Profeetat - Cheek ja Elastinen yhteisille areenakeikoille

Cheek ja Elastinen yhdistävät voimansa ja toteuttavat kaksi Profeetat-areenakonserttia sekä julkaisevat yhdessä uutta musiikkia. Konsertit ovat Turun Gatorade Centerissä perjantaina 28.4.2017 ja Helsingissä Hartwall Arenalla lauantaina 29.4.2017. Tapahtumien liput tulevat myyntiin Lippupisteessä torstaina 1. joulukuuta klo 9.00.

Profeetat-nimi on peräisin Cheekin ja Elastisen vuonna 2013 julkaisemasta yhteisbiisistä. Artistit ovat tänä syksynä tehneet yhdessä lisää uutta musiikkia. Ensimmäinen single ”Sinuhe” julkaistaan tiistaina 29. marraskuuta. Keväällä Cheek ja Elastinen nähdään ensimmäistä kertaa yhdessä täysimittaisten areenaspektaakkelien merkeissä, ja tulevilla keikoilla artistit esittävät biisejään sekä yhdessä että erikseen.

"Nyt on täydellinen hetki meille molemmille lähteä tekemään tätä ja ottaa happea samalla sooloprojekteista. Mulla oma saaga jatkuu vuonna 2018 kolmannen osan muodossa. Sitä ennen on Profeettojen aika", Cheek iloitsee.

Cheekin kuluva vuosi on ollut jälleen kerran jättimäinen menestys. Kaikki kotimaiset lipunmyyntiennätykset rikkonut Alpha Omega -jäähallikiertue, kesän festivaalikeikat ja syksyn loppuunmyyty klubikiertue saivat jatkoa syksyllä ilmestyneen ”JHT – Musta lammas” -kirjan muodossa.

"Ajatus Profeetoista on kytenyt jo vuosia. Aina kun olemme vierailleet toistemme keikoilla, on idea bändistä ja yhteisistä keikoista noussut esiin. Voimien yhdistäminen vaati pitkän duunin sekä valmistelut, nyt on oikea hetki meille molemmille. Energian määrä lavalla kertautuu, ja odotan ainutlaatuisia iltoja!”, Elastinen hehkuttaa.

Elastinen on ollut kiireinen televisiossa nähdyn Elastinen Feat. -sarjan sekä samalla nimellä toteutettujen albumin ja Hartwall Arena -konsertin myötä. Festivaalikesän jälkeen Elastinen on kiertänyt Suomea Voimavirta Tour -konserttisalikiertueella, joka päättyy keskiviikkona 30. marraskuuta Tampere-talolle.

PROFEETAT

Pe 28.4.2017 Turku, Gatorade Center
La 29.4.2017 Helsinki, Hartwall Arena.

Konsertteihin ei ole ikärajaa. Huomioithan katsomossa myös pienemmät katsojat, jotka eivät välttämättä näe katsomossa seisovan aikuisen takaa.

Ovet avataan molempina iltoina klo 18.30.

LIPUT

Myyntiin Lippupisteessä to 1.12.2016 klo 9.00. Alk. 59 EUR / 49 EUR / 39 EUR

VIP-PAKETIT

Myyntiin Lippupisteessä to 1.12.2016 klo 9.00.

CHELA – alk. 99 EUR

  • Konserttilippu permannolta
  • Profeetat-tuotepaketti: eksklusiivinen kiertuemuisto, kiertuepassi
  • Sisäänpääsy keikan jatkobileisiin (K-18)

SINUHE – alk. 129 EUR

  • Konserttilippu lavarakennelman sisään rajatulle golden circle -alueelle
  • Profeetat-tuotepaketti: eksklusiivinen kiertuemuisto, kiertuepassi
  • Sisäänpääsy keikan jatkobileisiin (K-18)

KUNINGAS – alk. 149 EUR

  • Konserttilippu istumakatsomon alaosassa
  • Tasokas buffet-illallinen ennen konserttia (ei sisällä juomia)
  • Profeetat-tuotepaketti: eksklusiivinen kiertuemuisto, kiertuepassi
  • Sisäänpääsy keikan jatkobileisiin (K-18)

www.facebook.com/cheekfb
www.facebook.com/Elastinen
www.rahina.com
www.fullsteam.fi

Artukaistentie 8, 20210 Turku 

info@turkulive.fi

029 323 1922

Tietosuojaseloste