Paavo Nurmi Games - Valentine's Meet

Wilma Murto kohtaa kv. haastajat ystävänpäivänä Turussa: ”Kotiyleisön edessä on aina hieno hypätä”

Kansainvälinen seiväshyppykilpailu ystävänpäivänä Turun Gatorade Centerissä on Wilma Murrolle yksi talven kilpailukiertueen kohokohdista.
– Olen tosi mielessäni, että saan talvelle hyvätasoisen kotikisan. Kotiyleisön edessä on aina hieno hypätä, eikä niitä tilaisuuksia ole enää ihan hirveästi. Tuli heti sellainen tunne, että haluan hypätä siellä hyvin, talven kilpailut halli-SE:llä 481 aloittanut Murto sanoo.

Murtoa on Turussa haastamassa kanadalaisen Alysha Newmanin johdolla laadukas ulkomaisten hyppääjien joukko yhdessä kotimaan kärkinimien kanssa.
– Murron ohella suomalaisista viime kauden Euroopan tilaston 20. parhaan joukossa ovat myös Elina Lampela ja Saga Andersson, joten tasoa löytyy myös kotimaasta, muistuttaa kilpailun urheilijahankinnoista vastaava Arttu Salonen.

– Turun kilpailu on myös erinomainen tilaisuus tavoitella kesäkuisten Rooman EM-kisojen ja elokuisten Pariisin olympiakisojen tulosrajoja 450 ja 473. Niiden ylityksistä on luvassa bonus. Paavo Nurmi Games -organisaation toteuttaman ystävänpäivän hallikilpailun koko osallistujakaarti julkistetaan myöhemmin.

Monitoimiareena tarjoaa puitteet tunnelman luontiin

Paavo Nurmi Gamesin toimitusjohtaja Jari Salonen kertoo, että yleisurheilun kansainvälisen hallikilpailun järjestämistä Turussa on mietitty usean vuoden ajan. Nyt sen toteuttamiselle löytyi monella tapaa sopiva hetki ja puitteet.

– Talvitapahtumasta on haaveiltu pitkään, mutta se realisoitui nyt, kun Wilma on innostanut meidät ja koko urheilevan Suomen seuraamaan naisten seiväshyppyä, Salonen sanoo. Monitoimiareena tarjoaa huippupuitteet seiväshyppytapahtumalle.

– Kun tutustuttiin paikkaan kunnolla, innostuttiin heti mahdollisuuksista luoda kilpailuun tunnelmaa valoilla, pimeydellä, huipputason mediakuutiolla ja äänentoistolla. Uskon, että luvassa on hieno ja vaikuttava kokemus, Salonen arvioi.

Gatorade Centeriin tuodaan kansainväliset mitat täyttävä siirrettävä seiväshyppypaikka.

– 45 metrin vauhdinjuoksurata, telineet ja patjat mahtuvat mainiosti jääkiekkokaukalon keskelle. Areenalle tulee myös verryttelyrata ja erilliset paikat urheilijoille, Salonen kertoo.

Uudenlainen yleisurheilun huippuelämys

Ystävänpäivän kilpailun järjestäjien tavoite on tarjota yleisölle huippuelämys.

– Meille on kunnia-asia järjestää Turusta ja kauempaakin tuleville urheiluihmisille uudenlainen yleisurheilun huippuelämys. Kutsumme paikalle myös Paavo Nurmi Gamesin omistajaseurojen yleisurheilevia junioreita sekä tapahtumiemme parissa ahkeroivia vapaaehtoisia. On hienoa ruokkia yleisurheiluinnostusta Suomessa myös kylmän talven keskellä, Salonen sanoo.

– Wilma Murto on suomalaisen urheilun supertähti ja hieno esikuva nuorille. Me haluamme osaltamme tarjota yleisurheileville junioreille mahdollisuuden nähdä Wilma tositoimissa hyppypaikalla sekä tavata hänet kisan jälkeisessä Meet and Greet -hetkessä.

Salonen muistuttaa, että kilpailu TPS:n kotiareenalla on myös eräänlainen vastavierailu.

– Olemme kutsuneet Paavo Nurmi Gamesin puitteissa muiden lajien urheilijoita, kuten TPS:n jääkiekkoilijoita, kisaamaan Paavo Nurmen stadionille. Nyt on hienoa tuoda yleisurheilu Turun jääkiekkopyhättöön. Turussa on hienoa urheilukulttuuria ja lajirajat ylittävää yhdessä tekemisen meininkiä, Salonen kiittelee.

- Minusta on hienoa, että paikalliset tapahtuma-alan ammattilaiset ja urheilutekijät ovat yhdistäneet voimansa luodakseen tällaisen spektaakkelin, joka kiehtoo niin paikallisia kuin laajempiakin yleisöjä. Tapahtuma tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden paikalliselle supertähdelle näyttää taitonsa omalla kotiseudullaan ja inspiroida seuraavia sukupolvia, toteaa Turku Liven liiketoimintajohtaja Heidi Aho.

Liput ja VIP-paketit myynnissä hallikisaan

Liput ystävänpäivän hallikisaan ja Paavo Nurmi Gamesiin ovat myynnissä Ticketmasterin verkkokaupassa ja lipunmyyntipisteissä. 

Gatorade Centerin monipuoliset tilat ja palvelut ovat käytettävissä myös Paavo Nurmi Games Valentine's Meet -tapahtumassa keskiviikkona 14. helmikuuta.
Tarjolla on Business Club (alk. 86 € + alv) -pakettien ja Aura Premium Lounge -pöytien (460 € + alv) lisäksi monipuoliset aitiopalvelumme. 

Astetta parempia elämyksiä

Gatorade Centerin monipuoliset tilat ja palvelut ovat käytettävissä myös Paavo Nurmi Games Valentine’s Meet-tapahtumassa keskiviikkona 14. helmikuuta.

Alta tai VIP-palveluiden esitteestä (pdf) löydät tarkemmat kuvaukset pakettien sisällöistä ja hinnoista. Palvelut sisältävät lisäksi erillisen VIP-sisäänkäynnin tapahtumaan.

BUSINESS CLUB

Business Clubin buffetmenu ja hyvä katsomopaikka Gatorade Centerin alakatsomosta á 86 € + alv.

AITIOT

  • Isot ala-aitiot (Masku, Karjala Hockey) 1 950 € + alv
  • Typhoon-aitiot (I tai II) 1 100 € + alv
  • Ala-aitiot 990 € + alv
  • 10 henkilön yläaitiot 600 € + alv

Hinnat sisältävät liput aitioistuimille.

AURA PREMIUM LOUNGE

Korkealaatuinen buffetillallinen ja oma neljän henkilön pöytä lippuineen yhteensä 460 € + alv. Koko tapahtuma on seurattavissa oman pöydän ääreltä.

AURA PREMIUM LOUNGE BUFFETMENU

Vihersalaattia ja mehustettua tomaattia (M, G)
Savulohi-Caesarsalaattia (L)
Perunasalaattia, pekonia ja jyväsinappivinaigrettea (M, G)
Leipää ja levitettä
***
Pestobroileriaja tomaattikastiketta (M, G)
Patatas Bravas (M, G)
Caponata-paistosta ja valkopapuja (M, G)
***
Suklaakakkua, mansikkaa ja marenkia (VL)
Kahvi/tee

MYYNTI JA TIEDUSTELUT

  • Jussi Nevanpää 050 410 2653
  • Kari Salminen 050 407 7102
  • Maria Korhonen 040 554 0235
  • Emil Heinämaa 040 646 3770
  • Veera Torikka 040 636 1975
  • Toni Autio 0400 866 440

Sähköpostiosoite etunimi.sukunimi@tps.fi

 

Artukaistentie 8, 20210 Turku, puh. 029 323 1922

Tietosuojaseloste