Saapuminen ja turvallisuus

Saapuminen

EM-Kisakatsomo on auki ottelupäivinä klo 17.00 alkaen aina voimassaolevien rajoitusten mukaisesti yöhön asti! 

Terassille on ilmainen sisäänpääsy ja paikat täytetään saapumisjärjestyksessä. Terassi on K18.

Kisakatsomon osoite on Itäinen Rantakatu 12, 20800 Turku. Otattehan huomioon, että paikan lähettyvillä on ainoastaan satunnaisia parkkipaikkoja, joten suosittelemme tulemaan paikalle kävellen, pyörällä, bussilla tai yhteiskyydein.

Myös koirat ovat tervetulleita kisakatsomoon.
 

Esteettömyys

Terassialue on esteetön. Alueelta löytyy Sani-E1 LE-WC. Lisäksi käytössämme on Turun Kaupunginteatterin sisätiloissa oleva LE-WC. Järjestyksenvalvojamme saattavat teidät teatterin tiloissa olevaan WC-tilaan, kysythän siis apua järjstyksenvalvojiltamme.

 

Turvallinen terassi

Pidetään yhdessä huolta turvallisesta terassikokemuksesta. 

  • Alueelta löytyy käsidesiautomaatteja heti sisäänkäynniltä, kaikilta myyntipisteiltä sekä WC-tilojen läheisyydestä. Lisäksi alueella on käsienpesupisteitä sisäänkäynnillä sekä WC-tiloissa ja sen ulkopuolella. Pestään / desinfioidaan kädet heti saapumisen yhteydessä sekä aina asioidessa myyntipisteillä tai WC-tiloissa.
  • Turvavälisuositukset on huomioitu pöytäpaikkojen sijoittelussa. Muistetaan säilyttää 1m turvaväli seuraavaan seurueeseen ja välttää tarpeetonta liikkumista alueella.
  • Valveutunut henkilökuntamme desinfioi pöytiä ja muita pintoja useasti päivässä.
  • Suosimme alueella korttimaksua, mieluiten lähimaksua.
  • Saavutaan terassille vain täysin terveenä ja toimitaan ylläolevien ohjeistuksen mukaisesti. Kiitos, tehdään tästä yhdessä turvallinen terassikokemus!


Heineken X Turku Live

Kuvat: Vesa Hänninen, Mainos Ink Oy

 

Artukaistentie 8, 20210 Turku 

info@turkulive.fi

029 323 1922

Tietosuojaseloste