Tapahtumainfo: Turku Arenafest, pe 9.6.2023

Maailman tunnetuimpiin punk rock -yhtyeisiin kuuluva The Offspring saapuu Gatorade Centeriin perjantaina 9. kesäkuuta osana “Let The Bad Times Roll” -maailmankiertuetta. Turku Arenafest -tapahtumassa nähdään lisäksi kotimaan suosituimpiin punk-yhtyeisiin kuuluvat Klamydia ja Huora. Mukana artistikattauksessa on myös viime vuoden UMK-kilpailija ja modernin rockin sanansaattaja Cyan Kicks.

Tapahtuma on K18. 

Liput keikalle ovat myynnissä Lippu.fi:ssä. Hallin lipunmyynti avataan klo 18.00, kuten muutkin ulko-ovet.

<< HUOM. LIPPUTARJOUS NOPEIMMILLE: S-Etukortilla 2kpl kenttälippuja tai alakatsomolippuja yhteishintaan vain 99,00 € / 49,50 € kpl. Käyttämällä edun säästät 80,80 €. Normaalihintaiset 2 kpl liput 179,80 € >>

Aikataulu

  • 18:00 Sisäänkäynnit avataan
  • 19:00 Cyan Kicks
  • 20.15 Huora
  • 21.45 Klamydia 
  • 23.30 The Offspring (USA)

Muutokset aikatauluun mahdollisia.​

Saapuminen areenalle

Gatorade Center sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Turun Artukaisissa. Linja 100 liikennöi perjantaina 9.6. klo 17.30–23.10 välisenä aikana noin 15 minuutin välein lähtevin vuoroin Linnankadulta pysäkiltä E1. Keikan jälkeen linja 100 liikennöi noin 45 minuutin ajan takaisin keskustaan.

Henkilöautolla hallille saavuttaessa teitä varten käytettävissä Gatorade Centerin pysäköintialue areenan edustalla. Pysäköinnin hinta on 6 euroa.

Sisäänkäynnit

Sisäänkäynti Turku Arenafest -tapahtumaan Gatorade Centerin pääsisäänkäynniltä. VIP-asiakkaita palvelee Business Clubin sisäänkäynti (pääsisäänkäynnin oikealla puolella) ja aitioasiakkaita aitiosisäänkäynti (ovi 8, Messukeskuksen puoleinen sivu).

Kulku permannolle pääovia vastapäätä olevan narikkatilan läpi, permannolle pääsee kenttälipulla tai VIP-lipulla. Ovet avataan klo 18.00.

Vaatesäilytys

Vaatesäilytyspiste palvelee tapahtuman ajan pääovia vastapäätä olevassa isossa narikkatilassa. Narikkatilasta on myös kulku permannolle. Reput ja pussukat on jätettävä vaatesäilytyspisteelle.

Eteispalvelumaksu 3 €.

Ravintolat ja kioskit

Permanto

  • Permantoasiakkaita varten areenatasolta löytyy oma anniskelualue, joka palvelee ovien avaamisesta keikan loppuun saakka.

Narikkatila / terassi

  • Narikkatilan aulasta löytyy oma baari 1Klubi, josta tuotteita voi viedä myös areenan edustan terassille nautittavaksi.

Pääkatsomokerros (alakatsomot)

  • Pääkatsomokerroksessa tapahtuman aikana palvelee Sport Bar
  • A-aulan kioskeista löytyy monipuolisen tuotevalikoima kioskituotteista wingseihin + anniskeluoikeudet
  • C-aulasta löytyvä isompaan suolaiseen nälkään tuotteita tarjoava Hockey Burger.

Koska tapahtuma on K18, niin katsomoon voi mennä myös anniskelutuotteilla. Juomat on kuitenkin areenatilan puolella kaadettava mukeihin eli katsomoon tai permannolle ei tölkkejä tai pulloja.

Fanituotteet

Areenan pääkatsomokerroksen A-katsomon aulassa on fanituotemyyntipiste. Tämän lisäksi pääkatsomokerroksesta löytyy Plugmastersin korvatulppien myyntipiste.

Kuvaaminen

Konsertin ammattimainen tallentaminen (esim. järjestelmä- tai videokamerat) kielletty ilman erillistä lupaa.

Somet

Jaa keikkakokemuksesi myös meille tägäämällä @GatoradeCenter tai @nordicliveproductions. Tapahtuman aihetunnisteena on #turkuarenafest

Kielletyt esineet

Pullojen, purkkien, näköesteitä aiheuttavien isojen kylttien, laserosoittimien, järjestelmä- ja videokameroiden, aseiden, ketjujen, ilotulitteiden ja kaikenlaisten vaarallisten esineiden tuominen on kiellettyä. Ovella suoritetaan turvatarkastus.

Saavutettavuus ja esteettömyys

Gatorade Centerin pääovien läheisyydessä löytyy invapysäköintipaikkoja. Asiakkaiden käytössä on myös esteettömät WC-tilat 3. kerroksessa, A5-katsomon invapaikkojen läheisyydessä. Kulku permannolle tapahtuu pääsisäänkäynnin hissin avulla.

Turvallinen tila

Haluamme luoda turvallisen ja viihtyisän tapahtuman kaikille, ja olemme sitoutuneet noudattamaan turvallisen tilan periaatteita. Tapahtumassa on nollatoleranssi häirinnälle, syrjinnälle ja väkivallalle. Henkilökunnalla on oikeus poistaa turvallisen tilan periaatteita rikkova henkilö keikalta.

Muutokset tapahtumainfoihin mahdollisia.

 

Artukaistentie 8, 20210 Turku, puh. 029 323 1922

Tietosuojaseloste