EM-kisakatsomo Turku

Turku Live ja Heineken tuovat jalkapallon EM-kisahuuman Turkuun - Hämähäkkitontille rakennetaan ainutlaatuinen kisakatsomo

Turussa voi tänä kesänä ottaa kaiken mahdollisen irti jalkapallon EM-kisoista, kun Turun keskustaan nousee kisojen pääyhteistyökumppanin Heinekenin kisakatsomo.

Official Heineken UEFA Euro 2020 Turku -kisakatsomo on avoinna läpi jalkapallon EM-kisojen 11. kesäkuuta alkaen. Kesän kuumimmalla kisakatsomoterassilla pääsee virittäytymään odotettuun EM-kisahuumaan seuraamalla otteluita jättiscreeneiltä kylmien juomien sekä maistuvien ruokien siivittämänä.

– Suomi pelaa ensimmäistä kertaa jalkapallon miesten EM-kisoissa ja haluamme luoda suomalaisyleisölle aidon EM-kisatunnelman. Puitteista jalkapallonautinto ei ainakaan jää kiinni, hehkuttaa Heinekenin tuotepäällikkö Pekko Koski Hartwallilta. 

Heineken on yksi jalkapallon EM-kisojen pääyhteistyökumppaneista ja tuttu myös Mestareiden liigan ja Eurooppa liigan yhteistyökumppanina. Ainutlaatuinen kisakatsomo nousee niin sanotulle Hämähäkkitontille, Itäiselle Rantakadulle Turun Kaupunginteatterin viereen.

– On upeaa päästä tekemään uutta aluevaltausta ainutlaatuisen terassin järjestämisessä ja haluankin tässä yhteydessä kiittää Heinekeniä ja Hartwallia luottamuksesta sekä kumppanuudesta ainutlaatuisen EM-kisakatsomon toteuttamisessa, iloitsee Turku Liven liiketoimintajohtaja Heidi Aho.

Kisakatsomo on Turku Liven ensimmäisiä isoja askeleita ravintolatoiminnassa koronaviruksen hiljalleen hellittäessä. Kisakatsomoon mahtuu nykyisten rajoitusten mukaan kaikkiaan 700 jalkapallofania.

– Seuraamme edelleen alueellisia rajoituksia ja viranomaismääräyksiä terassien osalta, mutta samanaikaisesti iloitsemme suuresti siitä, että saamme jälleen järjestää ravintolapalveluita turkulaisille, jatkaa Aho. 

Terassille on vapaapääsy ja katsomopaikat täytetään saapumisjärjestyksessä. Mikäli haluat seurueellesi oman Loungen, lue lisää ja tee varaus täältä

Artukaistentie 8, 20210 Turku, puh. 029 323 1922

Tietosuojaseloste