Turku Live Aurinko Golfin uusi ravintoloitsija!

Turku Live on Aurinko Golfin uusi ravintoloitsija! 

Aurinko Golfin uuden ravintoloitsijan haku on tullut päätökseen ja 2020 kaudesta alkaen Aurinko Golfin ravintolapalveluista tulee vastaamaan Turku Live Oy. Turku Live on HC TPS Turku Oy:n tytäryhtiö ja tuttu toimija Gatorade Centeristä ja vastaa hallin kaikista ravintolapalveluista. 

“Odotan innolla yhteistyötä Turku Liven kanssa, sekä alkavaa kautta. Turku Liven ruokatarjonta eri Gatorade Centerin tapahtumissa on ollut erinomaista. Uskon että yhteistyöllä voimme tarjota entistä laadukkaampia ravintolapalveluita asiakkaillemme ja tapahtumiin.” - Arttu Pulkkinen, toimitusjohtaja, Aurinko Golf Oy

”Olen innoissani alkavasta yhteistyöstä ja henkilökuntamme suunnittelee jo tulevaa motivoituneella ja innostuneella otteella. Turku Liven ravintolatoiminta aloittaa nyt ensimmäistä kertaa ympärivuotisena, kun pääsemme jatkamaan toimintaa suoraan Gatorade Centeriltä Aurinko Golfiin kesäkaudeksi”. -Heidi Aho, liiketoimintajohtaja, HC TPS Turku Oy 

Uusi ravintola tarvitsee nimen ja tätä varten järjestämme nimikilpailun. Ehdota uudelle ravintolalle nimi täällä https://forms.gle/5y3MRip1cg4tDzHd7. Nimen lisäksi kyselyyn voit laittaa avointa palautetta ravintolapalveluiden kehittämiseksi. Voittaja valitaan raadin toimesta ja voittaja palkitaan ravintolalahjakortilla.

Uusi ravintola on tarkoitus avata huhtikuun alkupuolella ja avajaistapahtumaa suunnitellaan seasons start -päivälle. Tiedotamme tästä lisää lähempänä.

 

 

 

Artukaistentie 8, 20210 Turku 

info@turkulive.fi

029 323 1922

Tietosuojaseloste