Superlauantai Gatorade Centerillä

Lauantaina 14. päivä maaliskuuta Turun Palloseura liigamiehistö pelaa kauden viimeisen ottelunsa. Kamppailussa vastaan asettuu Mikkelin Jukurit ja perhepeli-teemainen päivä on täynnä kaikenlaista mielenkiintoista tapahtumaa, sekä ohjelmaa.

Superlauantai polkaistaan käyntiin jo heti keskipäivällä, kun Turun Palloseuran A-nuoret pelaavat puolivälieräsarjan toisen osaottelun Oulun Kärppiä vastaan Gatorade Centerissä. Kamppailu on ottelusarjan toinen, sillä keskiviikkona 11. päivä maaliskuuta puolivälieräsarja alkaa Oulun Raksilassa.

Lauantaina A-nuorten ottelu alkaa kello 12.00 ja katsomoravintola (K-18), sekä A-katsomon takakioskit avaavat ovensa jo kello 11.00. Happy Hour on käynnissä koko A-nuorten pelin ajan klo 11:00-16:00! TPS Hockey Burger avaa ovensa kello 12.00 ja Tex Mex -buffet on tarjolla klo 14:00 alkaen. Ruokaa ja juomaa saa siis aamusta iltaan!

Muistathan että A-nuorten puolivälierälipulla pääset myös Liigan kauden päätöspeliin! Viisi euroa maksavia lippuja voit ostaa Gatorade Centerin lippupisteeltä. Liigan kausikortilla, sekä ottelulipulla pääset katsomaan tietenkin myös A-nuorten puolivälieräottelua! A-nuorten ja Liigan otteluiden välissä voit viettää aikaasi Gatorade Centerin tarjoamien palveluiden parissa.

Artukaistentie 8, 20210 Turku 

info@turkulive.fi

029 323 1922

Tietosuojaseloste