Tuletko sinä?

Youtube Allstars - NikojaSanttu VS Roni Back

12.03.2022 13:30 Gatorade Center

Hyvää Youtube Allstars- tapahtumaan tulija,

Odotamme lauantaille paljon yleisöä, minkä vuoksi päätimme ruuhkien helpottamiseksi avata ovet jo kello 13.30. Jotta päivä sujuisi muutenkin mutkattomasti, olemme keränneet sinulle kaikki tärkeimmät asiat ylös.

Saapuminen

Gatorade Centeriin pääsee kulkemaan näppärästi bussilla, taksilla ja omalla autolla. Hallille kulkee Fölin linja 100, minkä lisäksi meillä on paljon parkkitilaa heti hallin edessä. Bussiaikataulut ja hinnastot löydät Fölin sivuilta täältä: https://www.foli.fi/fi/aikataulut-ja-reitit/bussit-messukeskukseen-ja-turkuhalliin

Pysäköinti on ilmaista klo 13.30-14.00, minkä jälkeen se maksaa 6e/koko ilta. Maksu hoituu paikalle tullessa, joko kortilla tai käteisellä.

Voit saapua sisälle halliin pääovista tai messukeskuksen puolella olevasta D-ovesta (lähde kiertämään hallin edestä vastapäivään). A ja E -katsomoihin kannattaa saapua pääovista, C ja G -katsomoihin D-ovesta. Pääaulassa on infopiste ja hallin näytöillä kartta, josta löydät helposti vessat, kioskit ja ravintolatilat.

Huomaathan, että hallilla ei ole narikkaa tai muuta vaatesäilytystä.

Ruokailu, ravintolat ja kioskit

Aura Premium Loungessa tarjoillaan lounaaksi perunamuussia ja lihapullia klo 13.30- 16.00. Lounas maksaa aikuisilta 10,50€ , lapsilta 4-6v 1e per ikävuosi ja 7-12v 6 €/hlö. Kulku tapahtuu siltaa pitkin A-katsomoiden takaa.

A-katsomoiden takana on tarjolla runsas Tex mex-buffet 12 e/aikuinen, lapsilta 4-6v 1e per ikävuosi ja 7-12v 6 e/hlö.

Hall of fame-baarissa on tarjolla metrilakua ja slush-juomia. Lisäksi auki on burger-ravintola ja paljon kioskeja, joissa on tarjolla pientä purtavaa, kuten lihapiirakoita ja hot dogeja, sekä poppareita, karkkia ja muita herkkuja. Limpparia, poppareita ym saat myös katsomoravintolan (D-katsomoiden päädyn) baarista. Ei alkoholitarjoilua!

Tapahtuman aikana

Erien välissä on 20 minuutin erätauot. Niiden aikana kannattaa käydä katsastamassa esimerkiksi 3. kerroksen käytävät, joissa TPS:n juniorit ovat pitämässä erilaisia pisteitä mm. pöytälätkää, Game Changer sekä onnenpyörä, joista voi voittaa huikeita palkintoja. Lisäksi pääset harjoittelemaan ensiaputaitoja SPR:n johdolla TPS Shopin vieressä, testaamaan NHL-taitoja Xboxilla G-katsomoiden takana ja nauttimaan lastenmaailmasta C-katsomoiden takana 3. erän alkuun saakka.

 

TPS Shopin yhteydessä on myynnissä lippuja TPS:n kotipeleihin - alennettuun hintaan, tietysti! Samalla saat näppärästi ostettua tai uusittua myös pudotuspelikausikortin.

Youtube tähtien fanituotteita on myynnissä pääovien läheisyydessä, eli A-katsomoiden takana olevassa aulassa.

Tapahtuman ammattimainen kuvaaminen (esim. järjestelmäkameralla) on kielletty ilman erillistä lupaa. Muu kuvaaminen (esim. kännykällä) on sallittu.

Tapahtuma kestää n. 2.5 tuntia.

Kaikista kysymyksistä voi olla yhteyksissä puh. 029 323 1922

 

Ovet aukeavat klo 13.30, peli alkaa klo 15.00. Olethan ajoissa paikalla!

 

Varmista paikkasi legendaariseen spektaakkeliin ja osta liput Täältä ennen kuin on liian myöhäistä, tätä unohtumatonta kamppailua et halua missata!

 

Saapumisohjeet vielä tästä haltuun:

Artukaistentie 8, 20210 Turku 

info@turkulive.fi

029 323 1922

Tietosuojaseloste