Tapahtumainfo: PNG Valentine's Meet

Ystävänpäivänä keskiviikkona 14. helmikuuta kilpaillaan Gatorade Centerillä kansainvälinen seiväshyppykilpailu, jonka kotimainen tähti on lajin halli- ja ulkoratojen Euroopan mestari ja MM-mitalisti Wilma Murto.

Liput

Tapahtuman pääsyliput ovat myynnissä Ticketmasterissa. Gatorade Centerin lipunmyynti aukeaa tapahtumapäivänä klo 16.30 lipputoimistossa, pääsisäänkäynnin vasemmalla puolella.

 

Alustava aikataulu

  • 16.30 ovet (pääsisäänkäynti ja VIP-sisäänkäynnit)
  • 18.00 tapahtuma alkaa
  • 18.00-18.45 warm-up
  • 19.00-20.30 prime-time
  • 20.30 meet & greet

Saavuthan hyvissä ajoin paikalle, sillä joukkoliikennettä häiritsevän lakon vuoksi on odotettavissa normaalia enemmän henkilöautoliikennettä Artukaisiin.

 

Saapuminen areenalle

Henkilöautolla hallille saavuttaessa teitä varten käytettävissä Gatorade Centerin pysäköintialue. Pysäköinnin hinta on 6 euroa.

Julkinen liikenne:

  1. Yleensä areenatapahtumiin liikennöivä Linja 100 ei valitettavasti liikennöi keskiviikkona 14. helmikuuta lakon vuoksi
  2. Tarkistathan ajantasalla olevan tiedon muista Gatorade Centerin lähistölle liikennöivistä linjoista (keskustan kautta kulkevat: 12, 32, 42, 61. Muut: 99, 99A, 99B, 99C) Fölin sivuiltaTäältä voit tarkistaa lakon aikana onko bussi tulossa.
  3. Keskusta-Gatorade: Keskustan kautta kulkevien linjojen lähtöpysäkkikohtaiset tiedot löytävät tästä
  4. Gatorade-keskusta: Gatoraden lähistöltä keskustaan kulkevien linjojen lähtöpysäkkikohtaiset tiedot löytävät tästä.
  5. Gatorade-> 99-linjat: Gatoraden lähistöltä pois päin kulkevien 99-linjojen lähtöpysäkkikohtaiset tiedot löytävät tästä.

Tilausliikenne (rajallinen kapasiteetti:

Olemme hankkineet tilausajona yhden bussin ja kaksi pikkubussia ajamaan non-stop Turun keskustasta pysäkiltä E1 klo 16.15 alkaen. Ajomatka keskustasta Gatoradelle ja takaisin kestää noin 34 minuuttia. Viimeiset bussit keskustasta lähtee noin 18.31.

Tilauskyydin mahdollistamassa Matka Hyrkäs ja Jalobus Oy. Bussit ajavat nopeinta reittiä areenalle ja takaisin, eivätkä ota reitin varrelta matkustajia. Kyyti on veloitukseton.

Paluu areenalta keskustaan klo 20.45 ja toinen lähtö noin 21.19. Huomioittehan, että bussikapasiteetti on rajallinen eli suosittelemme käyttämään myös muita areenan lähistölle liikennöiviä linjoja.

 

 

Taxidatan taksitolppa

Gatorade Centerin edustalla on Taxidatan taksitolppa varmistamassa turvallisen ja sujuvan kotimatkan areenalta.

 

Sisäänkäynnit

Käytössä on areenan pääsisäänkäynti eli Gatorade Centerin edustan sisäänkäynti. VIP-asiakkaille on oma erillinen sisäänkäynti areenan pääsisäänkäynnin oikealla puolella Verifone Business Club (parkkialueelta katsottuna) ja aitioasiakkaita palvelee aitiosisäänkäynti (Messukeskuksen puoleinen sivu, AITIOT, ovi 8).

 

Ravintolat ja kioskit

Avoinna on kioskeja, joissa tarjolla monipuolinen tuotevalikoima sekä erillinen MUU-kioski pääaulassa. Niiden lisäksi ravintoloista ovat avoinna Spor Bar, Hall of Fame ja pääaulan Deli-ravintola herkullisen Tex Mex -buffetin kera sekä yläkatsomokerroksessa Sky Bar.

D-päädyn katsomot (D, A1, C4) toimivat normikatsomona eli ei anniskelukatsomona.

 

Lastenmaailma 

Alle 7-vuotiaiden lasten ”leikkikeidas” Lastenmaailma kätkee sisälleen tilaa, toimintaa, yhdessä tekemistä ja silkkaa telmimisen iloa. Tilan turvallisuudesta ja sopuisasta yhteishengestä vastaavat Lahjan Tytöt, joiden hellässä huomassa jokainen lapsi saa vierailulleen lempeät ohjaajat. Lastenmaailma on luonnollisesti täysin maksuton.

Lastenmaailma on avoinna 17.00-20.00 välisenä aikana.

 

Sähköautojen pikalataus

Gatorade Centerin pysäköintialueella pääsisäänkäynnin läheisyydessä on mahdollista ladata sähköautot Autoliiton pikalatauspisteessä. AL-latauksen latauspisteet toimivat mm. Virran ja Helenin asiakkaille ja Autoliiton e-jäsenenä saat alennusta lataushinnasta.

Latauslaitteisto on Kempower C-station 100kW ja pisteestä löytyy neljälle autolle CCS-Combo-pikalatauspaikat. 

 

Kielletyt esineet

Pullojen, purkkien, näköesteitä aiheuttavien isojen kylttien, järjestelmä- ja videokameroiden, teräaseiden, ilotulitteiden ja kaikenlaisten vaarallisten esineiden tuominen on kiellettyä. Ovella suoritetaan turvatarkastus.

Muutokset mahdollisia.

 

Tapahtuman aktiviteetit

Tutustu kaikkiin palveluihin virtuaalisen kartan avulla; klikkaa kohtia ja lue sisällöistä.

Artukaistentie 8, 20210 Turku, puh. 029 323 1922

Tietosuojaseloste