Seuraa TPS Cupia omasta aitiosta!

Kiekkokauden avaus Gatorade Centerissä nähdään 18.–19. elokuuta, kun TPS järjestää Gatorade Centerissä oman kiekkoturnauksen neljän joukkueen kesken. Uutta kiekkoturnausta pääsee seuraamaan myös Gatorade Centerin aitiopaikoilta edulliseen hintaan kaveri- tai työporukan kanssa!
 
Voit vuokrata 10 henkilön aition lippuineen yhdeksi turnauspäiväksi hintaan 225 € (sis. alv). Tällä hinnalla näette yhden turnauspäivän molemmat täysimittaiset ottelut eli käytännössä yhden henkilön ottelukohtaiseksi hinnaksi edullisimmillaan tulee 11,25 €.

Tarjouksen aitioita on rajallinen määrä, joten toimi nopeasti. Tarjous on voimassa niin kauan kuin ko. aitioita riittää tai torstaihin 17.8.2017 klo 16.00 asti. Tarkemmat aitioesittelyt löytyvät sivuiltamme ja voit jopa tarkistaa virtuaaliesittelyn 6. kerroksen vastaavasta aitiosta täältä

Perjantaina TPS Cupissa pelataan täysimittaiset ottelut Ässät-Lukko & TPS-Växjö. Lauantaina perjantain voittoisat joukkueet kohtaavat toisensa siten, että Växjö pelaa ensimäisessä ottelussa ja TPS ns. iltaottelussa.

Aitiot ovat varattavissa Lyyti-palvelun kautta.

Gatorade Centerin ala-aitiot ovat myös vuokrattavissa TPS Cupin otteluihin. Päiväkohtainen vuokra (2 ottelua) alk. 400 € + alv 10%. Katso tarkemmat yksityiskohdat aitiohinnastosta.


Tarjoilut
Aitiossa ei ole vakiotäyttöä eli aitiossa ei ole tarjoilua valmiina eivätkä ne sisälly hintaan. Aitioon voi kuitenkin tilata niin juomia kuin ruokaakin valmiiksi seurueellenne. Tarjoiluista voi sopia suoraan Turkuhallin Palvelu Oy:n kanssa. Lisätiedot aitiotarjoiluista: Janne Korhonen, janne.korhonen@tps.fi, 041 458 4809.
 
Peruutusoikeus
Huomioithan, että koska osto kohdistuu määrättynä ajankohtana tapahtuvaan vapaa-ajan palveluun, tuotteella ei ole peruutusoikeutta. Kiinteistö Oy Turun Monitoimihalli ja HC TPS Turku Oy pidättävät oikeuden muutoksiin.

 

Artukaistentie 8, 20210 Turku 

info@turkulive.fi

029 323 1922

Tietosuojaseloste