Osaksi Gatorade Centerin ammattitaitoista tiimiä

OLETKO SINÄ ETSIMÄMME HUIPPUOSAAJA VAHVISTAMAAN GATORADE CENTERIN AMMATTILAISTEN TIIMIÄ?

Haemme mukaan seuraavia ammattilaisia: 
 

KOKKEJA: 

Oletpa sitten tulevaisuuden tähti tai jo monessa liemessä keitetty keittiöalan konkari, haluaisimme sinut osaksi Gatorade Centerin keittiötiimiä. 

Etsimme ammattitaitoisen tiimin osaksi kokkeja sekä buffet että á la carte -ravintoloihimme. Meillä valmistetaan päivittäin herkullinen lounas ja tapahtumapäivinä tarjoilut aina kolmen ruokalajin menuun asti. Haemme tapahtumien yhteyteen myös Hockey Burger -ravintolaan pikaruokatyöntekijöitä. Tarjoamme vauhdikkaita työpäiviä iloisessa tiimissä, jatkuvasti kehittyvässä organisaatiossa.


RAVINTOLATYÖNTEKIJÖITÄ:

Kaipaatko iltatyötä esimerkiksi opiskelujen ohelle? Mikäli vastasit kyllä, olet etsimämme henkilö.

Haemme Gatorade Centerille tapahtumapäiviin kioski-, ravintola- ja baarityöntekijöitä. Mikäli asiakaspalvelu on juuri sinun juttusi ja olet asiaspalvelutilanteissa iloinen, reipas ja oma-aloitteinen, sovit loistavasti tiimiimme. Aiempi työkokemus alalta ei ole välttämätön. Hygieniapassi katsotaan eduksi. 


AITIOTYÖNTEKIJÖITÄ: 

Haemme reippaita, oma-aloitteisia ja täysi-ikäisiä aitiopalveluiden työntekijöitä Gatorade Centerin tapahtumapäiviin. Aitiotyöntekijänä varmistat aitiovieraidemme onnistuneen illan niin TPS:n kotiotteluiden kuin muidenkin tapahtumien yhteydessä. Työajat ovat iltapainoitteisia, joten tämä työ sopii myös lisätyöksi joko opiskelun tai päivätyön rinnalle. Hygieniapassi ei ole välttämätön, mutta katsotaan eduksi. 


Mikäli haluat tuoda oman osaamisesi osaksi Gatorade Centerin tapahtumaloistoa otathan yhteyttä::
Maria Salonen
maria.salonen@tps.fi
Ravintolapäällikkö

Artukaistentie 8, 20210 Turku 

info@turkulive.fi

029 323 1922

Tietosuojaseloste