Etta lämppäriksi PMMP:n areenakiertueelle

Turkuun vielä rajallinen määrä lippuja saatavilla

Demoneista ystävii ja Viikonloppufaijoi -hiteillään Spotifyn soitetuimmaksi noussut Etta on vahvistettu PMMP:n Viimeinen Valitusvirsi -areenakiertuen lämppäriksi. Etta nähdään marraskuussa areenakiertueen jokaisena iltana ja konserttien aikataulu on nyt julki. Yleisön rakastaman PMMP:n Viimeinen valitusvirsi -areenakiertueen ja klubikonserttien liput vietiin elokuussa hetkessä käsistä. Areenakiertueen lippuja on vielä rajoitetusti saatavilla Turkuun sekä Helsingin ja Oulun lisäkonsertteihin. Lisäksi saatavilla on vielä VIP-lippuja.

Etta valikoitui PMMP:n lämmittelijäksi bändin omasta toiveesta:

- Etta on raivannut päättäväisesti tiensä räppimaailman huipulle. Näimme kesällä Etan lavalla ja hänen valovoimansa teki meihin suuren vaikutuksen. Hänellä on rohkeita ja särmikkäitä biisejä ja hän on juuri sellainen artisti, joka sopii meidän kanssa yhteen. Marraskuussa syysillat on jo hämärtyneet ja nyt illoista tulee entistä räiskyvämpiä, koska vastaanottamassa on Etta, joka varmasti lämmittää yleisön liekkeihin, PMMP kommentoi.

Kotimaisen rap-kentän menestyjiin kuuluvalla Etalla on ollut upea vuosi. Omien singlejensä lisäksi hän on vieraillut myös Jenni Vartiaisen Viimeinen pisara -kappaleella, joka on noussut yhdeksi syksyn isoimmaksi radiobiisiksi.

- Lauloin pienenä päivittäin singstarissa PMMP:n Pikkuveljeä, nyt lämppään heitä areenoilla. Vois sanoo et aika siisti full circle moment. Iso kunnia olla osa noin legendaarista spektaakkelia. Oon valmis tuomaan mun bändin kaa lavoille tunteikkaan energisen pläjäyksen, joka ei jätä ketään kylmäksi, Etta kertoo.


AIKATAULU

  • 18.00 Ovet
  • 19.00 ETTA
  • 20.00 PMMP


PMMP:n konsertin kesto noin 120 min.

PMMP – VIIMEINEN VALITUSVIRSI -AREENAKIERTUE
LA 16.11. GATORADE CENTER

Liput alk. 59,90€, VIP-liput alk. 129,00€ + alv. + tilauskohtainen tilausmaksu (alk. 1,50 € www.lippu.fi)