Parhaat paikat Terassikesään: Rockstar VIP Lounge (K18)

Turun Terassikesän keikkailtoihin on varattavissa Rockstar VIP Lounge –paikkoja. VIP Lounge -paketti sisältää vaihtoehtoisen juomapaketin ja oman kahdeksan henkilön katetun loungetilan.

Rockstar VIP Lounge paketin hinta 600 € + alv + pääsyliput.

Vaihtoehtoiset juomapaketit

  1. Cover Me In Sunshine: 8 x Limoncello Spritz | 2 x Fiorissimo Prosecco 0,75 l | 16x Drinkkilippu
  2. Choose Yourself: 36 x drinkkilippua | nachoja ja salsaa
  3. Joku muu, mikä: Ole yhteydessä ravintolapäällikköömme (maria.salonen@tps.fi), niin kehitämme teille sopivan paketin kattavasta juomavalikoimastamme

Drinkkilipulla saatavat tuotteet: Aura (0,33 l), Happy Joe (0,33 l), Original Long Drink (0,33 l) tai puna- tai valkoviini (12 cl). Drinkkilippuja on mahdollista käyttää myös alkoholittomiin tuotteisiin.

MYYNTI JA TIEDUSTELUT

Jussi Nevanpää  050 410 2653
Kari Salminen   050 407 7102
Maria Korhonen  040 554 0235
Emil Heinämaa  040 646 3770
Toni Autio  0400 866 440

Sähköpostit: etunimi.sukunimi@tps.fi

TURUN TERASSIKESÄ

Turun tapahtumakesä vahvistuu entisestään Sunborn Liven ja Turku Liven yhteistyössä järjestämän Turun Terassikesä –tapahtumasarjan myötä. Turku Energian entisen sisäpihan ensimmäistä kertaa keikkakäyttöön ottavan Turun Terassikesän avajaisillan tähtenä esiintyy Flogging Molly.

Lisätietoja Terassikesän julkaisusta.

YKSITYISTILAISUUDET / YRITYSJUHLAT

Turun Terassikesän uniikkiympäristö on myös vuokrattavissa yksityiskäyttöön. Pääsääntöisesti yksityistilaisuudet voidaan järjestää heinäkuun loppupuolen ja elokuun puolenvälin välissä. Keikkoja on vielä julkaisematta ja ne painottuvat pääsääntöisesti keskiviikko-lauantai välille.

Turun Terassikesän alue, tekniikka ja muu infra (sähköt, vedet, siivous) on vuokrattavissa yksityistilaisuuksiin alk. 12 000 € + alv hintaan. Tarkemmat lisätiedot löydätte Turun Terassikesän esitteestä (pdf).

Ota yhteyttä meihin ja katsotaan tarkemmin vapaat päivät sekä tarkempi kokonaisuus mahdollista tilaisuuttanne varten. Anniskelu- ja ravintolatoiminnasta vastaa Turku Live.

UUSI TAPAHTUMA-ALUE / TURKU ENERGIAN VANHA SISÄPIHA

Tulevana kesänä Terassikesä valtaa uuden tapahtuma-alueen ja turkulaisille tarjoutuu ensimmäisen kerran mahdollisuus päästä Turku Energian voimalaitoksen sisäpihalle nauttimaan keikoista. Vanhan voimalaitoksen sisäpiha tarjoaa upeat puitteet loppukesän tapahtumailloille ja jopa 3000 hengen yleisölle.

Alue tunnetaan parhaiten ikonisesta savupiipusta, jota koristaa Fibonaccin lukusarjan numeroista tehty Mario Merzin neonvalotaideteos.

Katso tästä esittely Turku Energian vanhan sisäpihan (Linnankatu 65, 20100 Turku) uniikista ympäristöstä.

Artukaistentie 8, 20210 Turku, puh. 029 323 1922

Tietosuojaseloste