Ohjelmaesittelyt

Jääohjelma:

Risto Rosendahl tunnetaan nykyisin HC TPS:n Liigajoukkueen fysiikkavalmennuksen vastuuvalmentajana. Rosendahl muistetaan myös entisenä pikaluistelijana, joka edusti Suomea talviolympialaisissa 2002 sekä 2006. Nyt Rosendahl vetää luistelutunnin kaikille jo jääkiekkoa harrastaneille nuorille ja aikuisille. Ikärajaa tunnille ei ole, mutta eniten opeista saat irti silloin, kun sinulla on hieman kokemusta luistelusta. Messulipun omaavalle osallistumismaksu 15€ / hlö, ilmoittaudu mukaan täällä.

Tomi Kallio, HC TPS:n pelaajalegenda ja nykyään pelaajakoordinaattorina toimiva ammattilainen. Nyt Sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus päästä Kallion vetämään kiekkokouluun. Kiekkokoulu on kaiken ikäisille harrastajille, joilla on jo hieman kokemusta jääkiekon pelaamisesta ja säännöistä. Messulipun omaavalle osallistumismaksu 15€ / hlö, ilmoittaudu mukaan täällä.

Ari Moisanen toimii tällä hetkellä HC TPS:n maalivahtivalmentajana. Moisanen on aikaisemmin toiminut maalivahtivalmentajana mm. Suomen A-maajoukkueessa, Rauman Lukossa sekä KHL-organisaatioista Helsingin Jokereissa. Nyt Moisanen ja Antti Rautiola vetävät junioreille maalivahtiklinikkaa. Klinikalle voivat osallistua kaikki maalivahdit junioripolun varrelta. Messulipun omaavalle osallistumismaksu 15€ / hlö, ilmoittaudu mukaan täällä.

Antti Rautiola on suomalainen jääkiekkomaalivahti, joka toimii tällä hetkellä maalivahtivalmentajana TPS Juniorijääkiekko ry:llä. Nyt Rautiola ja Ari Moisanen vetävät junioreille maalivahtiklinikkaa. Klinikalle voivat osallistua kaikki maalivahdit junioripolun varrelta. Messulipun omaavalle osallistumismaksu 15€ / hlö, ilmoittaudu mukaan täällä.
 

Harjoituskeskus:

Treenaa kuin taitoluistelija: Mitä taitoluistelijan oheisharjoitteluun kuuluu? Voiko taitoluistelun piruetteja ja hyppyjä muka harjoitella jään ulkopuolella ilman luistimia? Tule kokeilemaan ammattitaitoisten taitoluisteluvalmentajien johdolla, miten pärjäät taitoluistelijoiden oheisharjoitteiden parissa. Et tarvitse aiempaa kokemusta taitoluistelusta tai sen oheisharjoittelusta osallistuaksesi mukaan. Harjoitus soveltuu kaikenikäisille aina vauvasta vaariin.

Treenaa kuin TPS ja TPS:n pelaajien treenitulosten haasto: Haluatko testata, yllätkö samaan penkkitulokseen kuin Pärä? Vai haluatko tietää kyykkäätkö yhtä paljon kuin Eronen. Tule ja testaa turvallisesti oma tai kaveriporukkasi kesäkunto. Mahdollisuus päästä kokemaan hopeajoukkueen treenifiilis tekemällä joukkueen fysiikkatreenejä mestarivalmentajien opastuksella joukkueen treeniolosuhteissa. Treeneihin et tarvitse jääkiekko- tai urheilutaustaa vaan niitä voidaan soveltaa jokaisen osallistujan mukaan. Messulipun omaavalle osallistumismaksu 15€ / hlö, ilmoittaudu mukaan täällä.

Laukaisuanalyysi: Nyt pääset kokeilemaan viimeisintä laukaisuanalyysin teknologiaa! Sinä lauot ja tekemisesi skannataan. Saat tulokset ja analyysin heti mukaasi. Messulipun omaavalle osallistumismaksu 10€ / analyysi, ilmoittaudu mukaan täällä.
 

Muut: 

HC TPS:n Locker Room Salessa on myynnissä paitsi pelaajien käyttämiä vanhoja varusteita, myös uusia ja käyttämättömiä vastaavia. Tarjolla on poistomyyntihinnoin myös TPS:n fanituotteita, eli nyt jos joskus kannattaa tulla täydentämään omia varastoja ja valmistautumaan seuraavaan kauteen. Tarjolla on kaikkea aina hyllyä koristamaan tai uuden omistajan myötä käyttöön ja takaisin pelikentille pääseviä tuotteita. Tätä ei missään nimessä kannata missata!

         
Korroosio Comedy on Myrskylästä lähtöisin oleva komediapainotteisten videoiden tekemiseen keskittynyt kolmikko, ketkä aloittivat toimintansa jo vuonna 2012. Jää-Expoilla pääset moikkaamaan korroosiolaisia, joihin kuuluvat Markku Vilonen, Tuomas Kauppinen sekä Juha Ollikainen. Tule haastamaan kolmikko polkuautokisassa tai ihan vaan vaihtamaan kuulumisia.
 

Luennot:

Vesa Petäjä pitää yleisölle luennon urheilijapolusta, johon Petäjällä on karttunut kokemusta jääkiekkovalmennuksen myötä.

Erkka Westerlund on kiistatta yksi Suomen tunnetuimmista ja arvostetuimmista urheiluvalmentajista kautta aikojen. Westerlund valottaa huippuluennollaan ihmisen tärkeimpiä voimavaroja ja oppimisen taustatekijöitä - niin urheilussa kuin elämässä.

Terveystalo Sport tuo Jää-Expoille asiantuntijaluennot urheilijan näkökulmasta. Aiheina mm. energian riittävyys, tyypillisset rasitusvammat, terveystarkastus sekä hätätilanteiden tunnistaminen ja hoito. Luennoitsijoina toimivat laillistettu ravitsemusterapeutti Tarja Himberg, ortopedi Kalle Rahi, HC TPS vastuulääkäri Niklas Lindblad sekä ensiapukouluttaja Marika Ortio.


Sisältö tarkentuu vielä lähempänä tapahtumaa.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Artukaistentie 8, 20210 Turku 

info@turkulive.fi

029 323 1922

Tietosuojaseloste