Jää-Expo 2021

KESÄN VIILEIN MESSU, JOKA EI JÄTÄ KYLMÄKSI!

Jää-Expo kuulostaa viileältä ja jopa kylmältä messutapahtumalta, mutta todellisuus on jotain aivan muuta. Koko perheen messutapahtuma tarjoaa lämmintä tunnelmaa niin näytteilleasettajille kuin yleisöllekin – jäätäkään unohtamatta. Jää-Expo koostuu jääurheilusisällöstä, huippuluennoista, koulutuksista, kansainvälisen tason vieraista sekä tietenkin tasavallan mielenkiintoisimpien yritysten omista messuosastoista.

 

13.-14.8.2021 | Gatorade Center

 

Messuilla mukana

Messuilla näemme monipuolisesti eri jääurheiluliittojen edustajia. Mukana muun muassa Jääkiekkoliitto, TaitoluisteluliittoRingetteliitto sekä kelkkajääkiekkoa. Ensimmäisen maistiaisen MM-kisatunnelmasta koet kisaorganisaation sekä Leijonien kanssa. Messuilla pääset kuuntelemaan eri huippu-urheiluasiantuntijoiden luentoja mielenkiintoisista aiheista. Kuulemme esimerkiksi Terveystalon asiantuntijaluentoja urheiluvammoista sekä ravinnosta. Pääset kokeilemaan eri lajeja niin jäällä kuin oheisharjoituskeskuksessa, sekä tietenkin päivittämään omat urheiluvarustuksesi kuntoon tasavallan mielenkiintoisimpien yritysten messuosastoilla.

Totta kai messuilla on paikalla koko HC TPS:n Liiga-joukkue ja perinteitä kunnioittaen Locker Room Salen halutut varusteet tuodaan messukansan ulottuville. Messuilla mukana myös Korroosio Comedy! Tule haastamaan kolmikko polkuautokisassa tai änärissä! Lisäksi Lahjan Tyttöjen vetämä lastenmaailma palvelee asiakkaita koko messujen ajan.

Messuilla taklataan nälkä Gatorade Centerin ravintoloissa sekä kioskeilla. Lisäksi hallin edustalla oleva terassilla tarjoillaan lämmintä syötävää ja kylmää juomaa.

 

Osta liput netistä tai Lippupisteen toimipisteistä ja R-kioskeilta kautta maan. Löydä lähimmät myyntipisteesi hakusanan tai postinumeron avulla täältä.

Liput alkaen 10€

Osta liput tästä!

 

Aikataulu

Messut avoinna: 

Perjantai 13.8 klo 13-21

Lauantai 14.8 klo 10-18

Tarkempi ohjelma-aikataulu päivitetään lähempänä tapahtumaa. 

 

 

 

 

    

Artukaistentie 8, 20210 Turku 

tps@tps.fi

029 323 1922

Tietosuojaseloste