Tuletko sinä?
TPS U20 - SaiPa U20

TPS U20 - SaiPa U20

27.11.2020 18:30 Gatorade Center

U20-kotiotteluiden liput myydään ennakkoon Lippupisteen kautta: LIPUT.

Lippuja voi ostaa netin kautta, kaikilta R-Kioskeilta tai Lippupisteen myyntipisteiltä: LISÄTIEDOT, HUOM. Ovella ei ole ovilipunmyyntiä. Ovet aukeaa tuntia ennen ottelun alkua.

Liput ennakkoon aikuisilta 10€, lapsilta 7-16v. 5€. 

Gatorade Centerissä noudatetaan valtakunnallisia ja paikallisia viranomaismääräyksiä koronaepidemian aiheuttamien poikkeusolojen aikana. 

Gatorade Centerin katsomoista ovat käytössä A2-,A3- ja A4-katsomo. Istumapaikan voit valita vapaasti em. katsomon osista. Huomioithan seurueiden väliset turvavälit (1–2 metriä). Sisäänkäynti lipputoimiston kautta ja uloskäynti pääovista. 

Toivomme myös, että otat mukaasi kasvomaskin. Mikäli sinulla ei ole kasvomaskia mukana, saat kertakäyttöisen kasvomaskin sisäänkäynnistä. Jäähallin käytävillä on käsidesiautomaatteja. Jos huomaat käsidesipisteen tyhjentyneen, ilmoitathan tästä jäähallin työntekijälle. 

Liikenneyhteydet ja paikoitus:

Pysäköinti Gatorade Centerin pysäköintialueella A-nuorten otteluissa on maksuton.

Gatorade Centerin lähistöllä liikennöivät bussilinjat 12 ja 61 (Suikkilantieltä) sekä 32 (Messukentänkadulta).  Linja 99 (Artukaistentieltä) on poikittaislinja, joka ei aja keskustaan. Fölin reittiopas (beta) näyttää kätevästi juuri sinulle parhaan vaihtoehdon Gatorade Centeriin. Tarkistathan ajantasalla olevan tiedon Fölin sivuilta tai suoraan Fölin reittioppaasta.

Artukaistentie 8, 20210 Turku 

info@turkulive.fi

029 323 1922

Tietosuojaseloste