Turku Arenafest: The Offspring

Turku Arenafest ylpeänä esittää: The Offspring 9.6.2023 Gatorade Centerillä! Lavalla nähdään myös Klamydia, Cyan Kicks sekä Huora!

Maailman tunnetuimpiin punk rock -yhtyeisiin kuuluva The Offspring saapuu Turkuun 9. kesäkuuta osana yhdysvaltalaisyhtyeen “Let The Bad Times Roll” -maailmankiertuetta. Turku Arenafest -tapahtumassa nähdään lisäksi kotimaan suosituimpiin punk-yhtyeisiin kuuluvat Klamydia ja Huora. Mukana artistikattauksessa on myös viime vuoden UMK-kilpailija ja modernin rockin sanansaattaja Cyan Kicks.

Maailmankuulua punk rock -yhtyettä odotettu Suomeen jo vuosia

The Offspring -yhtyeeseen kuuluvat laulaja Dexter Holland, kitaristi Noodles, rumpali Pete Parada ja uusi basisti Todd Morse. Yhtyeen tunnetuimpia kappaleita ovat “Pretty Fly (For A White Guy)”, “The Kids Aren’t Alright”, “Self Esteem” sekä “You’re Gonna Go Far, Kid”. Yhtye on myynyt kansainvälisesti yli 50 miljoonaa albumia, ja kuuluu näin ollen maailman myydyimpien punk rock -yhtyeiden joukkoon.

The Offspring on niittänyt mainetta vuosien aikana mm. tunnistettavalla soundillaan ja huomiota herättävillä kommenteillaan. Yhtye saavutti ensimmäisen kerran maailmanlaajuista suosiota vuonna 1994 menestysalbumillaan “Smash”, jota myytiin yli 11 miljoonaa kappaletta. Albumin lukuisat hitit nousivat koko 1990-luvun tunnuskappaleiksi ja toivat samalla punk rockin valtavirran tietoisuuteen.

Menestysyhtye on jo kolmen vuosikymmenen uransa aikana ehtinyt kiertää maailman suurimmilla areenoilla ja rakentaa laajan kansainvälisen fanikunnan. Suomessa yhtye on nähty viimeksi vuonna 2019, joten tulevan kesän tapahtumaa on odotettu jo useamman vuoden ajan. Vuonna 2021 julkaistu “Let The Bad Times Roll” on yhtyeen kymmenes studioalbumi ja kolmas legendaarisen Bob Rockin tuottama albumi.

Mukana Suomen suosituimpia rock-yhtyeitä

Turun Gatorade Centerissä järjestettävässä Turku Arenafest -tapahtumassa esiintyy yhdysvaltalaisyhtye The Offspringin lisäksi koko kansan kulttimainetta nauttiva vaasalainen Klamydia, tamperelainen Emma ehdokas Huora sekä viime vuoden UMK:sta suosioon noussut helsinkiläinen Cyan Kicks.

Alustava aikataulu

18:00 Portit avataan

  • 19:00 Cyan Kicks
  • 20.15 Huora
  • 21.45 Klamydia 
  • 23.30 The Offspring (USA)

Muutokset mahdollisia

Liput

Liput ovat myynnissä Lippu.fi:ssä. Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta.

Lippujen hinnat

  • Kenttälippu: 89,90€ 
  • Alakatsomot: 89,90€ 
  • Yläkatsomot: 79,90€
  • Business Club VIP 159,90€

HUOM. LIPPUTARJOUS NOPEIMMILLE: S-Etukortilla 2kpl kenttälippuja tai alakatsomolippuja yhteishintaan vain 99€ / 49,50€ kpl!  Käyttämällä edun säästät 80,80€. Normaalihintaiset 2kpl liput 179,80€.

Tarkemmat lisätiedot Business Club VIP -paketista Nordic Liven sivuilta.

Parhaat aitiopaikat nyt myynnissä

Meille on tärkeää, että onnistumme varmistamaan mahdollisimman sujuvan ja miellyttävän aitioelämyksen Gatorade Centerissä, joten mikäli jokin asia tiloissamme tai palveluissamme jää askarruttamaan, niin olethan rohkeasti yhteydessä - autamme mielellämme!

Lisätiedot ja tiedustelut

Veera Torikka
veera.torikka@tps.fi
040 636 1975

Toni Autio
toni.autio@tps.fi
0400 866 440

 

 

Artukaistentie 8, 20210 Turku, puh. 029 323 1922

Tietosuojaseloste