Tapahtumainfo: Legends tour, ke 5.12.

 Abba & Elvis Tribute -kiertue viihdyttää pikkujoulukansaa loistokkaalla show'lla Turussa Gatorade Centerissä keskiviikkona 5. joulukuuta!

Pääsyliput myynnissä Tiketin kautta tai klo 19.00 alkaen hallilta.

Alustava aikataulu
19.00 ovet
20.00 Elvis Tribute
** tauko **
22.00 Abba Tribute

Paikoitus

Gatorade Centerin pysäköintialueella on maksuton pysäköinti. Invapaikoitus on Gatorade Centerin pääsisäänkäynnin läheisyydessä.

Liikenneyhteydet

Linja 100 liikennöi Linnankadulta pysäkiltä T87 Gatorade Centeriin ja Turun Messukeskukseen klo 17.30. Osa busseista jää Messukeskukseen ja osa jatkaa Gatorade Centeriin. Tarkistathan tarkan aikataulun Fölin sivuilta. Paluukuljetukset Gatorade Centeristä konsertin päättymisen jälkeen noin 45 minuutin ajan.

Gatorade Centerin lähistöllä liikennöivät bussilinjat 12 ja 61 (Suikkilantieltä) sekä 32 (Messukentänkadulta).  Linja 99 (Artukaistentieltä) on poikittaislinja, joka ei aja keskustaan. Fölin reittiopas näyttää kätevästi juuri sinulle parhaan vaihtoehdon Gatorade Centeriin.

Vaatesäilytys

Ulkovaatteet ja laukut voi jättää narikkaan. Eteispalvelumaksu 3 €. Varaathan käteistä asioinnin nopeuttamiseksi. Vaatesäilytys löytyy pääovia vastapäätä.

Ravintolat ja kioskit

Katsomokerroksessa palvelevat mm. Sport Bar, Deli ja kaksi kahvipistettä. Areenatilassa on VIP-alue ja erillinen kaikille avoin baarialue (K18).

Kielletyt esineet

Pullojen, purkkien, näköesteitä aiheuttavien isojen kylttien, järjestelmä- ja videokameroiden, teräaseiden, ilotulitteiden ja kaikenlaisten vaarallisten esineiden tuominen on kiellettyä. Ovella suoritetaan turvatarkastus.
 

Artukaistentie 8, 20210 Turku 

info@turkulive.fi

029 323 1922

Tietosuojaseloste