Profeetat-keikan aikataulu ja lisätiedot

Cheek ja Elastinen yhdistävät voimansa esiintyvät loppuunmyydyllä Profeetat-areenakonsertilla Gatorade Centerissä perjantaina 28. huhtikuuta!

Profeetat-nimi on peräisin Cheekin ja Elastisen vuonna 2013 julkaisemasta yhteisbiisistä. Cheek ja Elastinen nähdään ensimmäistä kertaa yhdessä täysimittaisten areenaspektaakkelin merkeissä, ja tulevilla keikoilla artistit esittävät biisejään sekä yhdessä että erikseen.

- Ajatus Profeetoista on kytenyt jo vuosia. Aina kun olemme vierailleet toistemme keikoilla, on idea bändistä ja yhteisistä keikoista noussut esiin. Voimien yhdistäminen vaati pitkän duunin sekä valmistelut, nyt on oikea hetki meille molemmille. Energian määrä lavalla kertautuu, ja odotan ainutlaatuisia iltoja, Elastinen hehkuttaa.

Yleisöä pyydetään saapumaan paikalle ajoissa suurien väkimäärien vuoksi. 

Huomioithan katsomossa myös pienemmät katsojat, jotka eivät välttämättä näe katsomossa seisovan aikuisen takaa. Konserttiin ei ole ikärajaa.

Aikataulu

18.30 ovet avataan
19.00 DJ (ilmoitetaan myöhemmin)
20.00 Profeetat

Konsertti päättyy noin 22.30 mennessä.

Liikenneyhteydet

Linja 100 liikennöi Aurakadulta pysäkiltä T1 kohti Gatorade Centeriä viiden minuutin välein alkaen klo 18.00 aina klo 19.55 asti. Tapahtuman jälkeen liikennöinti kauppatorille noin tunnin ajan. Katso myös muut liikenneyhteysvaihtoehdot Gatorade Centeriin.

Pysäköinti

Paikoitus Gatorade Centerin pysäköintialueella maksaa 6 euroa. Varaathan käteistä maksua varten. Lisätiedot Gatorade Centerin paikoituksesta.

Vaatesäilytys

Ulkovaatteet ja laukut voi jättää narikkaan. Varaathan käteistä eteispalvelumaksua (3 €) varten. Vaatesäilytys löytyy D-ovelta, lipputoimistosta, pääovia vastapäätä ja Business Clubin aulasta.

Ravintolat ja kioskit

Kaikki Gatorade Centerin ravintolat (pl. Gigantti clubi) ja kioskit palvelevat perjantaina heti ovien avaamisen jälkeen. Viidennessä kerroksessa (yläkatsomoiden kerros) anniskelu ainoastaan pääsisäänkäynnin puoleisessa aulassa ja Sky Barissa.

Permantotasolla on baarialue, joka palvelee myös keikan ajan. Huom. permantotasolle pääsee vain sinne oikeuttavalla pääsylipulla (permanto).

Myös Tepsin peleistä tuttu Yonoton on käytössä Profeettojen keikalla. Lataa maksuton sovellus älypuhelimeesi ja valitse haluamasi ruoka- ja juomatuotteet. Maksa, odota kuittausta ja nouda tuotteet nopeasti jonottomalta pikatiskiltä Daltonsista tai Sportista.

Kuvaaminen ja taltiointi

Keikkojen kuvaaminen kännykkä- ja pokkarikameroilla on sallittua. Järjestelmä- ja videokamerat ovat kiellettyjä.

Kielletyt esineet

Pullojen, purkkien, näköesteitä aiheuttavien isojen kylttien, järjestelmä- ja videokameroiden, teräaseiden, ilotulitteiden ja kaikenlaisten vaarallisten esineiden tuominen jäähalleihin on kiellettyä. Ovella suoritetaan turvatarkastus.

Fanituotteet

Gatorade Centerissä on myynnissä Profeetat-fanituotteita. Asioinnin nopeuttamiseksi suosittelemme varaamaan käteistä.

 

Artukaistentie 8, 20210 Turku 

info@turkulive.fi

029 323 1922

Tietosuojaseloste