Wahlström ja Tatli iskevät toukokuussa Turussa

Ammattinyrkkeilyn superkevät hahmottuu – Eva Wahlström ja Edis Tatli iskevät toukokuussa Turussa

WBC-liiton ylemmän höyhensarjan maailmanmestari Eva Wahlström ja kevyensarjan Euroopan mestari Edis Tatli kohtaavat seuraavat vastustajansa Turun Gatorade Centerissä 6. toukokuuta.

Huipputason ammattinyrkkeily valtaa Turun 6. toukokuuta, kun Suomen kirkkaimmat nyrkkeilytähdet Edis Tatli (29–1) ja Eva Wahlström (19–0–1) nousevat kehään Gatorade Centerissä. Illan järjestää Dominus Boxing Group.

"Tämä on ensimmäinen kerta, kun Turussa järjestetään tämän mittakaavan ammattinyrkkeilytapahtuma. Uskomme, että tapahtuma kiinnostaa laajasti turkulaista yleisöä", Dominus Boxing Groupin toimitusjohtaja Harri Savolainen kertoo.

"On hienoa saada kokonaan uudenlainen tapahtuma tänne Gatorade Centeriin. Koko organisaatiomme on innoissaan tulevasta", Turku-Areenat toimitusjohtaja Anu Kurkilahti-Haartemo toteaa.

"Nyrkkeily elää Suomessa mahtavaa nousukautta. Joulukuun ALL In Fight Night oli tästä hyvä osoitus, joka täytti sekä areenan että sai suomalaiset kokoontumaan sankoin joukoin tv-ruutujen ääreen. Turun otteluillan kattaus on todella tasokas. On hienoa olla jälleen mukana välittämässä Suomen parhaiden ammattinyrkeilijöiden otteluita katsojille", sanoo Viasat Sportin vastaava tuottaja Ville Klinga.

Neuvottelut Wahlströmin ja Tatlin vastustajien kanssa ovat loppusuoralla, ja haastajat julkistetaan lähiaikoina. Illan esiotteluissa nähdään runsaasti muitakin suomalaisia nyrkkeilijöitä – esimerkiksi joulukuun EU-mestaruusottelussaan karvaan pettymyksen kokenut Niklas Räsänen (13–1) palaa taistelutahtoa uhkuen tositoimiin.

Turku on sikälikin sopiva paikka ammattinyrkkeilyillalle, että kaupungilla on erityinen sija Edis Tatlin uralla:

"Siihen liittyy sellainen hauska juttu, että ottelin aivan ensimmäisen amatööriotteluni nimenomaan Turussa vuonna 2001. Silloin tuli voitto, ja aion pitää voittoputken päällä myös toukokuussa. Nähdään kehän äärellä!" Tatli sanoo.

Tapahtuman liput tulevat myyntiin ensi viikolla. Ennakkomyynnin hoitaa Lippu.fi. Aitiomyynti käynnistyy myöhemmin tällä viikolla. Illan voi katsoa kokonaisuudessaan suorana myös Viaplay-palvelussa.

Artukaistentie 8, 20210 Turku 

info@turkulive.fi

029 323 1922

Tietosuojaseloste