Tuletko sinä?

YouTube Allstars

09.03.2024 15:00 Gatorade Center

Osta liput 20€

Supersuosittu Youtube Allstars Gatorade Centerissä 9.3.2024 

Viime vuonna loppuunmyyty Youtube Allstars palaa Gatorade Centerille neljännen kerran 9. maaliskuuta 2024. Lipunmyynti käynnistyy 1. marraskuuta klo 12.00 osoitteessa lippu.fi. 

Suomen suosituimmat tubettajat Roni Back sekä NikojaSanttu pistävät kiekkoon vauhtia kohtaamisessaan Gatorade Centerissä. 

– Meille itsellemme ja monelle seuraajallemme tämä ottelu on vuoden kohokohta ja unelmien täyttymys. Pääsemme pelaamaan isolla areenalla ja yleisö pääsee mukaan urheilun iloon livenä, intoilee NikojaSanttu-tiimin Niko Meuronen.

Hauskanpito on molemmille joukkueille tärkeintä. 

– Kannustus yleisöltä on upeaa, ja katsojat ovat yhtä lailla molempien joukkueiden puolella. Itse peli on lopputulosta tärkeämpää, kertoo tubettaja Roni Back.

Joukkueiden kokoonpanot julkaistaan kevään aikana

– Paljastamme joukkueiden kokoonpanon lähempänä ottelua. Meillähän on sellainen pelistrategia, että treenaamme pari kertaa ennen h-hetkeä ja sitten vasta pelin ensimmäisen erän aikana selviää, kuka osaa mitäkin. Mutta sen lupaan, että sinä päivänä, kun peli on, niin Roni on tikissä, uhoaa Back.

Tapahtumassa koetaan paljon myös pelin ohessa. Väliaikashow’n luvataan tänä vuonna ylittävän odotukset, ja muitakin yllätyselementtejä on luvassa. 

– Jengi on mukana sielulla ja sydämellä niin kentällä kuin katsomossa. Yleisöstä lähtevä meteli on huumaavaa ja me haluamme palkita paikalle tulijat pelin ohella kaikella kivalla, hehkuttaa Meuronen.

Liput tulevat myyntiin 1. marraskuuta klo 12.00 www.lippu.fi-osoitteessa

YouTube Allstars IV
La 9.3. 15.00, ovet 13.00

Liput ovat myynnissä nyt

 

VIP-paketit YouTube Allstars 2024 -tapahtumaan ovat jo myynnissä:

  • Aitiopaketti sisältää 10 henkilön yläaition lippuineen ja tarjoiluineen yhteishintaan 570 € (sis. alv). Aitiossa tarjolla on 10 popparit ja 10 virvoitusjuomaa.
  • Katsomoravintolan pöytä (D-katsomon takana) sisältää ennen ottelua nautittavan hodaribuffetin (hodareja, ranskalaisia, sipulirenkaita, wingsejä, salaatteja, virvoitusjuoma), pöytäpaikan Katsomoravintolasta ja pääsyliput neljälle henkilölle yhteishintaan 270 € (sis. alv).
  • Aura Premium Loungen pöytä sisältää ennen ottelua nautittavan buffetruuan, pöytäpaikan Aura Premium Loungesta ja pääsyliput neljälle henkilölle yhteishintaan 360 € (sis. alv).

Aitiopaketit, Katsomoravintolan takapöydät ja Aura Premium Loungen pöydät voit tilata tästä.

 

Tubettajien Youtube Allstars -ottelu täytti Gatoraden viikossa – harjoitusten liput myynnissä NYT. 

Gatorade Centerillä 9.3.2024 järjestettävän supersuositun Youtube Allstars -jääkiekko-ottelun istumapaikat on myyty loppuun. Jotta kaikki halukkaat pääsevät kuitenkin katsomaan suosikkitubettajiaan jäällä, avaa Gatorade Center ovensa joukkueiden harjoituksiin, jotka pidetään 8. maaliskuuta. Liput harjoituksiin tulevat myyntiin 10. marraskuuta kello 12.00. 

Harjoitusten lipun hinta on edullisempi ja mahdollistaa useammalle silmäparille tilaisuuden nähdä suosikkitubettajansa jäällä. 

– Olemme miettineet, miten voisimme tarjota yleisölle vielä lisää viihdettä lätkän parissa, ja siksi järjestämme nyt ensimmäistä kertaa matsia edeltävänä perjantaina yleisölle harjoitukset, jossa rennommalla otteella jäällä tehdään haasteita ja hassutellaan, kertoo NikojaSanttu-tiimin Santeri Hänninen.

Tubettajien vetovoima on aiempinakin vuosina täyttänyt jääkiekkohallin äärimmilleen. Ottelu on järjestetty kolme kertaa aiemmin, ja sitä tullaan seuraamaan ympäri Suomen. 

– Olen superkiitollinen, että katsojat ovat vastaanottaneet innolla vuotuisen YouTube Allstars -matsimme. Taas päästään kirjoittamaan uusi luku Suomen somehistoriakirjoihin, kiittelee Strutsit-joukkueen kapteeni Roni Back.

– Uskomattoman siistiä nähdä yleisön vastaanotto meidän tapahtumastamme. Olo on todella onnellinen ja odotamme innolla tapahtumaa, kertoo Hänninen.

 

Majoittautuminen tapahtuman yhteydessä

Tapahtumaan on varattavissa erikoishintaisia hotellihuoneita Turussa Original Sokos Hotel Kupittaalta.

Varaukset voi tehdä suoraan sokoshotels.fi -sivuston kautta varaustunnuksella BYOUTUBE2024 tai soittamalla myyntipalveluun tel. 0300 870 040 (51 snt/min + pvm/mpm). Huoneet ovat varattavissa 31.12.2023 mennessä tai hotellin varaustilanteen mukaan.

Artukaistentie 8, 20210 Turku, puh. 029 323 1922

Tietosuojaseloste