Tapahtumainfo: Davis Cup

Miesten maajoukkue, Porsche Davis Cup Team Finland, jatkaa otteluitaan Portugalia vastaan Turun Gatorade Centerissä 2.-3.2.2024.

 

Liput

Molempiin päiviin on toistaiseksi lippuja saatavilla. Tarkista ajankohtainen tilanne Tiketin sivuilta ja hanki nopeasti oma lippusi. Mikäli lippuja on jäljellä, niin ovien avaamisen jälkeen lipun voi ostaa pääsisäänkäynnin vasemmalta puolelta lipputoimistosta.

 

Alustava aikataulu

 • Pe 2.2. klo 17.30
  • VIP-ovet klo 15.30, pääsisäänkäynnit yleisölle klo 16.00
  • perjantaina pelataan kaksi kaksinpeliä
  • Otto Virtanen – Nuno Borges
  • Emil Ruusuvuori – Joao Sousa
 • La 3.2. klo 15.00
  • VIP-ovet klo 13.00, pääsisäänkäynnit yleisölle klo 13.30
  • lauantaina pelataan nelinpeli sekä 1-2 kaksinpeliä
  • Harri Heliövaara/Patrik Niklas-Salminen – Francisco Cabral/Nuno Borges
  • Emil Ruusuvuori – Nuno Borges
  • Otto Virtanen – Joao Sousa

Saavuthan hyvissä ajoin paikalle, sillä etenkin perjantaina lakon vuoksi on odotettavissa normaalia enemmän henkilöautoliikennettä Artukaisiin.

 

Saapuminen areenalle

Henkilöautolla hallille saavuttaessa teitä varten käytettävissä Gatorade Centerin pysäköintialue. Pysäköinnin hinta on 6 euroa.

Tennismaajoukkueen pääyhteistyökumppani Porsche tarjoaa kaikille Porschella Davis Cup -tapahtumaan saapuville ilmaisen pysäköinnin Gatorade Centerin pysäköintialueella. Pysäköintilipun voit lunastaa itsellesi sisään ajaessasi.

Henkilöautolla hallille saavuttaessa teitä varten käytettävissä Gatorade Centerin ja Turun Messukeskuksen pysäköintialueet. Pysäköinnin hinta molemmissa on 6 euroa.

LAUANTAI 3.2.

Linja 100 liikennöi lauantaina klo 13.10-15.00 välisenä aikana 5–10 minuutin välein lähtevin vuoroin Linnankadulta pysäkiltä E1. Tämän jälkeen linja kulkee vielä harvennetulla vuorovälillä 16.40 asti. Bussit ovat paluuvalmiudessa lauantaina klo 18.15 alkaen. Paluukuljetukset lähtevät sitä mukaa kun bussit täyttyvät matkustajista.

Fölin linja 100 maksaa normaalin joukkoliikenteen maksun verran.

 

Taxidatan taksitolppa

Gatorade Centerin edustalla on Taxidatan taksitolppa ja ajojärjestelijä varmistamassa turvallisen ja sujuvan kotimatkan areenalta.

 

Sisäänkäynnit

Käytössä on areenan molemmat pääsisäänkäynnit eli Gatorade Centerin edustan sisäänkäynti ja Messukeskuksen puoleisen sivun D-sisäänkäynti. VIP-asiakkaille on oma erillinen sisäänkäynti areenan pääsisäänkäynnin oikealla puolella Verifone Business Club (parkkialueelta katsottuna) ja aitioasiakkaita palvelee aitiosisäänkäynti (Messukeskuksen puoleinen sivu, AITIOT, ovi 8).

 

Vaatesäilytys

Ulkovaatteet ja laukut voi jättää narikkaan. Eteispalvelumaksu 3 €. Vaatesäilytyspiste löytyy edustan pääsisäänkäynnin jälkeen oikealta yläkatsomoon vievältä porrastasanteelta.

 

Ravintolat ja kioskit

Areenan kaikki kioskit ja ravintolat ovat avoinna ennen tapahtumaa ja vähintään toisen ottelun alkuun asti. Toisen ottelun aikana ravintolapalveluita pidetään yhä avoinna, mutta kysynnän mukaan. Tarkemmat ravintolat löydät alla olevasta kartasta.

Ennen tapahtuman alkua avoinna ovat mm. Sport Bar, Hall of Fame, ravintola ´22, pienempään ja isompaan suolaiseen nälkään tuotteita tarjoava Hockey Burger, erikoisoluistaan tuttu Mal's Corner ja pääaulan Deli-ravintola herkullisen Tex Mex -buffetin kera.

Avoinna on myös kioskeja, joissa tarjolla monipuolinen tuotevalikoima sekä erillinen MUU-kioski pääaulassa. Lavazzassa on myynnissä erikoiskahvit ja makeiset herkut. Toisen ottelun jälkeen avoinna on vielä osa ravintoloista, kuten Sport Bar A-katsomon aulassa.

 

Tapahtuman aktiviteetit

Gatorade Centerillä on paljon nähtävää ja koettavaa niin perheen pienimmille kuin aikuisille!

Areenan ulkopuolella on upouusi Porsche on Tour 2024 -tapahtumakonsepti. Tapahtumakävijöitä hemmotellaan sisätiloissa areenan laadukkailla ruoka- ja juomapalveluilla. Perheen pienimmille löytyy Lastenmaailma, jossa viihtyy tarvittaessa pidempäänkin huolehtivien ja innostavien ohjaajien kanssa. Laaja valikoima näytteilleasettajia pitää huolen, että ennen otteluita ja tauoilla riittää nähtävää ja ostettavaa.

Näytteilleasettajat: Tennis Team Finland -myyntipisteet, Jarkko Nieminen Areenan Pro Shop ja TVS, Bo Arenan Pro Shop ja ÅLK, Wilson Outlet, Vierumäki, Pihlajalinna ja Osuuspankki.

Tutustu kaikkiin palveluihin virtuaalisen kartan avulla; klikkaa kohtia ja lue sisällöistä.

Lastenmaailma 

Alle 7-vuotiaiden lasten ”leikkikeidas” Lastenmaailma kätkee sisälleen tilaa, toimintaa, yhdessä tekemistä ja silkkaa telmimisen iloa. Tilan turvallisuudesta ja sopuisasta yhteishengestä vastaavat Lahjan Tytöt, joiden hellässä huomassa jokainen lapsi saa vierailulleen lempeät ohjaajat. Lastenmaailma on luonnollisesti täysin maksuton.

Lastenmaailma on avoinna perjantaina 16.00-19.30 välisenä aikana ja lauantaina 13.30-18.00 välisenä aikana.
 

Fanituotteet

Oletko valmis? Voit hankkia Tennis Team Finland -fanituotteita peliareenalla ennen otteluiden alkua. Ovet avautuvat yleisölle perjantaina klo 16.00 ja lauantaina klo 13.30.

Fanikauppa

 

Sähköautojen pikalataus

Gatorade Centerin pysäköintialueella pääsisäänkäynnin läheisyydessä on mahdollista ladata sähköautot Autoliiton pikalatauspisteessä. AL-latauksen latauspisteet toimivat mm. Virran ja Helenin asiakkaille ja Autoliiton e-jäsenenä saat alennusta lataushinnasta.

Latauslaitteisto on Kempower C-station 100kW ja pisteestä löytyy neljälle autolle CCS-Combo-pikalatauspaikat. 

 

Kielletyt esineet

Pullojen, purkkien, näköesteitä aiheuttavien isojen kylttien, järjestelmä- ja videokameroiden, teräaseiden, ilotulitteiden ja kaikenlaisten vaarallisten esineiden tuominen on kiellettyä. Ovella suoritetaan turvatarkastus.

Muutokset mahdollisia.

 

Artukaistentie 8, 20210 Turku, puh. 029 323 1922

Tietosuojaseloste