Varsinais-Suomen Urheilugaala järjestetään Gatorade Centerissä

Vuoden 2018 Varsinais-Suomen Urheilugaala järjestetään lauantaina 27. tammikuuta 2018 Gatorade Centerissä.

Gaalassa palkitaan vuoden 2017 Varsinais-Suomen paras urheilija, joukkue ja valmentaja sekä varsinaissuomalaisia toimijoita, seuratyöntekijöitä sekä taustahenkilöitä liikunnan ja urheilun eteen tehdystä työstä ja saavutuksista. Parhaiden valinnan tekee Turun Urheilutoimittajien Kerho. Gaalassa on mukana myös Turun kaupungin kutsumat menestyneet turkulaisurheilijat.

Ensimmäinen Varsinais-Suomen Urheilugaala järjestettiin vuonna 2014, jolloin maakunnan parhaana urheilijana palkittiin Jarkko Nieminen. Hän pokkasi parhaan urheilijan palkinnon myös seuraavan vuoden 2015 saavutuksista. Viime vuoden paras oli seiväshyppääjä Wilma Murto.

- Urheilugaalan järjestämisestä Logomossa on hyvät kokemukset. Suuren mielenkiinnon ja kasvaneen kysynnän johdosta haluamme kokeilla suuremman areenan mahdollisuuksia. On hienoa saada samanhenkistä varsinaissuomalaista urheiluväkeä kohtaamaan toisiaan isolla joukolla, toteaa LiikUn puheenjohtaja Pasi Koski paikanvaihdoksesta.

Turku-Areenoiden toimitusjohtaja Anu Kurkilahti-Haartemo on tyytyväinen hallin saadessa toimia ensimmäistä kertaa varsinaissuomalaisen urheiluväen vuoden kohokohdan, Urheilugaalan näyttämönä.

- Urheilu ja kulttuuri kohtaavat hallissamme lähes päivittäin, mikä luo pohjan upean tilaisuuden toteuttamiseksi, hän toteaa.

Urheilugaalan järjestäjänä toimii Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry yhdessä Turun kaupungin ja Turun Urheilutoimittajien Kerhon kanssa.

Artukaistentie 8, 20210 Turku 

info@turkulive.fi

029 323 1922

Tietosuojaseloste