YouTube Allstars harjoitukset

Tubettajien Youtube Allstars -ottelu täytti Gatoraden viikossa – harjoitusten liput myynnissä NYT. 

Gatorade Centerillä 9.3.2024 järjestettävän supersuositun Youtube Allstars -jääkiekko-ottelun istumapaikat on myyty loppuun. Jotta kaikki halukkaat pääsevät kuitenkin katsomaan suosikkitubettajiaan jäällä, avaa Gatorade Center ovensa joukkueiden harjoituksiin, jotka pidetään 8. maaliskuuta. Liput harjoituksiin tulevat myyntiin 10. marraskuuta kello 12.00. 

Harjoitusten lipun hinta on edullisempi ja mahdollistaa useammalle silmäparille tilaisuuden nähdä suosikkitubettajansa jäällä. 

– Olemme miettineet, miten voisimme tarjota yleisölle vielä lisää viihdettä lätkän parissa, ja siksi järjestämme nyt ensimmäistä kertaa matsia edeltävänä perjantaina yleisölle harjoitukset, jossa rennommalla otteella jäällä tehdään haasteita ja hassutellaan, kertoo NikojaSanttu-tiimin Santeri Hänninen.

Tubettajien vetovoima on aiempinakin vuosina täyttänyt jääkiekkohallin äärimmilleen. Ottelu on järjestetty kolme kertaa aiemmin, ja sitä tullaan seuraamaan ympäri Suomen. 

– Olen superkiitollinen, että katsojat ovat vastaanottaneet innolla vuotuisen YouTube Allstars -matsimme. Taas päästään kirjoittamaan uusi luku Suomen somehistoriakirjoihin, kiittelee Strutsit-joukkueen kapteeni Roni Back.

– Uskomattoman siistiä nähdä yleisön vastaanotto meidän tapahtumastamme. Olo on todella onnellinen ja odotamme innolla tapahtumaa, kertoo Hänninen.

Artukaistentie 8, 20210 Turku, puh. 029 323 1922

Tietosuojaseloste