä ja Messukeskuksessa 22.–24.11.2024. Tänä vuonna tapahtuman teema on Olet turvassa.

”Viime vuoden onnistuneiden Maata Näkyvissä -festareiden jälkeen oli innostavaa aloittaa uuden tapahtuman suunnittelu. Nyt tunnelma on iloinen, kiitollinen ja odottava. Saimme kokoon juuri sellaisen ohjelman kuin halusimme”, toteaa tapahtuman johtaja, Sleyn nuorisotyön johtaja Juha Heinonen. ”Festareiden teeman lähtökohtana on nuoria ympäröivän maailman ankaruus ja turvattomuus. Festariviikonloppu pyrkii jakamaan Jumalan täydellisen rakkauden ytimestä nousevia pysyviä ja kestäviä eväitä pelon täyttämän maailman keskellä. Meille on myös tärkeää, että kaikilla on turvallista olla festareilla.”

Ohjelmassa on paljon hyvää raamattuopetusta, nuorten puheenvuoroja, musiikkia ja yhteistä tekemistä parhaan sanoman äärellä. Tapahtuman pääesiintyjänä on ruotsalainen sisarustrio Lin D, joka on tänä vuonna kiertänyt massiivisella areenakiertueella Yhdysvalloissa. Samassa lauantai-illan konsertissa koetaan nostalgiaa ja rokkimeininkiä, kun tapahtumassa esiintyy suomalaisen gospelkentän legenda ja suurnimi The Rain. Tapahtuman pääpuhuja saapuu Yhdysvalloista. Hän on koskettava ja nuorten keskuudessa arvostettu puhuja ja opettaja Sarah Crowder.

Päälavan ohjelmasta löytyvät myös suosikkiartistit Juhani Tikkanen, Immanuel, Park 7, PapiPike, TERA, Kotiinpalaajat ja Pro Fide. Lauantaiaamun herätyksestä vastaavat Beige & Friends sekä somepersoonat Arttu ja Nino. Sunnuntain päätöskonsertissa koetaan suuria tunteita, kun lavalla nähdään Freesia & Friends. Festarikansaa viihdyttävät ja liikuttavat jälleen juontajat Aikku ja Ville.

Viime vuonna lanseeratut sivulavat Asenneklubi ja Olkkari pursuavat tänäkin vuonna hyvää ohjelmaa. Luvassa on puheenvuoroja ja hyvää musiikkia niin gospelkonkareilta kuin uusilta tulokkailta. Lisäksi lauantain aikana järjestetään eri aiheista 13 opetuskanavaa, joissa pureudutaan ajankohtaisiin teemoihin.

Maata Näkyvissä -festareiden ohjelma löytyy nyt kokonaisuudessaan osoitteesta www.maatanakyvissa.fi/ohjelma.