Saapumisohjeet Knotfest

KNOTFESTIIN SAAPUMINEN

Knotfestin tapahtuma-alueelle on noin 5 kilometrin matka Turun ydinkeskustasta. Alueelle on hyvät liikenneyhteydet kävellen, pyörällä, bussilla sekä muilla kevyen liikenteen vaihtoehdoilla! 

FESTARIBUSSI 

Festaribussit kulkevat Turun Artukaisissa sijaitsevalle festarialueelle molempina tapahtumapäivinä koko festaripäivän ajan. Linja 100 ajaa Artukaisiin Turun keskustasta osoitteesta Maariankatu 6, ja matkalippuina toimivat Fölin tavalliset lipputuotteet alkaen 3 EUR per suunta. Lipun voi maksaa myös lähimaksulla. 

Varmin tapa mahtua festaribussiin on nousta kyytiin Maariankadulta, mutta osa busseista ottaa matkustajia kyytiinsä myös linja-autoaseman ja rautatieaseman linja-autopysäkeiltä. Festaribussit kulkevat tapahtuma-alueelta takaisin Turun keskustaan nonstop-periaatteella tapahtuman porttien sulkeutumiseen asti.  

Lisätiedot löydät osoitteista http://foli.fi ja https://reittiopas.foli.fi.  

KAUPUNKIPYÖRÄT 

Turun kaupunkipyörät eli ystävällisemmin föllärit saa käyttöön Donkey Republic sovelluksesta. Festarikävijöiden käyttöön Knotfestin pyöräparkin yhteyteen on tuotu myös pop up -asema festarien ajaksi. Pyörän kertakäyttö maksaa tunnilta 2 euroa, ja tarkka hinnasto löytyy sovelluksesta. Lisätietoa pyöristä saat myös www.foli.fi/fi/folifillarit sivuilta.  

VR:N LISÄVUOROT 
VR ajaa molempien festaripäivien jälkeen yhden lisävuoron, joka lähtee Turusta klo 2.00. Lue lisää: https://www.vr.fi/ 

PYSÄKÖINTI 
Omalla autolla liikkuvat voivat ostaa parkkilipun aivan festivaalialueen vieressä sijaitsevalla pysäköintialueelle. 

Tarjolla on yhden päivän parkkilippuja, eikä autoa voi täten jättää yöksi parkkiin. Autossa ei myöskään ole mahdollista asioida tapahtuman aikana. Autoparkin parkkiruudut ovat tavallisia standardikokoisia parkkipaikkoja, johon ajoneuvon tulee mahtua. Isompia parkkiruutuja ei ole tarjolla. Parkkiliput löytyvät täältä: https://liput.messukeskus.fi/fi/

SAATTO- JA NOUTOLIIKENNE 
Suosittelemme suunnittelemaan ja sopimaan jättö- sekä noutopaikan tarpeeksi kauas tapahtuma-alueesta. Huomioithan, että lähialueen tiet ovat suljettuja ajoneuvoliikenteeltä tapahtuman aikana. 

Nähdään viikon päästä!  

Artukaistentie 8, 20210 Turku, puh. 029 323 1922

Tietosuojaseloste