Turkuhalli on nyt Gatorade Center

HC TPS Turku Oy ja Kiinteistö Oy Turun Monitoimihalli tiedottavat solmineensa kaksi monivuotista, suomalaiseen urheilukenttään merkittävää yhteistyösopimusta.

Valtavia uudistuksia kesän aikana kokenut Turkuhalli tunnetaan jatkossa nimellä Gatorade Center. Gatorade on maailman tunnetuimpia brändejä sekä maailman suosituin urheilujuoma. Hartwall toimii Suomessa Gatorade-brändin yhteistyökumppanina. Sopimuksen myötä Centerin palveluvalikoimasta löytyy entistä monipuolisemmin Hartwallin tuttuja virvoitusjuomia, vesiä ja alkoholijuomia.

Lisäksi Atriasta tulee yksi HC TPS:n ja halliyhtiön pääyhteistyökumppaneista. Sopimuksen myötä Gatorade Centerin palveluvalikoima uudistuu Atrian laadukkailla tuotteilla.

- Uudet merkittävät yhteistyökumppanuudet tuovat meille paljon molemminpuolisia mahdollisuuksia. Olen todella innoissani tulevasta. Gatorade Center tarjoaa monipuoliset puitteet erilaisille tapahtumanjärjestäjille, kuvailee Kiinteistö Oy Turun Monitoimihallin toimitusjohtaja Anu Kurkilahti-Haartemo.

- Olemme todella innoissamme uusista yhteistyösopimuksistamme Hartwallin ja Atrian kanssa. Molemmat yhtiöt ovat maassamme merkittäviä toimijoita. Haluamme osaltamme edistää heidän näkyvyyttään ja asemaa niin Varsinais-Suomessa kuin valtakunnallisestikin. Meille ensiarvoisen tärkeää on myös, että uusien yhteistyösopimusten myötä pystymme palvelemaan Gatorade Centerissa vierailevia ihmisiä entistä paremmin ottelutapahtumissamme, kommentoi HC TPS Turku Oy:n toimitusjohtaja Mika Eskola.

- Turun talousalue on meille merkittävä toimialue ja Gatorade Center pitkäaikainen yhteistyökumppanuus. Maailman suosituimpana urheilujuomana Gatorade on luonteva valinta nimikumppaniksi. Haluamme olla mukana luomassa tunnelmaa ja tarjoamassa elämyksiä sekä hyvää fiilistä katsomossa, kertoo Seppo Salkoharju, Hartwallin ravintolakanavan myyntijohtaja.

- On mahtavaa olla mukana tarjoamassa onnistuneita elämyksiä uudistetussa Gatorade Centerissa. Atrian valikoimasta löytyy sopivia vaihtoehtoja erilaisiin tilaisuuksiin ja tarpeisiin. Yhteistyössä ammattitaitoisen keittiötiimin kanssa vierailijat saavat makuelämyksiä, jotka takaavat sen, että myös kaikissa tapahtumissa toteutuu ”Hyvä ruoka – parempi mieli”, kommentoi Atria Suomi Oy:n Food Service myyntijohtaja Tuomas Sorri.

Halliyhtiön viestintäkanavien muutos tullaan toteuttamaan kokonaisuudessaan Liiga-kauden alkuun mennessä.

Lisätietoja:

Anu Kurkilahti-Haartemo
Toimitusjohtaja, Kiinteistö Oy Turun Monitoimihalli
+358 40 715 8790

Mika Eskola
Toimitusjohtaja, HC TPS Turku Oy
+358 40 551 6938

Artukaistentie 8, 20210 Turku 

info@turkulive.fi

029 323 1922

Tietosuojaseloste