Tällä tavoin jylläävä koronaepidemia vaikuttaa Gatorade Centerin toimintaan

Yleisötilaisuuksien rajoitukset jatkuvat ainakin 26.4.2021 asti

Miten rajoitukset ovat vaikuttaneet hallin toimintaan?            

Gatorade Center on ollut tapahtumien keskipisteessä kymmenien vuosien ajan ja halli tunnetaankin suurten yleisötapahtumien paikkana sekä perinteisen jääkiekkoseura TPS:n kotihallina. Kun elettiin ajassa ennen koronaa, oli Turun Artukaisten monitoimihalli täynnä vipinää ja vilskettä. Paljon monikulttuurisia tapahtumia ja mikä parasta; ilontäyteisiä ihmisiä.

Hallin suomat elämykset loivat yleisön huumaa, sykähdyttäviä konsertteja, ikuisiksi ajoiksi mieleen painuneita hetkiä kotikaukalon äärellä ja paljon muuta. Se toi yhteisen mielenkiinnon jakavia ihmisiä yhteen, käsin kosketeltavaa iloa ja jännitystä kerta toisensa jälkeen, kun yleisön suosikkiartisti astui lavalle, kun kiekko tippui jäähän tai kun summeri soi kotijoukkueen maalin johdosta.

Tätä se oli, kunnes joulukuusta 2019 alkaen COVID-19 nimelllä tunnettu, Kiinan Wuhanin alueelta maailmalle levinnyt virus saapui myös Suomeen ja alkoi tehdä tuhojaan. Edelleen jatkuvan pandemian myötä asetetut tiukat rajoitukset tartuntatilanteen minimoimisen vuoksi oli laitettava hallin ovet lopulta kiinni yleisöltä.

Gatorade Center noudattaa tarkasti Lounais-Suomen aluehallintoviraston asettamia rajoituksia ja haluaa omalta osaltaan olla hidastamassa tartuntatilanteen pahenemista. Näin ollen rajoitusten myötä suuri osa hallin päätoiminnoista on jouduttu keskeyttämään. Tapahtuma ei voida järjestää ja niiden ajankohtia on jouduttu siirtämään. 

Turun Palloseuran Liiga-ottelut jatkuvat normaalisti kohti pudotuspelitaisteluja. Liiga jatkuu alueelliset rajoitustoimenpiteet huomioiden aiemmin julkaistun ohjelman mukaisesti. Alueelliset rajoitustoimenpiteet eivät vaikuta Liigan runkosarjaohjelmaan. Ottelut pelataan ilman yleisöä alueellisten yleisörajoitusten jatkuessa. TPS on ollut yhteydessä kausikorttilaisiin ja kumppaneihin asiasta.

 TPS- lounas jää tauolle toistaiseksi 29.3.2021 alkaen.

Katse eteenpäin kohti tulevaa!

Vaikeiden aikojen keskellä on myös positiivisia uutisia. Oletko jo tutustunut 13.8.-14.8.2021 Gatorade Centerillä järjestettäviin Jää-Expo messuihin? Jää-Expo kuulostaa viileältä ja jopa kylmältä messutapahtumalta, mutta todellisuus on jotain aivan muuta.

Mistä Jää-Expo on sitten tehty? Jääurheilusisällöstä, huippuluennoista, koulutuksista, kansainvälisen tason vieraista sekä tietenkin tasavallan mielenkiintoisimpien yritysten omista messuosastoista.

Ja totta kai messuilla on paikalla myös koko HC TPS:n Liiga-joukkue, jonka pelaajat myyvät sinulle kausikortteja, kunnes ostat. Ja perinteitä kunnioittaen myös Locker Room Salen halutut varusteet tuodaan messukansan ulottuville. Tietysti!

Mikäli lämpö nousi, käy lukemassa lisää täältä. Toivottavasti nähdään messuilla!

 

Muista tilata itsellesi messuille teemaan sopiva varustus TPS Shopista. Vaikka hallin ovet ovat kiinni, TPS Shopin nettisivut käyvät kuumana kevään lähestyessä ja palvelevat sinua kellon ympäri. Värin tunnustaminen sekä Seuran tukeminen onnistuu rajoituksista huolimatta. Eikä saa tietenkään unohtaa lähestyvää Äitienpäivää! Kannattaa toimia nopeasti ja tilata siistein lahja hyvissä ajoin lätkämutsin mieliksi! 

TPS Shopin tuotteisiin ja valikoimaan pääset tutustumaan täältä.

 

Vinkkinä pahimpaan hallilta erossaoloahdistukseen, ota kuunteluun Turun Palloseuran virallinen jääkiekko-podcast, Hunajacast!

Koko maailma on joutunut äärimmäisen haastavan tilanteen eteen tilanteen johdosta. Tällä hetkellä tarve kokea elämyksiä on entistä suurempi.

HC TPS haluaa omalta osaltaan auttaa yhteisöään ja kumppaneitaan vaikeiden aikojen keskellä. Nyt, jos koskaan, tarvitaan yhteistä voimaa, tukea sekä uskoa tulevaisuuteen tilanteessa urheilumaailman mahdollistama ja vahvistama yhteisöllisyys on meidän keinomme auttaa.

Ota hyvä asento sohvalla tai kiihdytä vauhtiin iltalenkilläsi Hunajacastin parissa. Hunajacast pysyy vierelläsi alusta loppuun asti ja pitää sinut ajan tasalla.

Hunajacastia pääset kuuntelemaan Spotifysta, Suplasta tai PodBeanista!

 

Tutustu lisää ja seuraa TPS:n ajankohtaisuutisia täältä.

 

Turun Palloseura yhtyy kannattajien, yhteistyökumppanien ja koko yhteisön tuskaan ja muistuttaa, että yhteinen aika koittaa vielä.

 

Artukaistentie 8, 20210 Turku, puh. 029 323 1922

Tietosuojaseloste