Ravintolat

Turkuhallin Palvelu Oy vastaa ravintola- ja kioskitoiminnasta Gatorade Centerissä. Korkealaatuiset ravintola-annokset valmistetaan laadukkaista raaka-aineista Gatorade Centerin keittiössä.

Tutustu tarkemmin erilaisiin ravintolavaihtoehtoihin ja kysy lisää!

Ravintolapäällikkö
Maria Salonen
040 134 1776
maria.salonen@tps.fi

Katsomoravintola K18

Katsomoravintola (K-18) on sporttibaari ottelun ytimessä. Täällä pääset kokemaan unohtumattoman matsielämyksen hallin parhailla paikoilla.

Gatorade Centerin D-päädyssä sijaitsevaan Katsomoravintolaan on myynnissä TPS-otteluihin matsilippujen lisäksi myös buffet-ruokailun sisältävä lippu.

Katsomoravintola K18

Aura Premium Lounge

Gatorade Centerin ylellisin ravintola tarjoaa paikat ruokailuun lähes 200 henkilölle ja suoran näkymän areenatasolle lähes joka pöydästä.

TPS:n otteluissa Aura Premium Lounge on avoinna vain pöytävarauksen tehneille. Tällöin tarjolla on huippukokkien suunnittelema kolmen ruokalajin menu.

Konserteissa ja muissa tapahtumissa menu vaihtelee tapahtuman luonteen mukaisesti.

Lisätiedot ja myynti

Sirpa Tuomela
040 552 7999
sirpa.tuomela@tps.fi

Aura Premium Lounge

Pöytävaraukset

Mahdolliset pöytävaraukset ja ravintolan varaaminen, yksityistilaisuuksiin tai tapahtumiin

TPS-peleihin voit varata esimerkiksi ruokailun ravintola Sky Bariin. Tarjolla on vaihtuva buffet-ruoka tai talon pippuripihvit.

Lisätiedot ja tilaukset

Myynti
Sirpa Tuomela
040 552 7999
sirpa.tuomela@tps.fi

Ravintolapäällikkö
Maria Salonen
040 134 1776
maria.salonen@tps.fi

Pöytävaraukset

Mal's Corner

Kesällä 2018 täysin uudistettu yksi hallin tyylikkäimmistä yleisessä käytössä olevista ravintoloista alakatsomotason taka-aulassa Hockey Burgerin ja Hunajamaailman vieressä.

Ravintola on nimetty TPS-legenda Malcolm "Mal" Davisin mukaan.

Mal's Corner

Sport Bar

Viihtyisä ja tilava Sport Bar on yksi suurimmista Gatorade Centerin baareista. Sport Bar löytyy heti hallin pääaulasta alakatsomoiden tasalla. Ravintolan isot screenit takaavat että pelissä pysyy mukana myös ravintolassa istuessaan.

Sport Bar palvelee myös useimmissa konserteissa ja muissa tapahtumissa.

Sport Bar

Hall of Fame Cafe & Bar

Hall of Fame Cafe & Bar pitää sisällään A-oikeuksin varustetun baarin sekä kaksi pikaruokakioskia. Kioskeissa tarjolla on monipuolinen kattaus kioskituotteita

Hall of Fame Cafe & Bar

Business Club

Business Club on Gatorade Centerin suurin ja näyttävin kokoustila. Tilassa on helppo järjestää tyylikkäitä yksityistilaisuuksia ja suurempia kokouksia. Teatterimuotoinen kokous Business Clubilla onnistuu 150 hengelle ja luokkamuotoinen 80 hengelle. Useimmissa tapahtumissa Business Clubilla järjestetään VIP-tilaisuuksia.

Business Club

Deli

Uusittu ja avoin Deli löytyy Gatorade Centerin pääovien vasemmalta puolelta. Viihtyisä ravintola on avoin ja palvelee nopeasti niin konserteissa kuin TPS-otteluissa.​

Deli

Hockey Burger

Hockey Burgerin itsepalvelulinjastosta keräät nopeasti koko perheen eväät isoon tai pikkunälkään. Tarjolla hampurilaisia, ranskalaisia, makkaraperunoita ja salaatteja. Myynnissä myös oluet ja siiderit.

Hockey Burger

Bistro Metropol

Tunnelmallinen ravintola Gatorade Centerin alakatsomokerroksessa Hall of Famen ja Hockey Burgerin välissä.

Bistro Metropol

Gigantti Klubi

Gigantti Klubi eli Kurvi, kuten monet vielä sen tuntevat, on perinteinen katsomoravintola kiekkofaneille. D-katsomojen yläpuolelle sijoittuvassa ravintolassa on anniskeluoikeudet myös istumapaikoilla.

Liput TPS-otteluihin Gigantti Klubille (K-18) saat ostettuaTicketmasterin kautta.

Gigantti Klubi

Sky Bar

Hallin yläkatsomokerroksessa sijaitsevasta Sky Bar -ravintolasta on Gatorade Centerin paras näköala, sillä ravintolaa ympäröi lasiseinät. Ennen TPS-peliä ravintolassa on mahdollisuus herkutella ennakkoon tilattuna buffet-pöydän tai pippuripihvien parissa.

Sky Bar

Kioskit

Kioskeista löydät perinteiset jäähalliherkut sekä merkityistä kioskeista uutuutena kasvisvaihtoehdot. Lisäksi myynnissä kahvia, teetä, virvoitusjuomia ja makeisia. Maista myös uudet bagelit A-katsomon takakioskista

Kioskit

Yonoton

Yonoton on mobiilisovellus, joka antaa sinulle mahdollisuuden keskittyä itse peliin ja unohtaa jonottamisen. Voit tilata ruokaa, juomaa ja fanituotteita suoraan istuimellesi tai noutaa ne jonottomalta  pikatiskiltä.

Sovelluksen lataaminen on ilmaista, eikä tilatuista tuotteista veloiteta lisähintaa.

Yonoton

Artukaistentie 8, 20210 Turku 

tps@tps.fi

029 323 1922

Tietosuojaseloste