Turku Liveen uusia vahvistuksia

Turku Liven tiimiin uusia vahvistuksia 

Gatorade Centerin ravintola- ja tapahtumatoiminnasta vastaava Turku Live on vahvistunut elokuussa kahdella uudella tapahtuma-alan ammattilaisella. Toni Autio ja Aija Leinonen tuovat tiimiin monipuolisen osaamisensa. 

Turku Liven kehityspäällikkönä aloittavan Aution päävastuulla tulee olemaan erilaiset kehitysprojektit ja tapahtumien kaupallisuuden kasvattaminen yhteistyössä Turku Liven ja HC TPS:n henkilöstön kanssa. Gatorade Center ja TPS ovat Autiolle tuttuja, sillä työhistoriasta löytyy yhteensä lähes kymmenen vuoden työkokemus HC TPS:n ja Kiinteistö Oy Turun Monitoimihallin palveluksesta.  

Turku Liven liiketoimintajohtaja Heidi Aho näkee uusien vahvistusten tuovan arkeen ison annoksen ammattimaisuutta sekä myös monipuolisia kasvumahdollisuuksia Turku Liven tulevaisuuteen. 

- Turku Live on luonnollisesti kärsinyt koko yhteiskunnan ja tapahtuma-alan tapaan kahden viime vuoden myllerryksessä, mutta nyt näkymät ovat loistavat. Uskon ja luotan, että Gatorade Center pystyy toimimaan kaikenlaisille tapahtumille kotina, jossa viihtyvät niin artistit kuin asiakkaatkin. Uskallan väittää, että nyt me pääsemme vasta vauhtiin, hehkuttaa Aho. 

– Tästä johtuen olenkin erittäin iloinen, että saimme Tonin ja Aijan tiimiimme. Tonin ja Aijan myötä saamme paljon ammattitaitoa ja kokemusta Turku Liveen, joka tulee näkymään niin uusien tapahtumien rakentamisessa kuin niiden toteutuksessakin.  

Liven palvelukseen TPS Salibandyn toiminnanjohtajan tehtävistä siirtynyt Autio on tulevasta työnkuvastaan erittäin innoissaan.  

- Halli ja iso osa sen toimijoista ovat tuttuja jo aiemmilta vuosilta, joten on todella hienoa päästä takaisin tapahtuma-alalle ja osaksi TPS-perhettä, joka koostuu isolla sydämellä yhteisen tavoitteen eteen töitä tekevistä ammattilaisista, Autio iloitsee.  

Sunborn Sagalta Turku Liveen siirtyvä Leinonen tulee jatkossa vastaamaan Turku Liven aitiopalveluista ja laskutuksesta. 

Artukaistentie 8, 20210 Turku 

info@turkulive.fi

029 323 1922

Tietosuojaseloste