Tapahtumainfo: Ooppera ja baletti

Huomioittehan, että esitystä saapuu seuraamaan moni ensimmäistä kertaa Gatorade Centeriin saapuva, joten sisääntulo voi ruuhkautua. Saavuthan ajoissa paikalle, niin saat mahdollisimman sujuvan alun upealle elämykselle oopperan ja baletin parissa.

Liput ja ikärajat

Pääsyliput Oopperan ja baletin areenakiertueelle ovat myynnissä Oopperan omassa verkkokaupassa. Lippuja on myynnissä myös tapahtumapäivinä Gatorade Centerin Lippupisteellä ovien avaamisesta alkaen, mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty.

Liput:

 • peruslippu 45 €
 • eläkeläinen 40 €
 • opiskelija 29 €
 • nuorisolippu (alle 20-v.) 29 €

Luvassa on näyttävä, viihdyttävä ja nopeatempoinen spektaakkeli, joka sopii erinomaisesti ensikertalaisille ja koko perheelle. Suosittelemme esityksiä yli 7-vuotiaille katsojille. 

Alustava aikataulu

 • 16.00 ovet avataan
 • pääsy areenatilaan (permanto ja katsomot) välittömästi mahdollisen soundcheckin jälkeen, viimeistään klo 17.00
 • 18.00 esitys alkaa
 • 19.40 arvioitu esityksen päättyminen

Saapuminen areenalle

Gatorade Center sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Turun Artukaisissa. 

Julkinen liikenne: Linja 100 liikennöi esityspäivinä 10 minuutin välein 16:10-17:40 välisenä aikana Linnankadulta pysäkiltä E1. Esityksien jälkeen linja 100 liikennöi noin 30 minuutin ajan takaisin keskustaan. 

Lisätietoja Gatorade Centerin tapahtumiin liikennöivästä Linja 100:sta Fölin sivuilta.

Henkilöautot: Henkilöautolla hallille saavuttaessa teitä varten käytettävissä Gatorade Centerin pysäköintialue. Pysäköinnin hinta on 6 euroa.

Sisäänkäynnit

Käytössä ovat molemmat hallin isot sisäänkäynnit eli
1) hallin edustan pääsisäänkäynti ja
2) D-oven (Messukeskuksen puoleinen sivu) sisäänkäynti.

D-oven sisäänkäynti on yleensä vähemmän ruuhkainen. Aitioasiakkaita varten palvelee aitiosisäänkäynti (Messukeskuksen puoleinen sivu, ovi 8).

Kulku permannolle tapahtuu pääsisäänkäynnin puolelta, ison narikkatilan läpi. Esteettömästi permannolle pääsee pääsisäänkäynnin luota löytyvän hissin avulla.

Ovet avataan molempina esityspäivinä klo 16.00. Bussit saapuvat lähelle D-sisäänkäyntiä, josta on helpompi kulku mm. C-katsomoihin.

Vaatesäilytys

Ulkovaatteet ja laukut voi jättää narikkaan. Eteispalvelumaksu 3 €. Vaatesäilytyspisteet löytyvät seuraavasti:

 • Pääovia vastapäätä isosta narikkatilasta, josta myös kulku permannolle
 • D-sisäänkäynniltä
 • Pääsisäänkäynnin ylä- ja alakatsomon väliseltä porrastasanteelta

Ballet-näyttely

Sibeliusmuseossa näytteillä ollut Ballet on nähtävissä myös Oopperan ja baletin areenakiertueiden aikana Gatorade Centerin 1922-ravintolassa ovien avaamisesta esityksen alkuun asti. Kannattaa siis saapua ajoissa paikalle, jotta ehditte näkemään upean näyttelyn Gatorade Centerissä.

Ravintolat ja kioskit

Kioskipalveluiden (A-katsomon takana oleva pääaula) lisäksi alakatsomokerroksen ravintola Delissä on myynnissä suolaisia & makeita leivonnaisia, kahvia ja kuohuviiniä. Katsomokerroksessa avoinna myös Lavazzan erikoiskahvipiste. Katsomokerroksessa lisäksi anniskeluravintoloista avoinna Sport Bar, ravintola 1922 ja Mal's Corner.

Päänarikoita vastapäätä olevassa Placidossa on myyntivalikoimasta löytyy ennen esitystä viiniä ja kuohuvaa.

Huomioittehan, että myyntipisteet sulkeutuvat esityksen alkaessa.

Etukäteen tilattavissa:

 • tomaatti-bruschetta ja fetacremeä, lohiceviche ja misomajoneesia (M, G), Hoisin-härkää ja shisoa (M, G), jokirapu-skagen ja mallasleipäcrumblea (L, G), marinoitua parsaa, parmankinkkua ja hiillostettua varhaisperunaa (M, G) 25 €
 • lohiceviche ja misomajoneesia (M, G), jokirapu-skagen ja mallasleipäcrumblea (L, G) 10 €
 • Hoisin-härkää ja shisoa (M, G), marinoitua parsaa, parmankinkkua ja hiillostettua varhaisperunaa (M, G) 10,00 €
 • suklaamousseleivos ja kahvi tai tee 8 € 

Tilaukset: Aija Leinonen, 040 653 9622, aija.leinonen@turkulive.fi

Somet

Jaa keikkakokemuksesi myös meille tägäämällä @GatoradeCenter ja @oopperajabaletti.

Kielletyt esineet

Pullojen, purkkien ja tölkkien, näköesteitä aiheuttavien isojen kylttien, järjestelmä- ja videokameroiden, teräaseiden, aerosolien, ilotulitteiden ja kaikenlaisten vaarallisten esineiden tuominen on kiellettyä. Ovella suoritetaan turvatarkastus. Ovilla suoritetaan turvatarkastus, ja järjestyksenvalvojat tekevät lopullisen päätöksen siitä, onko jokin esine turvallisuusriski.

Kuvaaminen

Konsertin ammattimainen tallentaminen (esim. järjestelmäkameralla) kielletty ilman erillistä lupaa.

Saavutettavuus ja esteettömyys

Gatorade Centerin pääovien läheisyydessä löytyy invapysäköintipaikkoja. Asiakkaiden käytössä on myös esteettömät WC-tilat 3. kerroksessa, A5-katsomon invapaikkojen läheisyydessä. Kulku permannolle tapahtuu pääsisäänkäynnin hissin avulla.

Turvallinen tila

Haluamme luoda turvallisen ja viihtyisän tapahtuman kaikille, ja olemme sitoutuneet noudattamaan turvallisen tilan periaatteita. Tapahtumassa on nollatoleranssi häirinnälle, syrjinnälle ja väkivallalle. Henkilökunnalla on oikeus poistaa turvallisen tilan periaatteita rikkova henkilö keikalta.

Muutokset tapahtumainfoihin mahdollisia.

 

 

Artukaistentie 8, 20210 Turku, puh. 029 323 1922

Tietosuojaseloste