Sami Hedberg On Ice -kiertue myös Turkuun!

Isompaa, parempaa ja enemmän Hedbergiä - se on Sami Hedberg On Ice! Maailmanluokan Sami Hedberg On Ice -stand up -hallikiertue saapuu Turkuun Gatorade Centeriin 8. joulukuuta! Valtakunnallisen stand up -hallikiertueen liput ovat nyt myynnissä Lippupisteessä.

Syksyn hallikiertueella Sami Hedberg venyy taas uusiin ulottuvuuksiin. Tällä kertaa tapahtumapaikoiksi on valittu suurhallit ja kiertueen keskiössä on puhtaasti stand up –komiikka. Sami pistää itsensä täysillä peliin ja todistaa, että lämpimän tunnelman saa aikaan myös isoihin halleihin! 

- Mä uskon, että me ollaan tultu siihen vaiheeseen Suomessa, että ihmiset pystyvät nauttimaan stand upista myös isommassa koossa. En olisi voinut tehdä tällaista kiertuetta kymmenen vuotta sitten. Mua kiehtoo ajatus siitä, että tällainen show rakennetaan tyylikkäästi ja isosti stand upin ympärille lavasteiden ja naurujen kanssa, Hedberg kertoo.

Kiertueen jälkeen keikkatauolle jäävä Hedberg toivottaa kaikki tervetulleiksi.

- Kaikenlaista on tullut tehtyä, mutta kyllä se komiikka on aina lähinnä sydäntä. Hienointa on, että stand upin kysyntä kasvaa jatkuvasti, ja osa teatterisaleista jää pieniksi ja silloin pääsee esiintymään näin isoille yleisöille! 

Jäätön ja luistimeton Sami Hedberg On Ice –hallikiertue sisältää aitoa kokovartalomiestä sekä uutta sisältöä ja sopii niin pikkujouluviihteeksi kuin valopilkuksi keskelle pimeää syksyä! 

LIPUT

Liput alk. 35,50 € Lippupisteestä.  

AITIOT

Aitiot lippuineen Sami Hedberg On Ice -tapahtumaan Gatorade Centeriin alk. 1 100 € + alv 10%. Lue lisää aitiovaihtoehdoista ja -hinnoista. Lisätiedot aitioista ja tiedustelut:

Toni Autio Hannele Lindberg
0400 866 440 040 536 7820
sähköposti: etunimi.sukunimi@turku-areenat.fi

VIP- JA SHOW & DINNER -PAKETIT

Show & Dinner –paketilla teet illastasi vielä paremman. Nauti herkullinen illallinen ennen show’ta ja nauti esityksestä täydellä vatsalla. Show & Dinner -paketit uppoavat parempiin suihin kuin terä jäähän, joten varaa oma paikkasi pikaisesti, sillä tilaa on rajoitetusti! 

Myynnissä Lippupisteen kautta on kaksi Show & Dinner -pakettia: Ice Breaker ja Snow Maker.

 

Ice Breaker Show & Dinner – parasta pikkujouluihin

Ice Breaker Show & Dinner -pakettien myynti (Lippupiste)

 

Snow Maker Show & Dinner -menu, Turku

Snow Maker -pakettien myynti (Lippupiste)

Erityisruokavaliot ja allergiat sekä juomatilaukset ennakkoon osoitteesta kari-matti.korsi@tps.fi.

 

Sami Hedberg On Ice -stand up -hallikiertue

Pe 8.12. Turku, Gatorade Center

Huomioitavaa

Ovet suljetaan 15 minuuttia ennen esityksen alkamista, joten olethan ajoissa paikalla! Säilytäthän lippusi tilaisuuden ajan kulunvalvonnan vuoksi. Esityksen kesto on noin 2 h 15 minuuttia, sisältäen väliajan. Tilaisuuden ikäsuositus on 15 vuotta. Tätä nuoremmat lapset osallistuvat tilaisuuteen huoltajansa vastuulla.

Eteispalvelumaksu ei sisälly normaalin pääsylipun hintaan. Lippuja myydään ovella, mikäli tilaisuus ei ole ennakkoon loppuunmyyty. Liput ovat edullisemmat ennakkoon ostettuna. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Huom! 8.12.2017 oleva Turun Gatorade Centerin Sami Hedberg On ice -show taltioidaan.

Kuvaus- ja julkaisulupa: Osallistumalla tilaisuuteen hyväksyn, että illan aikana kuvattua ja tallennettua materiaalia voidaan julkaista ja levittää kaupallisissa ja ei-kaupallisissa tarkoituksissa ilman erillistä lupaa tai korvausta.

Noudatamme kuvamateriaalin käytössä ja sen julkaisussa voimassa olevaa lainsäädäntöä, sekä eettisesti hyväksyttäviä periaatteita. 

- Hedberg Entertainment Oy -

 

Artukaistentie 8, 20210 Turku 

info@turkulive.fi

029 323 1922

Tietosuojaseloste