Tapahtumainfo: YouTube Allstars IV

Lauantaina 9. maaliskuuta Turussa päästään jälleen kerran nauttimaan huikeasta koko perheen viihdetapahtumasta, kun YouTube Allstars NikojaSanttu VS Roni Back valloittavat loppuunmyydyn Gatorade Centerin.

Muistattehan saapua hyvissä ajoin paikalle, sillä tapahtuma on loppuunmyyty ja halliin saapuu runsaasti ensikertalaisia sekä perheitä.

ALUSTAVA AIKATAULU

  • 13.00 ovet avataan
  • 15.00 show alkaa

Peliaika 3 x 20 min ja 20 minuutin erätauot eli tapahtuman arvioitu kesto erätaukoineen noin kolme tuntia. 

SAAPUMINEN AREENALLE

Gatorade Center sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Turun Artukaisissa. 

Julkinen liikenne: Linja 100 liikennöi lauantaina klo 12.40–14.40 välisenä aikana 6 minuutin välein Turun keskustasta Linnankadulta pysäkiltä E1. Tapahtuman jälkeen paluukyydit Gatorade Centeriltä keskustaan noin 45 minuutin ajan. Fölin linja 100 maksaa normaalin joukkoliikenteen maksun verran.

Henkilöautot: autolla saavuttaessa käytettävissä ovat sekä Gatorade Centerin ja Turun Messukeskuksen pysäköintialueet. Pysäköinti on maksullinen (6 €). Pysäköinnin voit maksaa käteisellä, kortilla tai Gatorade Centerin sovelluksella. Mikäli maksat sovelluksella, niin lataathan sovelluksen ennakkoon ja luot sinne tilin. Pysäköintimaksu löytyy Tuotteet-kohdasta. Sovelluksella maksettaessa maksuvaihtoehtoina mm. pankkikortti tai MobilePay.

Gatorade Centeriin ja Messukeskuksen parkkiin voi saapua monesta eri suunnasta. Eniten autoja saapunee todennäköisesti Suikkilantien suunnasta Artukaistentielle, joten suosittelemme käyttämään vaihtoehtoisia reittejä, kuten Ihalan liittymän kautta (Turku/Naantali) tai Messukentän tai Kirjaltajankadun kautta.

Huomioithan, että ovien avaamisen jälkeen Suikkilantieltä saavuttaessa Artukaistentie on yksisuuntainen Kirjaltajankadun risteykseen asti. Saavuthan ajoissa paikalle, sillä parkkialueet täyttyvät nopeasti.

SISÄÄNKÄYNNIT

Käytössä ovat molemmat hallin isot sisäänkäynnit eli tapahtumapäivänä klo 13.00 alkaen:
1) hallin edustan pääsisäänkäynti ja
2) D-oven (Messukeskuksen puoleinen sivu) sisäänkäynti.

D-oven sisäänkäynti on yleensä vähemmän ruuhkainen eli suosittelemme käyttämään myös sitä hallille tultaessa. Linja 100:n pysäkki on hallin D-oven lähettyvillä.

VIP-asiakkaat: Katsomoravintolan pöytäasiakkaat saapuvat hallille Lippupisteen (pääsisäänkäynnin vasemmalta puolelta) kautta. Aura Premium Loungen asiakkaat saapuvat Business Clubin sisäänkäynnistä (pääsisäänkäynnin oikealta puolelta)­. Aitioasiakkaille on varattu oma aitiosisäänkäynti Gatorade Centerin Messukeskuksen puoleiselle sivulle (ovi 8, AITIOT).

TAXIDATAN TAKSITOLPPA

Gatorade Centerin edustalla on Taxidatan taksitolppa, josta voitte hankkia turvallisen ja sujuvan kotimatkan areenalta tapahtuman jälkeen.

SÄHKÖAUTOJEN PIKALATAUS

Gatorade Centerin pysäköintialueella pääsisäänkäynnin läheisyydessä on mahdollista ladata sähköautot Autoliiton pikalatauspisteessä. AL-latauksen latauspisteet toimivat mm. Virran ja Helenin asiakkaille ja Autoliiton e-jäsenenä saat alennusta lataushinnasta.

Latauslaitteisto on Kempower C-station 100kW ja pisteestä löytyy neljälle autolle CCS-Combo-pikalatauspaikat. 

GATORADE CENTER -APPLIKAATIO

Gatorade Centerin applikaatio on mobiilisovellus, joka antaa sinulle mahdollisuuden keskittyä itse peliin ja unohtaa jonottamisen. Voit tilata ruokaa ja juomaa suoraan istuimellesi tai maksaa jopa pysäköinnin Gatorade Centerin tai viereisen Messukeskuksen pysäköintialueella. Sovelluksen lataaminen on ilmaista, eikä tilattujen tuotteiden toimituksesta veloiteta lisähintaa. 

Lataa sovellus matkapuhelimeesi App Storesta tai Google Play Kaupasta. Applikaation kautta voit tilata tuotteita kaikkiin katsomonosiin - katsomoravintolaan, yläkatsomoon ja jopa aitioihin. 

RAVINTOLAT JA KIOSKIT

Hallin kaikki myyntipisteet ovat avoinna ja irtopisteitä on tehtyä tapahtumaa varten. Hallin palveluvalikoima on tapahtuman kohdeyleisölle suunniteltua eli pientä purtavaa, popparia, makeisia, metrilakuja jne. on tarjolla runsaasti myös ravintoloissamme. 

Ravintola Delissä myynnissä herkullinen ja monipuolinen Hodaribuffet (20 € aikuiset, lapset 4-12-v. 1 € per ikävuosi). Hodaribuffetissa tarjolla mm. hodareita, ranskalaisia, sipulirenkaita, wingsejä, salaatteja, virvoitusjuoma.

Hall of Famessa myynnissä mm. metrilakuja ja slush-jäähilejuomia.

KUULOSUOJAIMET - PLUGMASTERS

PlugMastersilla on kattava valikoima erilaisia kuulusuojaimia myynnissä YouTube Allstars -tapahtumassa. Heidän piste löytyy alakatsomokerroksen pääaulasta A-katsomoiden takaa.

FANITUOTTEET JA PROMOPISTEET

Tapahtuman fanituotepisteitä on hallissa kolme kappaletta:

  • A-katsomon takana pääaulassa (3. krs)
  • C-katsomon takana taka-aulassa (3. krs)
  • E-katsomon takana yläkerran aulassa (5. krs)

Monipuolisia aktiviteettejä tapahtumassa hallin käytävillä tarjoaa mm. SuperPark, U18 MM-kotikisojen promo ja Kitchen Joy.

KUVAAMINEN

Konsertin ammattimainen tallentaminen (esim. järjestelmäkameralla) kielletty ilman erillistä lupaa.

SOMET

Jaa tapahtumakokemuksesi myös meille tägäämällä @GatoradeCenter. Tapahtuman aihetunnisteena on #YouTubeAllstars ja joukkueiden tägeinä #SUS ja #KidingsMe

KIELLETYT ESINEET

Pullojen, purkkien, näköesteitä aiheuttavien isojen kylttien, järjestelmä- ja videokameroiden, teräaseiden, ilotulitteiden ja kaikenlaisten vaarallisten esineiden tuominen on kiellettyä. Ovella suoritetaan turvatarkastus.

Muutokset mahdollisia.

GATORADE CENTERIN PALVELU- JA AKTIVITEETTIKARTTA

Tutustu kaikkiin palveluihin virtuaalisen kartan avulla; klikkaa kohtia ja lue sisällöistä.

 

 

 

 

Artukaistentie 8, 20210 Turku, puh. 029 323 1922

Tietosuojaseloste