Tuplapeli lauantaina - matsibussi Marli Areenalle

Turussa nautitaan jälleen huikeasta playoff-keväästä, sillä TUTO Hockey aloittaa Mestiksen välieräpelit tänään perjantaina 23. maaliskuuta ja HC TPS jatkaa Liigan neljännesfinaaleissa tällä hetkellä 2-0-johtoasemassa. Valitettavasti seuraavat kotiottelut molemmilla joukkueilla pelataan lauantaina 24. maaliskuuta, mutta onneksi seurat ja Föli ovat yhdessä löytäneet asiaan ratkaisun, jolla pääsee ainakin osittain nauttimaan molemmista peleistä.

- Teimme kaikkemme, jotta välttyisimme mahdollisilta päällekkäisyyksiltä välieräsarjan kotiotteluiden osalta. Tavoitteessa onnistuttiin hyvin, mutta aivan täysin päällekkäisyyksiä ei onnistuttu välttämään. Sen vuoksi halusimme rakentaa yhdessä HC TPS:n kanssa paketin, jolla jokaisen turkulaisen kiekkojännärin on mahdollista nähdä lauantaina sekä TPS:n peli että TUTOn pelin ratkaisuhetket.

Näin kertoo TUTO Hockeyn toimitusjohtaja Roope Paltta lauantain ottelupäivän erikoisjärjestelyistä.

Järjestelyiden myötä Gatorade Centeriltä lähtee välittömästi klo 17.00 alkavan TPS:n ja SaiPan välisen ottelun päätyttyä yksi bussi kauppatorin kautta Marli Areenalle. Kyseinen bussi on merkitty kyltillä, jossa lukee ”Marli Areena”.

Mikäli TPS:n peli etenee normaalisti ja päättyy varsinaisella peliajalla, ehtivät katsojat todennäköisesti 2. erän alkuun mennessä Marli Areenalle seuraamaan klo 19.00 alkavaa TUTOn ja SaPKon välistä Mestiksen 2. välieräottelua.

TPS:n pelin lipulla TUTOn otteluun saapuvat katsojat saavat Marli Areenan lipunmyynnistä lipun 10 euron erikoishintaan. TUTO Hockey kiittää FÖLIä ja liikennöitsijöitä yhteistyöstä ja siitä, että lauantain ottelun järjestelyt saatiin onnistumaan nopealla aikataululla.

TPS - SaiPa
la 24.3. 17.00, Gatorade Center
Liput ennakkoon Ticketmasterista

TUTO Hockey - SaPKo
la 24.3. 19.00, Marli Areena
Liput ennakkoon Lippupisteestä

Artukaistentie 8, 20210 Turku 

info@turkulive.fi

029 323 1922

Tietosuojaseloste