Wahlström kohtaa Melissa St. Vilin

Edit, 21.4.2017: Eva Wahlströmin vastustaja Gatorade Fight Nightiin vaihtunut.


Eva Wahlström kohtaa toukokuussa kovan vastustajan Yhdysvalloista – Turussa nousee kehään Brooklynin oma "Little Miss Tyson"

Tämän viikon perjantaina WBC-liiton Silver-mestaruuttaan puolustava Melissa St. Vil saapuu haastamaan Eva Wahlströmin Turun Gatorade Centeriin 6. toukokuuta.

WBC-liiton ylemmän höyhensarjan maailmanmestari Eva Wahlström (19–0–1) saa vastaansa 6. toukokuuta Turun Gatorade Centerissä järjestettävässä ammattinyrkkeilyillassa yhdysvaltalaisen Melissa St. Vilin. "Little Miss Tyson" -lisänimellä tunnetun nyrkkeilijän ottelutilasto käsittää yhdeksän voittoa, kaksi tappiota ja kolme ratkaisematonta.

33-vuotias St. Vil ei ole saanut liikanimeään tyhjästä. Keskeytysvoittoja hänelle ei ole kertynyt, mutta hänet tunnetaan aggressiivisenä nyrkkeilijänä, joka ottaa kehässä taka-askeleita vain hyökätäkseen välittömästi uudelleen. St. Vil pyrkii yleensä vastustajiensa lähietäisyydelle iskemään painavia koukkuyhdistelmiä, ja koska hän on hieman Wahlströmiä lyhyempi, sama asetelma nähtäneen myös Turussa.

Ennen Wahlströmin kohtaamista St. Vilin on kuitenkin puolustettava voitokkaasti WBC-liiton Silver-mestaruuttaan meksikolaista Jessica Gonzalesia (7–3–1) vastaan. St. Vil lähtee perjantaina 31.3. järjestettävään otteluun ehdottomana ennakkosuosikkina.

Wahlström tietää vastustajansa kovuuden. Maailmanmestarilla onkin edessään ankara valmistautumisjakso ottelua varten.

- Ei St. Vil ole todellakaan mikään helpoimmasta päästä oleva vastus. Mutta mitä tahansa hän tuokin pöytään, kyllä minä siihen lääkkeet löydän, maailmanmestari kommentoi.

Melissa St. Vilin kehäotteita voi katsoa esimerkiksi ottelusta Jennifer Salinasia vastaan vuodelta 2015.

Gatorade Fight Nightin järjestää Dominus Boxing Group. Illan muissa otteluissa nähdään muun muassa huippuiskijät Edis Tatli ja Niklas Räsänen. Tatli puolustaa kevyen sarjan euroopanmestaruuttaan belgialaista Francesco Pateraa vastaan, Räsäsen vastustaja sekä illan muut ottelijat ilmoitetaan myöhemmin.

Tapahtuman liput ovat myynnissä Lippu.fi:ssä. Aitiot Gatorade Fight Night -tapahtumaan ovat myös myynnissä.

Artukaistentie 8, 20210 Turku 

info@turkulive.fi

029 323 1922

Tietosuojaseloste