Tue juniorityötä – osallistu näyttävään TPS 100 -juhlagaalaan!

Lauantaina 22. lokakuuta Gatorade Centerissä järjestettävä TPS 100 -juhlagaala kokoaa laajasti yhteen TPS-taustaisia ihmisiä juhlistamaan ja osoittamaan kunniaa 100-vuotiaalle legendalle, tuhansien tunteiden Turun Palloseuralle. Gaalan tuotto käytetään lyhentämättömänä seuraavan 100-vuotiskauden valmisteluun eli junioritoiminnan tukemiseen ja uusien TPS-tarinoiden synnyttämiseen.

Junioritoiminnan tukemiseen ja juhlagaalaan voit osallistua hankkimalla oman kuuden henkilön gaalapöydän hallin parhailta paikoilta seuralegendojen ja juhlavuoden pääkumppaneiden joukosta. Pöytä sisältää pöytiintarjoillun kolmen ruokalajin menun alkumaljan ja kahden viinikaadon tai mietojen alkoholijuomien kera sekä monipuolisen ohjelman.

Gaalapöydän tukihinta on 2 400 € + alv. Myynti ja tiedustelut:
Toni Autio
0400 866 440 
toni.autio@turkulive.fi

Ilta koostuu viihdyttävästä ohjelmasta, jota vauhdittavat omilla esityksillään mm. Michael Monroe, Tommi Läntinen, Jukka Poika, Mira Luoti, Taage Laiho, Jussu Pöyhönen ja muutama muu yllätysnumero. Tämän lisäksi luvassa on mustavalkoisia hetkiä ja ansaittuja huomionosoituksia, mutta ennen kaikkea tiedossa on hieno ja lämminhenkinen ilta mustavalkoisen TPS-yhteisön kanssa juhlamenun kera.

Yleisön pyynnöstä gaalaan nyt on avattu myös kuluttajille mahdollisuus osallistua junioritoiminnan tukemiseen gaalan kautta. Viimeiset yksittäiset illalliskorttipaikat ovat nyt myynnissä Lyyti-palvelun kautta.

Yksittäisiä illalliskortteja on myynnissä rajoitettu määrä ja myynti on avoinna vain sunnuntaihin 9. lokakuuta asti eli toimithan nopeasti!

 

Menuvaihtoehdot

Illan menu:

• Lohipastramia, misocremeä, savustettua kirjolohenmätiä ja friteerattua lehtikaalia (L,G)

• Rotukarjan sisäfilettä, paahdettua palsternakkaa, västerbotten-perunaa ja hopeasipulikastiketta (L,G)

• Vadelmaleivos ja suklaacrumblea (L,G)

 

Kasvisvaihtoehto:

• Silken tofua, suolaheinäpyrettä, pikkelöityä sipulia ja macadamia-pähkinää (M, G)

• Savustettua kukkakaalia, paahdettua palsternakkaa, belugalinssejä ja suolasitruunakastiketta (M, G)

• Tyrni-kaurapannacottaa ja vadelmaa (M, G)

*mikäli valitset kasvisvaihtoehdon, niin muistathan mainita sen ilmoittautumisen yhteydessä

 

Artukaistentie 8, 20210 Turku, puh. 029 323 1922

Tietosuojaseloste