TPS vastaa jatkossa Gatorade Centerin toiminnasta

Gatorade Centerin (ent. Turkuhalli) kaupalliset toiminnot siirtyvät HC TPS Turku Oy:n hallintaan 1. elokuuta 2019 alkaen. TPS-jääkiekon taustayhtiö vastaa jatkossa Gatorade Centerin jäävuoroista, kokoustila- ja aitiovuokrauksesta sekä ottelutapahtumiensa lisäksi myös muista yleisötapahtumista.

Aiemmin hallin kaupallisista toiminnoista vastannut Kiinteistö Oy Turun Monitoimihalli on yksi Turun kaupungin konserniyhtiöistä. Toimintojen siirto TPS:lle on hyväksytty myös halliyhtiön pääomistajan, Turun kaupungin toimesta.

– Sopimusneuvotteluja on käyty yhteistyössä TPS:n kanssa jo lähes vuoden ajan. Olemme päässeet hyvään yhteisymmärrykseen ja lähdemme TPS:n kanssa yhdessä luottavaisin mielin kohti tulevaa, Kiinteistö Oy Turun Monitoimihallin puheenjohtaja Satu Alanen kommentoi.

Jatkossa Kiinteistö Oy Turun Monitoimihalli operoi edelleen Marli Areenan kaikkia toimintoja ja vastaa Gatorade Centerin kiinteistönhuollosta. Kaupallisten toimintojen supistamisen myötä yhtiön palveluksesta irtisanotaan kaksi työntekijää ja tämän lisäksi yhtiön toimitusjohtaja vaihtuu. Uudesta toimitusjohtajasta tiedotetaan myöhemmin.

TPS on jo aiemmin vastannut Gatorade Centerin ravintolatoiminnasta, joten uudistus tuo lisää mahdollisuuksia kehittää hallin tapahtumapuolta kokonaisvaltaisemmin. TPS:n toimitusjohtaja Santtu Jokinen näkeekin vuokrasopimuksen laajennuksen erittäin positiivisena asiana.

– Olemme toimineet hallissa pitkään hyvässä yhteistyössä Monitoimihallin kanssa ja tunnemme tilat sekä sen mahdollisuudet. Turun alueelle tarvitaan ehdottomasti lisää vetovoimaisia tapahtumia, Jokinen kommentoi.

– Näemme, että meillä on hyväkuntoinen, toimiva kiinteistö ja loistava ravintolatarjonta. Tämä mahdollistaa hallin käyttöasteen nostamisen niin suurien yleisötapahtumien kuin päivittäisten yritystapahtumienkin muodossa, jatkaa Jokinen.

 

Lisätiedot
Satu Alanen
Puheenjohtaja
Kiinteistö Oy Turun Monitoimihalli
040 828 9799

Santtu Jokinen
Toimitusjohtaja
HC TPS Turku Oy
040 504 8956

Artukaistentie 8, 20210 Turku 

info@turkulive.fi

029 323 1922

Tietosuojaseloste